Mercato (Lato 2016)
- blackadder
- Juventino
Pogba czy Vidal jakie mieli osiągnięcia gdy przychodzili do Juve? Jak dla mnie ściągnięcie Leminy to ryzyko które warto podjąć.CavAllano pisze:Lemina nic nie osiagnal, pojawil sie znikad i mnie nie przekonuje.
Póki co Allegri układa zespół bez trequartisty którego nie ma, bo wydaje mi się że nie ma on pełnej wiary w Pereyrę, a 3-5-2 miało być bezpiecznym wyborem, ale jak widać się nie udało.
Wróci Marchisio i Kherida, wtedy 4-3-cośtam wróci do życia. Nawet jak nie ściągniemy 3/4isty to będzie można eksperymentować z Pogbą.

- Robaku
- Juventino
http://www.goal.com/it/news/7/calciomer ... ID=HP_FT_4
Jesli komuś chce sie tłumaczyć. Hernanes za 13/14 baniek, słabo to wygląda.
- mnowo
- Qualità Juventino
Tyle, że tak jak tam napisali - wszystko zależy od pozostałych manewrów Interu na mercato.Robaku pisze:http://www.goal.com/it/news/7/calciomer ... ID=HP_FT_4
- Zizou_1989
- Juventino
Dobranoc Panowie ... Na dziś starczy emocji mam nadzieje ze jutro juz nikt nie przyjdzie bo na te nazwiska a zwłaszcza Lemine patrzeć nie mogę... Wiec lepiej juz nikt. Forza Juve
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2015, 22:33 przez Zizou_1989, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piotrekmmz
- Juventino
Thorir wspominał w jakimś wywiadzie ostatnio, że muszą sprzedać 2-3 graczy(FFP i te sprawy) :dance2:mnowo pisze:Tyle, że tak jak tam napisali - wszystko zależy od pozostałych manewrów Interu na mercato.Robaku pisze:http://www.goal.com/it/news/7/calciomer ... ID=HP_FT_4
Lemina i Hernanes to są Ci piłkarze, którzy mają podnieść poziom Juve? Serio?
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2015, 22:34 przez Piotrekmmz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
Jakby się to miało do słów Marotty, że szuka zawodników, którzy podniosą naszą jakość, a nie tylko wypełnią pustą lukę? Nie wierzę w toRobaku pisze:http://www.goal.com/it/news/7/calciomer ... ID=HP_FT_4

- Robaku
- Juventino
Myślę,że najważniejszy ruch już wykonany - Perisic graczem Interu. Eder czy Borini to nie te pozycje. a podobno zresztą Borini jest na stadbayu.mnowo pisze:Tyle, że tak jak tam napisali - wszystko zależy od pozostałych manewrów Interu na mercato.Robaku pisze:http://www.goal.com/it/news/7/calciomer ... ID=HP_FT_4
- pumex
- Juventino
Tak jak w poprzednich 5-ciu latach, tak również jutro - ostatniego dnia letniego mercato - będę modlić się, żeby już nikt inny do nas nie zawitał, bo jeśli ktoś przybędzie, to z całą pewnością będzie to szrot pożerający budżet.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Agresti potwierdza, ze naciskamy na Hernanesa.
Jesli wezmiemy ten odpad, to brak mi slow. Chyba sie wykoncze nerwowo przez tych, ktorych inni nie chca.
Czyli jednak Marotta jest hipokryta - Allegri go zdradzil i oferta za Draxlera byla. Beppe przespal i za pozno sie obudzil - duzy minus.
Jesli wezmiemy ten odpad, to brak mi slow. Chyba sie wykoncze nerwowo przez tych, ktorych inni nie chca.
Czyli jednak Marotta jest hipokryta - Allegri go zdradzil i oferta za Draxlera byla. Beppe przespal i za pozno sie obudzil - duzy minus.
- mnowo
- Qualità Juventino
A mnie się marzy 31.08 sprzed lat, kiedy rzutem na taśmę pozyskaliśmy Ibrę i Cannavaro.pumex pisze:Tak jak w poprzednich 5-ciu latach, tak również jutro - ostatniego dnia letniego mercato - będę modlić się, żeby już nikt inny do nas nie zawitał, bo jeśli ktoś przybędzie, to z całą pewnością będzie to szrot pożerający budżet.
...i dlatego tak się rzucał w wywiadzie przedmeczowym...CavAllano pisze:Czyli jednak Marotta jest hipokryta - Allegri go zdradzil i oferta za Draxlera byla. Beppe przespal i za pozno sie obudzil - duzy minus.
- pumex
- Juventino
To pora się obudzić, Marcinkumnowo pisze:A mnie się marzy 31.08 sprzed lat, kiedy rzutem na taśmę pozyskaliśmy Ibrę i Cannavaropumex pisze:Tak jak w poprzednich 5-ciu latach, tak również jutro - ostatniego dnia letniego mercato - będę modlić się, żeby już nikt inny do nas nie zawitał, bo jeśli ktoś przybędzie, to z całą pewnością będzie to szrot pożerający budżet.

Przy okazi starań o Hernanesa nasi tifosi powinni zrobić zadymę w Turynie podobną do tej sprezentowanej Thohirowi przez ichnich ultrasów podczas negocjacji dotyczącej wymiany Guarin-Vucinić
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2015, 22:51 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Z całą pewnością będzie to szrot bo ja nie wierze, że Marotta na koniec topa sprowadzi...facetowi poprzestawiały się klepki bo mówi o zawodnikach jakościowych a sprowadza Leminę i nam jakiegoś Hernanesa sprowadzi...
Nie mogę odżałować tego Jovetica, który mógł być nasz...za to był czas stracony na Draxlera, Marotta był optymista bo jak zwykle miał porozumienie z zawodnikiem...jasne, najlepiej teraz stwierdzić, że dawno przestaliśmy się o niego starać...dał doopy i tyle, jego nerwy to ewidentnie potwierdzają...ponownie nadstawił rów i tyle w temacie...
Miał być hit ( Draxler ), będzie shit ( Lemina )...
Nie mogę odżałować tego Jovetica, który mógł być nasz...za to był czas stracony na Draxlera, Marotta był optymista bo jak zwykle miał porozumienie z zawodnikiem...jasne, najlepiej teraz stwierdzić, że dawno przestaliśmy się o niego starać...dał doopy i tyle, jego nerwy to ewidentnie potwierdzają...ponownie nadstawił rów i tyle w temacie...
Miał być hit ( Draxler ), będzie shit ( Lemina )...
Chcemy wziąć szajs i przy okazji pomóc interowi pozbyć się pasożyta...nie wyjdziemy my z grupy w LM i znowu będziemy bić się o okruchy, które i tak będą dla nas nieosiągalne...CavAllano pisze:Agresti potwierdza, ze naciskamy na Hernanesa.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2015, 22:54 przez MRN, łącznie zmieniany 1 raz.