Serie A 15/16 (2): Roma 2-1 JUVENTUS
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie licząc cienkiego strzału Pogby to nawet bez strzału.jakku1 pisze:Gramy slabiutko. Bez celnego strzalu.

Generalnie słabizna, czasem ktoś tam coś szarpnie, ale póki co nasze dośrodkowania to takie na trening dla Szczęsnego.
Głupia sprawa z tym, że przez pół godziny musiałem słuchać komentarza w jakimś dziwnym języku, ale z drugiej strony było to chyba lepsze niż bełkot tego komentatora "wspierającego". Nie da się go niestety słuchać bardziej niż Hajty.
- Ein
- Juventino
Po pierwszej połowie można trafić na onkologię widząc jak Juventus gra 

Lypsky pisze:komentarz był niezły, tak do 25 minuty.Paweljuve2006 pisze:Nie wiem co gorsze czy komentarz na eleven czy gra...

Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2015, 19:05 przez Ein, łącznie zmieniany 1 raz.
Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Wojtek
- Juventino
no właśnie nie rozumiem, niby nie było polskiego języka do 25 minuty (sami komentatorzy tak mówili) a ja miałem od początku polski komentarz.Lypsky pisze:komentarz był niezły, tak do 25 minuty.Paweljuve2006 pisze:Nie wiem co gorsze czy komentarz na eleven czy gra...
- pablo1503
- Juventino
O meczu nie będę się rozpisywał, bo każdy ogarnięty kibic wiedział, że Roma będzie dominowała, a My wyłącznie liczyli na ich błędy.
Ale ci komentatorzy są żenujący. :facepalm2:
- Juve długo i mozolnie się odbudowywało po calciopoli.
- Sporo kontuzji w środku pola i dlatego wzięliśmy Cuadrado
- Rozmowy między komentatorami, jakby siedzieli w barze i bardzo subiektywne podejście do spotkania. 'Moim zdanie', 'Ja bym zrobił inaczej' itd... Uszy więdną.
Ale ci komentatorzy są żenujący. :facepalm2:
- Juve długo i mozolnie się odbudowywało po calciopoli.
- Sporo kontuzji w środku pola i dlatego wzięliśmy Cuadrado
- Rozmowy między komentatorami, jakby siedzieli w barze i bardzo subiektywne podejście do spotkania. 'Moim zdanie', 'Ja bym zrobił inaczej' itd... Uszy więdną.

- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
skupionych na destrukcjiIvory pisze:Dobrze, że przegapiłem 1 połowę, bo Wasze relacje zdają się potwierdzać, że mając samych pomocników skupionych tylko na destrukcji nie można mówić o przyzwoitej grze w piłkę.
skupionych na destrukcji
skupionych na destrukcji
skupionych na destrukcji
Sturaro np. nie wygląda jakby wiedział co do destrukcja. Ja nie jestem pewien, czy koleś jest świadomy, że bierze udział w meczu.
To miał być nowy Gattuso? Bo wybił piłkę w meczu z realem, tak?
- Mate.G
- Juventino
Mam nadzieję, że to koniec cyrku z tym padoinem ... i smiesznym 352... Za wcześnie zmieniłem chyba avatar...trener przegrał ten mecz.
Pereyra Cuadrado Morata i gra całkiem inaczej wygladała
Czemu Oni nie grali tylko ich ... zmiennicy.
Brawo ...
padoin
Pereyra Cuadrado Morata i gra całkiem inaczej wygladała
Czemu Oni nie grali tylko ich ... zmiennicy.
Brawo ...

padoin
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
To będzie emocjonujący sezon
No to Sandro zobaczymy szybciej, niż wszyscy przypuszczali
Pogbe chyba miażdży presja bo gra tragicznie. Brawo Roma bardzo dobry mecz z ich strony. Forza JUVE :juve:

- Cabrini_idol
- Juventino
Wiecie co ? Pierwszy raz od 4 lat wyłączyłem mecz od 60 minuty. Nie mogłem na to patrzeć. Nie mam nawet pół pozytywu z tego meczu . TRAGEDIA>

- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Nigdy więcej 3-5-2, w nastepnym spotkaniu powinniśmy zagrać w ataku trójką Dybala-Morata-Cuadrado. Ten ostatni dał całkiem niezłą zmiane, takiego kogoś nam brakowało w 1 połowie. Gdyby grał od początku, mógłby sobie ładnie poklepac z Dybalą. Szkoda główki Leosia, ale cóż. Wynik lepszy niż gra, przed Allegrim kupa roboty.
Jeszcze ten burak De Rossi się sapie po gwizdku. :mad2:
Jeszcze ten burak De Rossi się sapie po gwizdku. :mad2:

- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Po tym co zobaczyłem po stracie gola stwierdzam, że ten mecz to wina Allegriego. Co nasz trener ustawił pomoc to woła o pomstę do nieba.
Cuadrado z Pereyrą i Moratą rozbujali widowisko w drugiej połowie, szkoda że tak późno...
Cuadrado z Pereyrą i Moratą rozbujali widowisko w drugiej połowie, szkoda że tak późno...