Mercato (Lato 2016)
- Robaku
- Juventino
Dokładnie, proszę Państwa zawsze trzeba szukać jasnej strony.Paweljuve2006 pisze:Co tam, ważne że Lemina blisko i odejdą De Ceglie i Isla
DeCeglie i Isla blisko outu :dance2:
Jejejjeje Laudisa - Hernanes i Vazquez na tapecie:)
Podobno jeszcze Tottenham idzie po Witsela, może jednak ten Eriksen bedzie dostępny. Dobra zaczynam chyba za bardzo tworzyć.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2015, 13:19 przez Robaku, łącznie zmieniany 3 razy.
- pumex
- Juventino
Ja napiszę, że w pupie mam fejm, to i tak mi nie uwierzysz, co nie, przyjacielu?wojczech7 pisze:Żałosno - śmieszna ta Twoja pogoń za fejmem, pumi :lol:pumex pisze:Mała rada przyjaciele: pośpiesznie usuwajcie podpisy z moimi cytatami, póki jeszcze niewielu widziało :lol:

- jakku1
- Juventino
Nie klóćcie się! ;-)
Spokojnie. To chyba jeszcze nie koniec.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- pablo1503
- Juventino
Jakoś nie mogę uwierzyć, że przez te tygodnie walczyliśmy o całe 2 miliony.Bobeknaklo pisze:Marotta spartaczył sprawę koncertowo. Zachował się jak niedoświadczony młokos. Powinien domknąć sprawę jak najszybciej a nie przepychać się z Schalke o te dwa miliony w nieskończoność
Skoro transfer wraz z bonusami miał wynieść +/- 35 baniek, to Marotta naprawdę poskąpiłby dwójkę? No way! Coś mi się wydaje, że te negocjacje wcale nie przebiegały tak po Naszej myśli, jak podawały media.
Pamiętacie, jak podawali, że nie ściągamy żadnego konkretnego TOP na lewą obronę, bo rzekomo Evra ma ciężki charakter i nie będzie siedział na ławie? Bum! Kilka dni później Sandro był Nasz.
jpjp5 pisze:odnosze wrazenie ze marotta powinien nas opuscic

Jeszcze 2tyg. temu po przyjściu Cuadrado wszyscy byli bardzo zadowoleni z obecnego stanu rzeczy, a nagle po fiasku negocjacji z S04 Marotta musi odejść? Opanuj emocje, poważnie.

- Wojtek
- Juventino
Nie wierze w te nazwiska, ani tym bardziej w Saponarę. Beppe niedawno przyznał, że szukamy 3/4 który podniesie poziom a nie tylko wypełni lukę, TOP albo NIC.Robaku pisze:Jejejjeje Laudisa - Hernanes i Vazquez na tapecie:)
Isco,Gotze, ewentualnie Nasri

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pierwszy -Robaku pisze:Laudisa - Hernanes i Vazquez na tapecie:)

Drugi - Zamparini go nie pusci i nie ma co walkowac tego tematu.
Bosz... Co za akcja... :facepalm2:
- Poprostu
- Juventino
- Podziekował: 38 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
Jak można atakować Jakku i Mrozziego za to, że podrzucają nam ciekawostki z zagranicznych for i gazet? Chłopaki poświęcają swój czas, żeby ludzie nie znający włoskiego/niemieckiego mogli być na bieżąco odnośnie mercato. A co do samego okienka transferowego to po przyjściu Cuadrado wszyscy skakali z radości ze takiego okienka nikt sie nei spodziewała, Marotta mistrz itp a teraz już hejt ze jednak było słabe bla bla bla. Weźcie się ogarnijcie trochę.
- B@rt
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Szok, szczęki wszystkim poopadały, więc ktoś odważny musiał się wyrwać przed szereg z tak zdecydowanym stanowiskiemjpjp5 pisze:odnosze wrazenie ze marotta powinien nas opuscic. To jest dobry ds dla klubow ktore borykają się z problemami finansowymi bo potrafi sprowadzić zawodników za darmo albo za małe pieniądze a później sprzedać za grubszą kasę. Dużo zarobiliśmy na jego transferach, ale on nie potrafi sie targować i dogrywać transferów za wielką kasę. A teraz potrzeba nam takiego dsa. Coś się zaczyna coś się kończy. Antonio zbudował naszą potęge i później odszedł, teraz chyba przyszedł czas na Marottę.

Mnie ciekawi co Marotta zrobi przez ostatnie kilkadziesiąt godzin mercato. Draxler miał być zawodnikiem do pierwszej jedenastki, a nie na ławkę, więc nie sądzę, żebyśmy zrezygnowali ze sprowadzenia kogokolwiek. Historia zna przypadki, gdzie transfery przeprowadzało się w ostatnim dniu i to wcale niełatwe. Skoro Praet miał iść do VFL, ale ostatecznie Wilki zdecydowały się na Draxlera, to dlaczego nie zarzucić sieci na Belga? I tak znajdował się w szerokiej orbicie naszego zainteresowania.
- PlanetJuve
- Juventino
Robaku pisze:Dokładnie, proszę Państwa zawsze trzeba szukać jasnej strony.Paweljuve2006 pisze:Co tam, ważne że Lemina blisko i odejdą De Ceglie i Isla
DeCeglie i Isla blisko outu :dance2:
Jejejjeje Laudisa - Hernanes i Vazquez na tapecie:)
Miały być jasne strony

Jakby tak teraz wyskoczyli z Eriksenem

- AdiZ
- Juventino
Jak się ma sprawa Lameli do miejsce dla graczy spoza UE. Myśmy te miejsca już wykorzystali Sandro/Cuadrado. Czyżby Eryczek miał paszport UE? albo ktoś z naszych 2 ma takowy pass.
Brać Saponare albo Vazqueza i kończmy ten cyrk
Brać Saponare albo Vazqueza i kończmy ten cyrk

- jpjp5
- Juventino
Dwaj pierwsi panowie z kontraktem obowiązującym jeszcze przez rok. Jak dla mnie to powinien być nasz atut żeby zbić cenę a nie ją podwyższyć. dla mnie obydwa transfery przepłaconę o conajmniej 4 mln. Mandzu akurat to jak na razie jedyny transfer, który był wart swojej ceny. Ale jak chcesz dalej wierz że co roku będziemy kupować gwiazdę za wielkie pieniądze.Dybała, Sandro, Mandzu(ok, nie za hiper wielką)
- zabekmj23
- Juventino
masz na mysli doniesienia o Lameli czy Hernanesie??jakku1 pisze:Nie klóćcie się! ;-)
Bo to raczej nie sa 3/4 o jakosci ktorych sie tu spodziewalismy...
Mamy kase...Jesli faktycznie Mu chce dac 80 mln i Oscara za Pogbe to bym brał...a za kase uprzedził Milan po Witsela.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
I z pięknej bajki zrobil sie zalosny dramat. Oddaliśmy Comana żeby kupic Draxlera i zostajemy z reka w szambie (a nie nocniku) ,mieliśmy grać 4-3-2-1 a będziemy męczyć bule 3-5-2. ..odechcialo mi sie wszystkiego
P.s skoro oddalismy do Bayernu i Vidala i Comana to czemu,jego mac, nie wzięliśmy chociażby Gotze???
P.s skoro oddalismy do Bayernu i Vidala i Comana to czemu,jego mac, nie wzięliśmy chociażby Gotze???
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Wiem...poniosło mnie bo chłopaki rzucają tutaj to co i ja czytam...przepraszam więc i mrozziego i jakku...chyba emocje robią swoje...akurat oni dużo dobrego na tym forum robią... 

- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Sugerujesz porwanie?Tyrael pisze:I z pięknej bajki zrobil sie zalosny dramat. Oddaliśmy Comana żeby kupic Draxlera i zostajemy z reka w szambie (a nie nocniku) ,mieliśmy grać 4-3-2-1 a będziemy męczyć bule 3-5-2. ..odechcialo mi sie wszystkiego