Mercato (Lato 2016)
- Boogey96
- Juventino
Według Pedulli (a przynajmniej tak wyczytałem na forum juventuz) jesteśmy dogadani z Schalke i nic się nie zmienia, a te wszystkie wątpliwości w mediach i różne informacje z każdej strony wynikają z tego, że prezydent Schalke musi osobiście zatwierdzić transfer i dał on sobie czas do jutra do południa.
Osobiście jestem optymistą w tej sprawie ale jeszcze trzeba czekać. Jeśli okaże się, że z Draxlera nici, a Coman już sprzedany to Bayern już drugi raz w to mercato zyska naszym kosztem.
Osobiście jestem optymistą w tej sprawie ale jeszcze trzeba czekać. Jeśli okaże się, że z Draxlera nici, a Coman już sprzedany to Bayern już drugi raz w to mercato zyska naszym kosztem.
- Yaro417
- Juventino
No jeśli deal teraz upadnie, to zostaniemy z ręką w nocniku, bo alternatyw dla Draxlera brak, a Witsel trequartistą byłby z musu, bo to po prostu śr. pom.
Oby jutro wszystko poszło po naszej myśli :juve:
Oby jutro wszystko poszło po naszej myśli :juve:
- Garreat
- Juventino
- Podziekował: 32 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
No cóż szkoda Comana, ale przynajmniej będzie miejsce dla Berardiego za rok.
A Schalke to niezłe oszołomy. Jeśli wierzyć doniesieniom, to dostali ofertę zgodną z oczekiwaniami i znów coś kręcą...
A Schalke to niezłe oszołomy. Jeśli wierzyć doniesieniom, to dostali ofertę zgodną z oczekiwaniami i znów coś kręcą...
- evilboy
- Juventino
Bo widzą, że jesteśmy pod ścianą i próbują ugrać jeszcze 2-3 mln. A sytuacja z approvalem prezydenta klubu przypomina mi typową, podręcznikową wręcz taktykę negocjacyjną, gdzie dopiero na sam koniec negocjacji nagle okazuje się, że nie rozmawialiśmy z osobą, która podejmuje ostateczną decyzję :roll:Garreat pisze:A Schalke to niezłe oszołomy. Jeśli wierzyć doniesieniom, to dostali ofertę zgodną z oczekiwaniami i znów coś kręcą...
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- stahoo
- Juventino
@evilboy
Zgadzam się, wtedy to my powinniśmy przeciągnąć Schalke do końca okienka i albo sprowadzic w poniedziałek o 18:00 Draxlera na naszych warunkach, albo doprowadzić do sytuacji, gdzie zostaje on w Gelsenkirchen bo brakuje już czasu na dopięcie transferu do VFL.
Mimo wszystko jestem raczej nastawiony optymistycznie.
Zgadzam się, wtedy to my powinniśmy przeciągnąć Schalke do końca okienka i albo sprowadzic w poniedziałek o 18:00 Draxlera na naszych warunkach, albo doprowadzić do sytuacji, gdzie zostaje on w Gelsenkirchen bo brakuje już czasu na dopięcie transferu do VFL.
- evilboy
- Juventino
Teraz to Schalke ma dużo więcej argumentów, bo raz, że może Draxlera sprzedać do VFL, a dwa, że mogą opchnąć go za rok za podobną kwotę. My natomiast pilnie musimy sprowadzić trequatristę (bo Allegri od początku okienka mówi, że kogoś na tę pozycję potrzebuje), a w grze nie ma już żadnych innych nazwisk. Kiedy w lipcu były jeszcze plany co do Goetze i Isco można było startować po Draxlera z 15 mln EUR i 7 mln w bonusach, teraz będą nas doić jak tylko się da.stahoo pisze:@evilboy
Nigdy nie byłem wielkim zwolennikiem tego transferu, szczególnie teraz, kiedy w grę wchodzi 35 mln EUR. Nie będę płakał jak transfer nie wypali, bo moim zdaniem Pereyra na trequatriście daje radę.
Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2015, 10:05 przez evilboy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- rydwadydwa
- Juventino
Juventus Turyn?jeziu89 pisze:Nowe wieści w sprawie transferu Juliana Draxlera. Wydaje mi się, że jesteśmy blisko jego pozyskania, będzie dobrze
To chyba nie o nas.
A tak poważnie, nie wrzucajcie newsów z takich portali. Co do Draxlera, przykro patrzeć jak niemieckie kluby również traktują swoich kopaczy jak towar. Chłopak naciska na transfer, ale jego marzeniem na pewno nie jest Wolfsburg...być może wciąż są oburzeni tą pierwszą ofertą Marotty i robią sobie z nas jaja.
- ewerthon
- Juventino
Fajnie, że reklamujesz swoją stronę (przejrzałem twoje posty na tym forum), ale info zawarte w linku który podałeś może zainteresować tylko kogoś, kto nie ma pojęcia o sprawie i w ogóle jej nie śledzi, a tutaj nie ma takich osób. Pewnie nie przeglądałeś poprzednich stron tematu, tutaj ciągle podawane są wiarygodniejsze i bardziej konkretne informacje.jeziu89 pisze:Nowe wieści w sprawie transferu Juliana Draxlera. Wydaje mi się, że jesteśmy blisko jego pozyskania, będzie dobrze
- annihilator1988
- Juventino
Schalke jest niepoważne. Targują się przez miesiąc, a kiedy dostają dokładnie tyle ile chcą, to rozważają sens sprzedaży Draxlera. Ciekawe co na to sam piłkarz? Chłop zapewne napalił się na grę w Juve, a zarząd jego klubu zaczyna świrować. Jak go nie sprzedadzą teraz, to za rok otrzymają jeszcze mniej za #### zawodnika

Powiedzą, że nie sprzedają, bo nie ma czasu na znalezienie następcyMishaAveJuve pisze:Zgodnie z wcześniejszymi informacjami za półtorej godziny powinniśmy wszystko wiedzieć. Bo dziś do 12;00 Niemcy maja dac znac
Schalke było ulubiony klubem Hitleraalessandro1977 pisze:Biorąc pod uwagę ich nieczyste giętki, nie nastawiaj się na to...będą do samego końca bawić się z nami bo jak widać sprawia im to przyjemność...

Ostatnio zmieniony 30 sierpnia 2015, 10:51 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgodnie z wcześniejszymi informacjami za półtorej godziny powinniśmy wszystko wiedzieć. Bo dziś do 12;00 Niemcy maja dac znac
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS