Mercato (Lato 2016)
- Wojtek1207
- Juventino
To ja tak jeszcze tylko króciutko w sprawie Comana. Tak sobie pomyślałem, że Francuz idzie (prawdopodobnie) do Bayernu ze względu na wolę Guardioli. A co, jeśli Pep za rok odejdzie? Mówiło się o City, innych chętnych też nie będzie brakować. Możliwe, że Coman trochę pogra, pokopie, Guardiola odejdzie, a kolejny trener nie znajdzie miejsca. I wtedy wróciłby do nas :hellyes: Wciąż liczę na chłopaka, ma jeszcze dużo do pokazania w Juventusie.
- gucio_juve
- Juventino
Czyli nie tylko Draxler przyjdzie :cwaniak: . Ciekawe jaką okazję trafi Marotta.
- Hybryd
- Juventino
Sam już nie wiem co myślec o tym mercato. Wielka rewolucja nie ma co ukrywać, ale ogromne ryzyko. Jak ktoś wczesniej wspomniał sam tez jestem ciekaw czy Marotta nie pobłądził ostatnio. Zobaczymy ile potrwa zanim zatrybimy, bo wielu piłkarzy musi sie zgrać i jaka formacje bedzie ostatecznie preferowana.
Po sezonie okaże sie czy Bayern nas nie wydymał dwa razy w ciagu jednego okienka. O ile sprzedarz Vidala jeszcze jestem w stanie przeboleć, to z Comanem juz mi to tak łatwo nie przychodzi. Wolałbym sprzedać Zaze i zostawić Comana. Wiele osób pisze, że świetny interes bo pozyskaliśmy go za darmo, ale jak odpali na miarę swojego potencjału, to bedą to drobne.
Jak zawsze tylko czas pokaże czy będziemy mowić, Marotta mistrz zarobił masę hajsu za rezerwowego, czy oddał przyszłego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zawodnika bo napalił sie na trochę kasy.
Po sezonie okaże sie czy Bayern nas nie wydymał dwa razy w ciagu jednego okienka. O ile sprzedarz Vidala jeszcze jestem w stanie przeboleć, to z Comanem juz mi to tak łatwo nie przychodzi. Wolałbym sprzedać Zaze i zostawić Comana. Wiele osób pisze, że świetny interes bo pozyskaliśmy go za darmo, ale jak odpali na miarę swojego potencjału, to bedą to drobne.
Jak zawsze tylko czas pokaże czy będziemy mowić, Marotta mistrz zarobił masę hajsu za rezerwowego, czy oddał przyszłego <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zawodnika bo napalił sie na trochę kasy.
- fazzik8
- Juventino
Gdzie widzieliście ten ogromny potencjał Comana? Tak sie rozpisujecie, że jak Coman w końcu wypali to będzie wart 100 mln. Już nie raz widziałem piłkarza, który miał być tyle wart a po dwóch sezonach kończył w drugiej lidze i był zwykłym pilkarzem. Ja osobiście nie widziałem żadnego wielkiego meczu Comana. W tym sezonie moim zdaniem cienko a grał dwa mecze o stawkę od pierwszej minuty. Mówicie o tym POTENCJALE, ale sami nie wiecie jaki jest....
W Bayernie jest multum piłkarzy ofensywnych. Nasz Coman wcale nie będzie miał łatwiej się przebić. Taki zawodnik potrzebuje czasu i stabilizacji. Mógł isc do Palermo na wypożyczenie w miejsce Dybali i się ograć a potem wrócić.
W Bayernie jest multum piłkarzy ofensywnych. Nasz Coman wcale nie będzie miał łatwiej się przebić. Taki zawodnik potrzebuje czasu i stabilizacji. Mógł isc do Palermo na wypożyczenie w miejsce Dybali i się ograć a potem wrócić.
- evilboy
- Juventino
Cholera, boję się, że taka skala rewolucji w składzie przełoży się negatywnie na wyniki, te na morale, a morale wtórnie na wyniki... Żebyśmy nie skończyli jak Borussia czy Inter, które po sukcesie w Lidze Mistrzów również zrobiły mocne przetasowania w składach, a jak się skończyło - dobrze wiemy...
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
evilboy akurat Inter nic nie zmienil i to byl ich blad. Fakt masz racje, ze ta rewolucja moze zle wplynac. Dodatkowo wydaje sie jakby sami do konca nie wiedzieli jak chca zeby to wszystko wygladalo. Odpalic jeszcze Zaze i 433/4231.
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Prawie 30mln za Comana? Oddawać chłopca,duże prawdopodobieństwo ze wroci po sezonie bo przebić sie do pierwszego składu bedzie miał ciezko.za rok przyjdzie Berardi i atak kompletny.
Czekam na Jula albo Gotze.
Czekam na Jula albo Gotze.
- rydwadydwa
- Juventino
Bardzo dobrze zagrał choćby z Udinese, Hellasem i Parmą...90 minut chyba nigdy u nas nie rozegrał. Jeśli gra z powodzeniem we wszystkich młodzieżowych reprezentacjach Francji, wypatrzyli go skauci Juve widząc w nim potencjalnego przyszłego zawodnika pierwszego składu a teraz Bayern za takiego młokosa daje tyle pieniędzy - no nie, to chyba nie może być przypadkowy zawodnik. Nie wiem skąd to złe nastawienie w stosunku do niego, niektórzy chyba nie chcą zauważać jego oczywistych zalet. A przecież może być tylko lepszy. Co do wypożyczenia to racja, że dla niego byłoby to najlepsze, ale Raiola chce z niego zrobić wielką gwiazdę od zaraz. Szkoda, że odchodzi mimo wszystko.fazzik8 pisze:Gdzie widzieliście ten ogromny potencjał Comana? Tak sie rozpisujecie, że jak Coman w końcu wypali to będzie wart 100 mln. Już nie raz widziałem piłkarza, który miał być tyle wart a po dwóch sezonach kończył w drugiej lidze i był zwykłym pilkarzem. Ja osobiście nie widziałem żadnego wielkiego meczu Comana. W tym sezonie moim zdaniem cienko a grał dwa mecze o stawkę od pierwszej minuty. Mówicie o tym POTENCJALE, ale sami nie wiecie jaki jest....
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2015, 09:35 przez rydwadydwa, łącznie zmieniany 1 raz.
- rydwadydwa
- Juventino
Chcesz żebym rozpisał ci jego atrybuty jak w Football Managerze? Durne pytanie. Ma bardzo dobry drybling, potrafi błysnąć ładnym podaniem (w meczu z Udinese mógł zaliczyć dwie asysty ale reszta marnowała wszystkie okazje). Generalnie jest świetny technicznie i chyba tylko ślepy tego nie zauważy. Czego więcej chcesz od skrzydłowego?Klorel pisze:A jakie są jego zalety poza szybkością? :>
- Yaro417
- Juventino
Trzeba jeszcze dodać, że BVB sprzedało wówczas jednego ze swoich najlepszych piłkarzy (Gotze), który porozumiał się z Bayernem jeszcze przed wielkim finałem CLfazzik8 pisze:Hahaha przetasowania. Inter nie zrobił nic. A Borussia kupiła dwóch piłkarzy...