Mercato (Lato 2016)
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Naprawdę kusząca oferta z Marsylii. Rzekomo oferują 3 mln za wypożyczenie + 18 za wykup, z tego co rozumiem to obowiązkowy, ale mogę się mylić, więc proszę nie napalajcie się.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
szedlbym w to jak dzik w sosne.Haris pisze:Naprawdę kusząca oferta z Marsylii. Rzekomo oferują 3 mln za wypożyczenie + 18 za wykup, z tego co rozumiem to obowiązkowy, ale mogę się mylić, więc proszę nie napalajcie się.
Coman, Dybala, Mandzu i Morata. Styknie jeśli byłby Drax i Cuadrado. Do tego brać Witsela prewencyjnie gdybysmy zaczeli grać 5 w pomocy.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ogladalem pierwsza polowe i goscia nie bylo w ogole widac, nie mowiac o braniu gry na siebie. Moze mu sie nie chce, bo w glowie ma transfer, nie wiem. W kazdym badz razie nie pasuje mi na AMF'a w 4312. Bardziwj pasuje mi tam Dybala, ktory w pre sezonie duzo sie cofal. Zreszta 4312 przy takich zawodnikach jak Draxler i Cuadrado to marnotrawstwo.
- badecki
- Juventino
No ja po 15 minutach meczu musiałem wejść na livescore żeby sie upewnić ze Draxler jest w składzieAlexinhio-10 pisze:Ogladalem pierwsza polowe i goscia nie bylo w ogole widac, nie mowiac o braniu gry na siebie. Moze mu sie nie chce, bo w glowie ma transfer, nie wiem. W kazdym badz razie nie pasuje mi na AMF'a w 4312. Bardziwj pasuje mi tam Dybala, ktory w pre sezonie duzo sie cofal. Zreszta 4312 przy takich zawodnikach jak Draxler i Cuadrado to marnotrawstwo.

- Principino
- Juventino
Mnie Draxler też w ogóle nie przekonuje, nie mam pojęcia na czym polega jego fenomen na JP :co?:
- Hed
- Juventino
- Podziekował: 80 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
A na czym wg Ciebie polega fenomen Witsela? Julo myslami w Turynie (oby :afraid2: ) zreszta te Schalke na prawde jest cienkie.Principino pisze:Mnie Draxler też w ogóle nie przekonuje, nie mam pojęcia na czym polega jego fenomen na JP :co?:
P.s Robaku Drax zszedl w 73min... pozegnal sie?
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
To samo powtarzam od 2 miesięcy... :shock:Principino pisze:Mnie Draxler też w ogóle nie przekonuje, nie mam pojęcia na czym polega jego fenomen na JP :co?:
Nie...brak jakichkolwiek emocji...Tyrael pisze:
Drax zszedl w 73min... pozegnal sie?

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Szkoda ze nie pozyskamy kogos kto rzeczywiscie pociagnalby gre jak Eriksen,Isco, czy Gotze. Z jednej strony lepiej zeby przyszedl Draxler niz nie przyszedl nikt, ale z drugiej strony tak naprawde w te okienko nie przyszedl nikt kto z miejsca podniesie poziom w ofensywie. Mimo ze okienko bardzo dobre (przy pozyskaniu Draxlera).
badecki mialem slaba jakosc transmisji i szukslem go po tych zielonych butach
szczypek nie ciagna z roznych powodow, ale nie powiesz mi ze Ci pilkarze nie daliby wiecej niz Draxler.
P.S Eriksen jako jedyny cos tam w Tottenhamie gra, a Isco np. w dwumeczu z namu dawal Realowi najwiecej.
P.S 2 Ty tu nie polemizuj tylko mow co jest z Isco
badecki mialem slaba jakosc transmisji i szukslem go po tych zielonych butach

szczypek nie ciagna z roznych powodow, ale nie powiesz mi ze Ci pilkarze nie daliby wiecej niz Draxler.
P.S Eriksen jako jedyny cos tam w Tottenhamie gra, a Isco np. w dwumeczu z namu dawal Realowi najwiecej.
P.S 2 Ty tu nie polemizuj tylko mow co jest z Isco

Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2015, 22:36 przez Alexinhio-10, łącznie zmieniany 3 razy.
- Robaku
- Juventino
Bild podał, że Coman do Bayernu za 20 mln.
Ufff czyzby nerwowe ruchy na koniec mercato nie lubie tego.
I od razu wloskie media podchwycaja temat, nie wierze w takim wypadku nie bedzie to połączone z Gotze.
Ufff czyzby nerwowe ruchy na koniec mercato nie lubie tego.
I od razu wloskie media podchwycaja temat, nie wierze w takim wypadku nie bedzie to połączone z Gotze.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Gdzies na FB mignelo mi info z Mediaset, ze ogolnie jakis pesymizm, ale to kiepskie zrodlo, wiec pewnie coraz blizej dealu. 
Bild informuje, ze Coman ma juz nawet umowione badania w Bayernie.
Bild informuje, ze Coman ma juz nawet umowione badania w Bayernie.
- Robaku
- Juventino
ja bym sie nie zdziwił jesli zaiste tak by było, dlategoż np. Marotta mógł zacząć działać względem Kingsleya, zeby uzbierac większe środki na bombe, albo tak jak wspomniałem pokombinować z Gotze.CavAllano pisze:Gdzies na FB mignelo mi info z Mediaset, ze ogolnie jakis pesymizm, ale to kiepskie zrodlo, wiec pewnie coraz blizej dealu.