Mercato (Lato 2016)
- Szilgu
- Juventino
Draxler ma chyba infekcję. Ponoć z Polską nie zagra przez to. Więc nie obejrzysz pożegnania.Adrian27th pisze:Za długo to trwa.goodman pisze:A GDM 5 minut temu napisał że negocjacje nadal trwają i mają się dobrze
Obejrze mecz dzis, zeby sprawdzic jego zachowanie - pozegnanie bylo by na miejscu - jezeli tego nie zrobi, to watpie zebysmy go zakupili, co niestety sprawi mi przykrosc.
Wiekszosc naszych konkretnych celow dopinalismy w 2-3 dni, tu sie ciagnie to za długo. Zaczynam wierzyć ze to wymysł pismakow.
Ps. Podobno to Paratici jest zakochany w Draxie i mu zalezy najbardziej. MArotta najchetnie scignal by Soriano
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Spoko spoko.Wojtek pisze:Infekcję? Dobre sobieSzikit pisze:Draxler ma chyba infekcję. Ponoć z Polską nie zagra przez to. Więc nie obejrzysz pożegnania.Zwykła ściema, witamy Draxlera! :koszulka:

- Wojtek
- Juventino
Hmm, kolega wyżej pisał, że Draxler ma infekcję, więc pożegnania z Schalke dziś nie zobaczy, więc myślałem, że Draxler dziś nie zagra z VflCavAllano pisze:Spoko spoko.Wojtek pisze:Infekcję? Dobre sobieSzikit pisze:Draxler ma chyba infekcję. Ponoć z Polską nie zagra przez to. Więc nie obejrzysz pożegnania.Zwykła ściema, witamy Draxlera! :koszulka:
Widzialem, ze nie jest powolany na mecze reprezentacji, wiec raczej nie ma to zwiazku.

- mrozzi
- Juventino
Jesli nawet zagra nie wyciagalbym z tego zadnych daleko idacych wnioskow. To jest bardzo wazny i trudny dla Schalke mecz. Zresza poki negocjujemy musi byc pokerface po stronie Niemcow, w przeciwnym razie sciagniecie Juliana ze skladu na wieczorny pojedynek mogloby dac naszemu zarzadowi zbyt duzo pewnosci siebie.
Poki nie wszystko jest dograne, dopoty pozory musza byc zachowane. 

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ryzyko jest dla nich takie ze 'cos' mu sie stanie i cena w dol, gorzej jak zagra i zagra mecz jak ostatnio, dostanie MOTM i pilka po stronie Niemcow.CavAllano pisze:Jesli nawet zagra nie wyciagalbym z tego zadnych daleko idacych wnioskow. To jest bardzo wazny i trudny dla Schalke mecz. Zresza poki negocjujemy musi byc pokerface po stronie Niemcow, w przeciwnym razie sciagniecie Juliana ze skladu na wieczorny pojedynek mogloby dac naszemu zarzadowi zbyt duzo pewnosci siebie.Poki nie wszystko jest dograne, dopoty pozory musza byc zachowane.
Ja jednak bym go chciał dziś obejrzeć

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mrozzi
- Juventino
Ten drugi czynnik nie mialby moim zdaniem zbyt duzego wplywu na rozmowy, za daleko to zaszlo. Watpie w akcje w stylu Guarina czy te znane z Fiorentiny.Adrian27th pisze:Ryzyko jest dla nich takie ze 'cos' mu sie stanie i cena w dol, gorzej jak zagra i zagra mecz jak ostatnio, dostanie MOTM i pilka po stronie Niemcow.

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Di Marzio twierdzi, że dalej negocjujemy. Schalke uważa, że wbrew temu, co mówimy, jesteśmy przyparci do muru i teraz to takie głupie wyczekiwanie, kto pierwszy zmięknie.
Ja uważam, że po pozyskaniu Cuadrado wcale nie jesteśmy nie jesteśmy tak przyparci do muru, bo mamy dużo więcej możliwości z przodu.
Ja uważam, że po pozyskaniu Cuadrado wcale nie jesteśmy nie jesteśmy tak przyparci do muru, bo mamy dużo więcej możliwości z przodu.
- Wojtek
- Juventino
No nie wiem...Myślę, że bez Draxlera ciężko będzie nam grać ulubione 4-3-1-2 Maxa, które dało nam kapitalne wyniki rok temuCrunny pisze:Ja uważam, że po pozyskaniu Cuadrado wcale nie jesteśmy nie jesteśmy tak przyparci do muru, bo mamy dużo więcej możliwości z przodu.

- mrozzi
- Juventino
Sky informuje, ze dzieli nas 2,5 mln i staramy sie dojsc z Schalke do porozumienia, zwlaszcza ze gracz chce do nas. Slowem nic nowego.
Jako ciekawostke podam, ze tym razem stacja podaje inne kwoty niz wczesniej, wiec zastanawiam sie, czy oni w ogole maja o nich jakiekolwiek pojecie.
Jako ciekawostke podam, ze tym razem stacja podaje inne kwoty niz wczesniej, wiec zastanawiam sie, czy oni w ogole maja o nich jakiekolwiek pojecie.
- Adrian27th
- Juventino
CavAllano pisze:Sky informuje, ze dzieli nas 2,5 mln i staramy sie dojsc z Schalke do porozumienia, zwlaszcza ze gracz chce do nas. Slowem nic nowego.
Warto dodać że Marsylia oficjalnie wystąpiła o wypożyczenie Zazy z opcją wykupu (obowiązkową) @ calciomercato.com,.
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2015, 19:41 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 2 razy.
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- annihilator1988
- Juventino
Nie pisze się 2.5 mln, tylko pół Padoina. Tak w ogóle, co to jest pół Padoina za gracza dopełniającego 4-3-1-2?CavAllano pisze:Sky informuje, ze dzieli nas 2,5 mln i staramy sie dojsc z Schalke do porozumienia, zwlaszcza ze gracz chce do nas. Slowem nic nowego.
A ja bym go nie kupowałVirgil pisze:I ja bym Zazę od razu sprzedawał .
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Adrian27th
- Juventino
Draxler gra dzis w przeciwko Wolfsburgowi.
Coz to bedzie? Aaa chociaz go obejrze, zobacze co nam wejdzie lub przejdzie obok nosa ;-)
Coz to bedzie? Aaa chociaz go obejrze, zobacze co nam wejdzie lub przejdzie obok nosa ;-)