Mercato (Lato 2016)
- deszczowy
- Juventino
W tej chwili Ibra podniósłby znacząco jakość naszego ataku, bo jest piłkarzem zwyczajnie o klasę (a może i dwie) lepszym od naszych napastników.Kamex22 pisze:A ja popieram jakku1. Nie ma sensu inwestować w podstarzałego, aroganckiego napastnika mając młodych zdolnych w kadrze. Oczywiście wiem, że Ibra na ten moment jest lepszy, ale za kilka lat może być spory problem.
- Robaku
- Juventino
Marsylia zainteresowana Zazą. Kurna, po co myśmy tego Lorka oddawali, ja wiem, że kontrakt wysoki, ale Zaza budzi duże zainteresowanie to po pierwsze, po drugie chłopak musi grac, żeby iść na Euro bo wiadomo, że Antek chłopaka lubi, a po Euro jesli by sie udalo można by bylo go sprzedać z zyskiem, ale nie ma co już debatować. Bask jest w Andaluzji, teraz pytaine czy my nadal zainteresowani pozbyciem się Simone, czy jednak chcemy zeby był tym 4 napadziorem, jak dla mnie podobno charakterystyka co do Moraty i Mandzu dyskwalifikuje go i pozostanie mu Coppa.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Moze jednak przejda na 4231/433 i wtedy Mandzu i Morata wystarcza na 9tke.
- Gajowy Marucha
- Juventino
Według niemieckiego Sky Sport, Schalke nie jest już zainteresowane negocjacjami ws sprzedaży Draxlera 

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Za długo to trwa.goodman pisze:A GDM 5 minut temu napisał że negocjacje nadal trwają i mają się dobrze
Obejrze mecz dzis, zeby sprawdzic jego zachowanie - pozegnanie bylo by na miejscu - jezeli tego nie zrobi, to watpie zebysmy go zakupili, co niestety sprawi mi przykrosc.
Wiekszosc naszych konkretnych celow dopinalismy w 2-3 dni, tu sie ciagnie to za długo. Zaczynam wierzyć ze to wymysł pismakow.
Ps. Podobno to Paratici jest zakochany w Draxie i mu zalezy najbardziej. MArotta najchetnie scignal by Soriano

Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2015, 17:50 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jestes pewien, ze dobrze wszystko zrozumiales? Bo Schalke wzielo zawodnika na pozycje Draxlera, Julian odrzucil mozliwosc przedluzenia umowy i Sky we Wloszech informuje, ze pracujemy nad nim bez przerwy.Gajowy Marucha pisze:Według niemieckiego Sky Sport, Schalke nie jest już zainteresowane negocjacjami ws sprzedaży Draxlera
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Hojberg to nie pozycja Draxlera Panowie. Weekend będzie gorący, dosłownie i w przenośni :hellyes:
alessandro1977 Poważnie ? Acha. Jeszcze James.
alessandro1977 Poważnie ? Acha. Jeszcze James.
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2015, 17:59 przez Alexinhio-10, łącznie zmieniany 2 razy.
- Gajowy Marucha
- Juventino
Niech ewentualnie ktoś zweryfikuje:
"Juventus baggert weiter, aber #S04 will (aktuell) nicht darauf eingehen! "
- Sebkovič
- Juventino
Też tak myślę że dziś już nic z tego nie będzie. Schalke ma teraz ważny mecz z VFL i pewnie te ruchy transferowe i to zawirowanie wokół Julka zeszły na drugi plan.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll:
- Haris
- Juventino
Nie no Suarez wygrywał w pojedynkę mecze za czasów gry w Liverpoolu, z Edenem się zgadzamy, ale ten trzeci to zawsze będzie dla mnie leszcz.alessandro1977 pisze:No bez jaj proszę Cię...Hazarda rozumiem ale Neymar, Suarez ?
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Gajowy Marucha pisze:Niech ewentualnie ktoś zweryfikuje:

Jesli ktos nie ma pewnosci, co tak naprawde wrzuca, niech tego nie robi.