Liga Europy 2015/2016
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Czyli nasze 3:0 to nic nowego dla Borussiwagner pisze:Odd - Borussia 3:0 po 30 minutach

p.s. 3:1

- Tobor
- Juventino
Southampton remisuje 1:1 z duńskim zespołem FC Midtjylland i to u siebie. Słaby wynik świętych. Fakt w rewanżu wystarczy, że strzelą jedną bramkę i przejdą dalej, ale taki wynik na pewno nie stawia ich w roli faworytów. Do czego zimerzam. Włosi i Angole stracili już po jednym zespole w tej batalii LE (Sampdoria i West Ham). Gdyby Anglikom odpadł jeszcze Southampton a włoskie zespoły nie położyły LE (choć ostatnie wyniki na to nie wskazują) to byłaby realna szansa wyprzedzić Anglików w tym roku, co znaczyłoby, że straciliby 4 miejsca w LM na rzecz Włochów!!!!
PS. Dobre wyniki polskich zespołów. Lech pomimo biedy w lidze i szpitala potrafił zmotywować się na Videoton i wygrać pewnie. Legia z trudniejszym przeciwnikiem 0:1 na wyjeździe. Mam nadzieję, że w Warszawie to będzie formalność i pierwszy raz od chyba 4 lat znowu będą 2 polskie zespoły w LE. Pomału krok po kroku, może w końcu będę pamiętał polski zespół w LM
PS. Dobre wyniki polskich zespołów. Lech pomimo biedy w lidze i szpitala potrafił zmotywować się na Videoton i wygrać pewnie. Legia z trudniejszym przeciwnikiem 0:1 na wyjeździe. Mam nadzieję, że w Warszawie to będzie formalność i pierwszy raz od chyba 4 lat znowu będą 2 polskie zespoły w LE. Pomału krok po kroku, może w końcu będę pamiętał polski zespół w LM

- Mateuszello
- Juventino
Wystarczy, że od tej pory Włosi zdobędą tyle samo punktów co Anglicy do końca sezonu to Anglia spada na 4. pozycję.Tobor pisze:Gdyby Anglikom odpadł jeszcze Southampton a włoskie zespoły nie położyły LE (choć ostatnie wyniki na to nie wskazują) to byłaby realna szansa wyprzedzić Anglików w tym roku, co znaczyłoby, że straciliby 4 miejsca w LM na rzecz Włochów!!!!
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Wojtek
- Juventino
Dokładnie;) Fajnie by było, lubię BVB. Ciekawi mnie ich niesamowita forma strzelecka od początku sezonu. 19 bramek w 4 meczach ;o ciekawe jak będzie dalej 
btw. Soton odpada z LE, to jak? Wyprzedzimy tych Angoli w tym roku?

btw. Soton odpada z LE, to jak? Wyprzedzimy tych Angoli w tym roku?

- Cabrini_idol
- Juventino
Ogólnie zauważyłem, że bardzo mocne grupy w tej edycji LE są. Duże fajnych meczy w porównaniu z poprzednimi latami.
Legia ma szanse, Lechowi nie wróżę jednak awansu.
Legia ma szanse, Lechowi nie wróżę jednak awansu.

- jakku1
- Juventino
Jak spojrzalem na druzyny z koszyka 3, to mialem wrazenie, ze Lech i Legia to sa najslabsze druzyny w tej grupie. No nic, zobaczymy, zarowno ekipa z Warszawy jak i Poznaniacy nie maja wielkich szans na wyjscie, ale powalczyc zawsze mozna. Zwlaszcza Legia, ktora trafila chyba troszke lepiej.
Lech od Bazylei znow dostanie lekcje futbolu, z Viola nie maja zadnych szans, nie wiem natomiast jak prezentuje sie ta ekipa z Portugalii.
Jesli chodzi o wloskie druzyny, to swietne losowanie. Wszystkie trzy ekipy powinny wyjsc z grupy, ba, wszystkie sa faworytami do wygrania swoich grup.
Lech od Bazylei znow dostanie lekcje futbolu, z Viola nie maja zadnych szans, nie wiem natomiast jak prezentuje sie ta ekipa z Portugalii.
Jesli chodzi o wloskie druzyny, to swietne losowanie. Wszystkie trzy ekipy powinny wyjsc z grupy, ba, wszystkie sa faworytami do wygrania swoich grup.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- rad
- Juventino
W ogóle Niemcy w postaci S04 i BVB mają wyjazdy do Grecji, gdzei - jak podejrzewam - Grecy ich miło przywitają :Crammstein pisze:Borussia D. jaką ma grupę....
Legia ma szansę na awans, pod warunkiem, że zepnie się w walce o drugie miejsce.
Lech - nie wiem, ale raczej są skazani na porażkę, w czym paradoksalnie mogą upatrywać swojej minimalnej szansy

- Cabrini_idol
- Juventino
MC przegrywa, Arsenal przegrywa, MU przegrywa, Liverpool remisuje i tylko CFC wygrywa. (może słaby Tot.Hot. tez straci punkty)
Juve wygrywa, Roma remisuje, Napoli dewastuje i duże szanse, że i Viola i Lazio zremisują bądź wygrają swoje mecze ( Viola dużo większe szanse).
coefficient points :koszulka:
W tym roku możemy lekkim pisiorkiem przeskoczyć angielską.
edit juz Tottenham przegrywa z Quaracośtam a Viola prowadzi z silną Bazyleą. :dance2:
Juve wygrywa, Roma remisuje, Napoli dewastuje i duże szanse, że i Viola i Lazio zremisują bądź wygrają swoje mecze ( Viola dużo większe szanse).
coefficient points :koszulka:
W tym roku możemy lekkim pisiorkiem przeskoczyć angielską.
edit juz Tottenham przegrywa z Quaracośtam a Viola prowadzi z silną Bazyleą. :dance2:
Ostatnio zmieniony 17 września 2015, 21:14 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 3 razy.