FC Porto: Manchester United 2:1
- Pavciooo
- Juventino
Ładny mecz. Co ciekawe wszystkie bramki strzelili zawodnicy z RPA :lol:
Najpierw po strzale z wolnego dobijał Fortune i gol. Potem goal z woleja strzelił McCarthy
Następnie w drugiej połowie, główką strzelił Mc Carthy piękną bramkę od poprzeczki :!: :-D Kibicowałem FC Porto i cieszę się że wygrali.
Najpierw po strzale z wolnego dobijał Fortune i gol. Potem goal z woleja strzelił McCarthy

- hania
- Juventino
Nie ogladalam tego meczu bo obserwowalam poczynania Juve, ALe ciesze sie ze wygralo Porto. I fajnie ze bramki strzelil McCarthy bo go lubie.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Juverulez!
- Juventino
- Qazik
- Juventino
Ja sie ciesze ze Manchester przegrał mimo tego ze postawiłem na niego w toto-mixie i przegrałem ale poprostu nienawidze tego klubu. Fajnie by było jakby odpadli z LM. Zresztą nie dużo im brakuje patrząc na to jak dzisiaj grali. 

Black & White
- dawidpln
- Juventino
Znakomity mecz, nie wiedziałem że Porto gra aż tak dobrze, fakt że to klasowa drużyna i m.in. w zeszłym sezonie zdobyła PUEFA ale i tak mnie miło zaskoczyli, tacy zawodnicy jak Carlos Alberto, Deco, Ricardo Carvolho to znakomici piłkarze na których aż chce się patrzeć. Zaimponował mi (nie od dziś) także trener Jose Murinho, którego z wielka chęcią widziałbym w Juve.
Forza Juventus
- Desperado---ALEX
- Juventino
Mnie ten mecz tez sie bardzo podobał szczegolnie Deco uwielbiam na jego patrzyc jak gra ma bajeczna technike i bardzo chetnie bym go widział w Juve.A co do meczu to był bardzo ładny dla oka szczegolnie akcje Porto 
- JUVEFANE_10
- Juventino
bardzo dobry mecz w wykonaniu Mc Carthy.dwie piękne bramki.
zagrali bardzo dobrze.co stawia ich przed rewanżemw dość dobrej sytuacji.manchester bedzie osłabiony z powodu czerwonej kartki roya
zagrali bardzo dobrze.co stawia ich przed rewanżemw dość dobrej sytuacji.manchester bedzie osłabiony z powodu czerwonej kartki roya
JESTEM OSZUSTEM
- Pavciooo
- Juventino
Mówiłem że to świetny piłkarz. A jakby jeszcze w tym meczu grał Derlei, to by dopiero było widowisko :-D PS: Najgorzej to miał Ch. Ronaldo. Gwizdali na niego, a jakby strzelił bramkę lub asystował, to by go dopiero znienawidzili...Desperado---ALEX pisze:Mnie ten mecz tez sie bardzo podobał szczegolnie Deco uwielbiam na jego patrzyc jak gra ma bajeczna technike i bardzo chetnie bym go widział w Juve.A co do meczu to był bardzo ładny dla oka szczegolnie akcje Porto
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Nieźle.MOim zdaniem to był najsłabszy mecz jaki widziałem wczoraj, no może oprócz Sttudgart:Chelsea.Pavciooo pisze:Ładny mecz.
Nic im nie wychodziło.A Porto atakowało???oni trzymali piłke w środku boiska i rozgrywali ją.
Mi sie ten mecz nie podobał :evil: :evil: