Mercato (Lato 2016)
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Znaczy prócz tego że był najlepszy na boisku w obu spotkaniach to niczym?Hypeman pisze:W dotychczasowych dwóch spotkaniach Bundesligi Draxler kompletnie się nie wyróżnił poza tą bramką w ostatnim spotkaniu. Nie wiem czy to jest ktoś kto wniesie nową jakość...
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Oj co do zarobków Draxlera muszę was zmartwić. Z tego co mi wiadomo to on w Schalke zarabia około 4,5 - 5 mln, (dokładnie nie pamiętam) więc te wyższe teorie o wilkach i 4 mln nie mają sensu. Chłopak podobno zgodził się na jakąś tam obniżkę, ale tylko w przypadku przejścia do Juve.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Hypeman
- Juventino
Co pokazał w meczu z Werderem? Głupie straty i parę nieudanych dryblingów oraz prób strzału. Jeżeli takie coś nazywasz graczem meczu to wówczas powinniśmy spróbować Cegłę na pozycji treqa.Adrian27th pisze:Znaczy prócz tego że był najlepszy na boisku w obu spotkaniach to niczym?Hypeman pisze:W dotychczasowych dwóch spotkaniach Bundesligi Draxler kompletnie się nie wyróżnił poza tą bramką w ostatnim spotkaniu. Nie wiem czy to jest ktoś kto wniesie nową jakość...
- jakku1
- Juventino
4,5-5 brutto zarabia w Schalke. U nas mialby dostawac 6-7 brutto.Haris pisze:Oj co do zarobków Draxlera muszę was zmartwić. Z tego co mi wiadomo to on w Schalke zarabia około 4,5 - 5 mln, (dokładnie nie pamiętam) więc te wyższe teorie o wilkach i 4 mln nie mają sensu. Chłopak podobno zgodził się na jakąś tam obniżkę, ale tylko w przypadku przejścia do Juve.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

To byl przyklad. Nie wiem ile zarabia obecnie ani kto mu ile daje.Haris pisze:Oj co do zarobków Draxlera muszę was zmartwić. Z tego co mi wiadomo to on w Schalke zarabia około 4,5 - 5 mln, (dokładnie nie pamiętam) więc te wyższe teorie o wilkach i 4 mln nie mają sensu. Chłopak podobno zgodził się na jakąś tam obniżkę, ale tylko w przypadku przejścia do Juve.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Draxler w meczu z Darmstadt byl liderem na boisku. Cierpliwosci. U nas wskoczylby na wyzszy poziom.
@Cabrini
Mogles od samego poczatku trzymac front, ze Draxler wyladuje u nas. A tak pojawil sie u Ciebie moment zwatpienia, podwazajacy wiarygodnosc Twojego zrodla. :koszulka:
@Cabrini
Mogles od samego poczatku trzymac front, ze Draxler wyladuje u nas. A tak pojawil sie u Ciebie moment zwatpienia, podwazajacy wiarygodnosc Twojego zrodla. :koszulka:
- sebatiaen
- Juventino
Na Juventuz org. typek napisał o jutrzejszym transferze jakiegoś grajka, nikt nie wie o kogo chodzi i czy to jakiś żart, nie chcę siać zamieszania ale piszę info bo może coś naprawdę się dzieje, może nasi czekali na losowanie LM i zadecydować na kogo postawić? dokonać ostatniej, decydującej korekty?
Draxler lub Witsel, za Belga Zenit chce 25 mln euro i przy tych sumach jeden wyklucza drugiego, nie wydamy na obu 50/60 mln euro.
Draxler lub Witsel, za Belga Zenit chce 25 mln euro i przy tych sumach jeden wyklucza drugiego, nie wydamy na obu 50/60 mln euro.
- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Patrząc przez pryzmat moich "przedmarcatowych" muszę przyznać, że sprzedaże wyglądają naprawdę niezwykle słabo
Pirlo - bardzo liczyłem, że odejdzie, w ostatnim sezonie często miałem wrażenie, że grywał za zasługi lub z nadzieją, że błyśnie w dawnym stylu, tych błysków parę było, ale wpadek było więcej - tutaj nie było szans na wyciągnięcie choćby złotówki
Llorente - przy każdej okazji było widać, że ten gość nie nadaje się do taktyki, którą aktualnie stosujemy, oczywiście fakt jego odejścia za friko jest żenujący, liczyłem na ok 10 mln, ale nie myślałem, że można z nim rozwiązać kontrakt... Nawet najbogatsze kluby sprzedają swoich zbędnych zawodników za kasę, może nie odpowiadającą realnej wartości zawodnika, ale jednak każde mln są ważne.
Tevez - naprawdę wierzyłem, że wypełni kontrakt i odejście za darmo. Uklad, że odejdzie za darmo już teraz wydawał się nie do pomyślenia, dostaliśmy za niego prawa do w sumie 4 zawodników, pytanie czy nam się to opłaci pozostaje otwarte, ale wiele wskazuje, że niespecjalnie.
Vidal - również nie spodziewałem się jego odejścia, ale muszę przyznać, że moment został wybrany bardzo dobrze. Zawodnik u schyłku wieku sprzedażowego, po średnio/dobrym sezonie, ale po sezonie w którym klub święcił sporo sukcesów, pytanie tylko dlaczego tylko 40 mln, za takich zawodników płaci się 50 mln + bonusy.
Podsumowując, gdyby te sprzedaże przebiegły w bardziej racjonalny sposób mogliśmy spokojnie wyciągnąć z nich + 25 mln euro. Te pieniądze rozwiązały by problem transferu Draxlera bądź nawet pozwoliły na jeszcze lepsze nazwisko...
Pirlo - bardzo liczyłem, że odejdzie, w ostatnim sezonie często miałem wrażenie, że grywał za zasługi lub z nadzieją, że błyśnie w dawnym stylu, tych błysków parę było, ale wpadek było więcej - tutaj nie było szans na wyciągnięcie choćby złotówki
Llorente - przy każdej okazji było widać, że ten gość nie nadaje się do taktyki, którą aktualnie stosujemy, oczywiście fakt jego odejścia za friko jest żenujący, liczyłem na ok 10 mln, ale nie myślałem, że można z nim rozwiązać kontrakt... Nawet najbogatsze kluby sprzedają swoich zbędnych zawodników za kasę, może nie odpowiadającą realnej wartości zawodnika, ale jednak każde mln są ważne.
Tevez - naprawdę wierzyłem, że wypełni kontrakt i odejście za darmo. Uklad, że odejdzie za darmo już teraz wydawał się nie do pomyślenia, dostaliśmy za niego prawa do w sumie 4 zawodników, pytanie czy nam się to opłaci pozostaje otwarte, ale wiele wskazuje, że niespecjalnie.
Vidal - również nie spodziewałem się jego odejścia, ale muszę przyznać, że moment został wybrany bardzo dobrze. Zawodnik u schyłku wieku sprzedażowego, po średnio/dobrym sezonie, ale po sezonie w którym klub święcił sporo sukcesów, pytanie tylko dlaczego tylko 40 mln, za takich zawodników płaci się 50 mln + bonusy.
Podsumowując, gdyby te sprzedaże przebiegły w bardziej racjonalny sposób mogliśmy spokojnie wyciągnąć z nich + 25 mln euro. Te pieniądze rozwiązały by problem transferu Draxlera bądź nawet pozwoliły na jeszcze lepsze nazwisko...
- Cabrini_idol
- Juventino
PremiumSport podaje, że Julian jest dogadany z Juve już i oznajmił kierownictwu Schalke, że chcę odejść za wszelką cenę/zmusza - tłumacząc dosadnie.
Staram podawać się newsy, żeby w waszych pięknych sercach płonął nadal żar nadziei
Staram podawać się newsy, żeby w waszych pięknych sercach płonął nadal żar nadziei

Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 21:25 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- annihilator1988
- Juventino
Jutro przeczytamy, że to wymysły dziennikarzy, jak u Guarina :snackgy:Cabrini_idol pisze:PremiumSport podaje, że Julian jest dogadany z Juve już i oznajmił kierownictwu Schalke, że chcę odejść za wszelką cenę/zmusza - tłumacząc dosadnie.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Zizou_1989
- Juventino
Nie koniecznie o tym fakcie trąbią juz dzienniki włoskie i niemieckie wiec sytuacja wyglada tak jak wtedy z Cuadrado, przed poniedziałkiem Julian będzie juz trenować z drużynaannihilator1988 pisze:Jutro przeczytamy, że to wymysły dziennikarzy, jak u Guarina :snackgy:Cabrini_idol pisze:PremiumSport podaje, że Julian jest dogadany z Juve już i oznajmił kierownictwu Schalke, że chcę odejść za wszelką cenę/zmusza - tłumacząc dosadnie.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Di Marzio i Marchetti informuja o tym, ze nasi przy okazji losowania LM rozmawiali z Zenitem i agentem Witsela. Zadnych szczegolow - Rosjanie oczekuja 25 mln, ale nie podjelismy jeszcze decyzji. Albo Belg, albo Niemiec. Wszystki mogloby przyspieszyc w sytuacji, w ktorej Zenit pozyskalby Moutinho, w ktorego temacie notabene toczyly sie dzis rozmowy.
Jesli Draxler naciska na transfer do nas, co potwierdza Sky, to mamy jeszcze na niego spore szanse.
Jesli Draxler naciska na transfer do nas, co potwierdza Sky, to mamy jeszcze na niego spore szanse.
- sebatiaen
- Juventino
Nie przeczytamy, przyjdzie Niemiec, mało czasu zostało i może nawet jutro się dogadają, na początku raczej 90 % będzie psioczyć bo będą problemy po tym mercato ze zgraniem i to poważne ale z czasem będzie dużo lepiej.
Z Sandro w jednym momencie akcja przyśpieszyła i był nasz, teraz sam Draxler puszcza fochy, wszystko idzie w dobrym kierunku, to jest to samo co tydzień temu.
To samo zresztą było z Cuadrado
Z Sandro w jednym momencie akcja przyśpieszyła i był nasz, teraz sam Draxler puszcza fochy, wszystko idzie w dobrym kierunku, to jest to samo co tydzień temu.
To samo zresztą było z Cuadrado
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 21:20 przez sebatiaen, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
Mrozzi, negocjowali kiedy ? przez ramię, jak Messi odbierał nagordę ?