Mecze Juve w TV
- delarudii
- Juventino
Eleven potwierdziło na swoim profilu Facebookowym, że będzie dostępne w Netii. To pierwsza umowa, jaką podpisali. Ciekawe, co dalej.. No i też nie widziałem informacji, na jakich zasadach będą dostępne te kanały.
- Cabrini_idol
- Juventino
Netia to jaka w sumie telewizja ? Kablówka ?

- fazzik8
- Juventino
Fajnie jakby Eleven było na cyfrze. Akurat są dwa wolne kanały 38 i 39 akurat świetnie by się wkleiły między canal + sport a nc+
.
Chyba nie do końca jestem w temacie, Cyfra straciła prawa do ligi hiszpańskiej, francuskiej i wloskiej? To chyba jakieś jaja są

Chyba nie do końca jestem w temacie, Cyfra straciła prawa do ligi hiszpańskiej, francuskiej i wloskiej? To chyba jakieś jaja są
- delarudii
- Juventino
Z tego co wiem, to kablówka.Cabrini_idol pisze:Netia to jaka w sumie telewizja ? Kablówka ?
fazzik8 pisze:Chyba nie do końca jestem w temacie, Cyfra straciła prawa do ligi hiszpańskiej, francuskiej i wloskiej? To chyba jakieś jaja są
Francuska i włoska będzie w Eleven. Co do hiszpańskiej - jeszcze nie ma oficjalnego potwierdzenia, ale dużo się mówi, że będzie właśnie w Eleven. Ponadto redaktorzy tej telewizji sugerują to na Twitterze. No ale trzeba jeszcze poczekać na oficjalne decyzje.
- fazzik8
- Juventino
Właśnie czytałem w internecie o tym. Pytanie: czy jest szansa, że na NC+ będzie to Eleven, bo stacja, która ma takie ligi nie może funkcjonować jedynie w internecie. I pytanie czy w Eleven też połowa redaktorów sportowych to taki chłam jak w NC+delarudii pisze:Z tego co wiem, to kablówka.Cabrini_idol pisze:Netia to jaka w sumie telewizja ? Kablówka ?
fazzik8 pisze:Chyba nie do końca jestem w temacie, Cyfra straciła prawa do ligi hiszpańskiej, francuskiej i wloskiej? To chyba jakieś jaja są
Francuska i włoska będzie w Eleven. Co do hiszpańskiej - jeszcze nie ma oficjalnego potwierdzenia, ale dużo się mówi, że będzie właśnie w Eleven. Ponadto redaktorzy tej telewizji sugerują to na Twitterze. No ale trzeba jeszcze poczekać na oficjalne decyzje.
- cinek_uk
- Juventino
fazzik8 pisze:Właśnie czytałem w internecie o tym. Pytanie: czy jest szansa, że na NC+ będzie to Eleven, bo stacja, która ma takie ligi nie może funkcjonować jedynie w internecie. I pytanie czy w Eleven też połowa redaktorów sportowych to taki chłam jak w NC+delarudii pisze:Z tego co wiem, to kablówka.Cabrini_idol pisze:Netia to jaka w sumie telewizja ? Kablówka ?
Chłam? Twarowski czy Rudzki to najlepsi ludzie w swoim fachu. Weź zastanów sie zanim cos napiszesz.
Gigi + Alex + Pavel + Camor + Treze = Juventus
- Piotrekmmz
- Juventino
Chodzi Ci o tego Rudzkiego który mówił, że Pirlo to najbardziej przereklamowany piłkarz?
- fazzik8
- Juventino
Aleksandar Vukovic, Krzysztof Przytuła, Michał Pol, Maciej Murawski, Kamil Kosowski, Wojciech Jagoda, Marcin Baszczyński to chyba największe perełki.
Włączyłem teraz Eleven Sports, leci mecz PSG- Ajaccio i komentuje Stefan Białas, tkory komentuje mecze w NC+
Włączyłem teraz Eleven Sports, leci mecz PSG- Ajaccio i komentuje Stefan Białas, tkory komentuje mecze w NC+
Nie wiem czy ktos juz wspominal, ale mecz z Roma pokaze Tvn Turbo.
Edit. Spoznilem sie
Edit. Spoznilem sie

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Tego to nie wiem, ale juz jakis mecz wczsniej z eleven tez puszczli.pablo1503 pisze:Na jakiej zasadzie? Wypożyczyli grupie ITI jeden mecz, czy coś grubszego się szykuje?
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- TenCoSieNibyZna
- Juventino
W programie TV jedenastki na ten tydzień widnieją już mecze ligi hiszpańskiej live, także chyba już oficjalnie Eleven pokazuje 3 z 5 najlepszych lig na starym kontynencie.
Potęga matematyki polega na pomijaniu wszystkich myśli zbędnych i cudownej oszczędności operacji myślowych.