Liga Mistrzów 2015/16
- Buffalo
- Juventino
Grupa śmierci, tzn. mocna, najbardziej wyrównana
Bayern - City - Sevilla - Roma
Grupa dla nas:
Juve - Bayer - Dynamo, Dinamo
:dance2:
Do Zagrzebia to z chęcią bym się wybrał. Klimat na pewno jest nieziemski
Grupa dla nas:
Juve - Bayer - Dynamo, Dinamo
:dance2:
Do Zagrzebia to z chęcią bym się wybrał. Klimat na pewno jest nieziemski

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
- Piotrekmmz
- Juventino
Przecież Roma i Sevilla jest w 3 koszyku :dance2:Buffalo pisze:Grupa śmierci, tzn. mocna, najbardziej wyrównana
- Sajan
- Juventino
Ja wręcz przeciwnie, w grupie gramy jakoś mozolnie i ślizgamy się ledwo wychodząc takie moje zdanie. Rok temu też łatwo nie było po czym później nabralismy trochę lepszych obrotów.alessandro1977 pisze:Chciałbym grupę śmierci...
Juve Porto Dynamo Malmo

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
- Thangorodrim
- Juventino
Nie wiem jakie mecze oglądałeś, ale na pewno nie było to pierwsze spotkanie z Leverkusen, gdzie Felipe był jednym z najlepszych na boisku. Poza tym, osoby śledzące Lazio od święta mają wobec niego wymagania takie, jakby chłopak był już zawodnikiem klasy Cristiano Ronaldo, co nie jest zbyt rozsądne.Baczu pisze:Jeszcze słowo o Andersonie - fatalnie gra ten chłopak. Oglądałem 3 mecze Orłów w tym sezonie i Brazylijczyk jest zdecydowanie najsłabszym ogniwem. Chyba Lotito przegapił moment opylenia go za porządne siano, w obecnej formie nikt za niego nie da 10 mln.
Ktoś tam niżej psioczył na Onaziego - Edi wczoraj rozegrał dobre zawody, nie jest człowiekiem-orkiestrą, żeby rozgrywać, dogrywać i wrzucać, jego zadania to głównie pressing i odbiory, a z tych wywiązywał się więcej niż poprawnie. Szukać winy można w indywidualnych błędach defensorów, czy np. słabej dyspozycji Parolo, który wydaje się mieć wyjątkowo słabą kondycję.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
W tamtym roku Barcelonę chciałem od początku a dostaliśmy ich dopiero w finale, więc w tym roku od początku chciałbym no nie wiem Bate? :cwaniak:
A tak zupełnie poważnie, chciałbym:
Juventus
Manchester United/Arsenal
Galatasaray
Bate/Malmo
A tak zupełnie poważnie, chciałbym:
Juventus
Manchester United/Arsenal
Galatasaray
Bate/Malmo
- bianconeristy
- Juventino
W ramach krótkiej przerwy od bieżących spraw, możecie sobie sprawdzić symulator losowania (CL Draw)
Fajna zabawa
Za pierwszym razem wylosowałem taką o to grupeczkę:
Juve - Manchester United - Sevilla - Wolfsburg

Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 13:51 przez bianconeristy, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cabrini_idol
- Juventino
W życiu też masz takie szczęście ?bianconeristy pisze:W ramach krótkiej przerwy od bieżących spraw, możecie sobie sprawdźić symulator losowania (CL Draw)Fajna zabawa

- pablo1503
- Juventino
Ja tym razem chciałbym porządną grupę.
W ostatnich edycjach losowanie raczej nam sprzyjały i dostawaliśmy średnie/słabe zespoły, z którymi, paradoksalne, najwięcej się męczyliśmy. U Naszych panuje głupia mania ignorowania teoretycznie słabszego przeciwnika. Może gdybyśmy właśnie dostali silnych rywali, to Nasi nie odpuszczaliby meczów już w szatni.
W ostatnich edycjach losowanie raczej nam sprzyjały i dostawaliśmy średnie/słabe zespoły, z którymi, paradoksalne, najwięcej się męczyliśmy. U Naszych panuje głupia mania ignorowania teoretycznie słabszego przeciwnika. Może gdybyśmy właśnie dostali silnych rywali, to Nasi nie odpuszczaliby meczów już w szatni.

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Juve-Arsenal-CSKA-BMG :dance2:bianconeristy pisze:W ramach krótkiej przerwy od bieżących spraw, możecie sobie sprawdzić symulator losowania (CL Draw)Fajna zabawa
a Roma w grupie życia z PSV, Valencią i Astaną :dance2:
- Harni10
- Juventino
Też postanowiłem sprawdzić swoje szczęściebianconeristy pisze:W ramach krótkiej przerwy od bieżących spraw, możecie sobie sprawdzić symulator losowania (CL Draw) wink Fajna zabawa

Grupa G:
Juventus
Bayer
Dynamo
Gent
Idealne wprost losowanie, Dynamo i Gent spokojnie do ogrania, a w meczach z Bayerem pokazalibyśmy Lazio jak należy z nimi grać :spiteful:
- juvemaroko
- Juventino
Moj type
Juve
Real
Galata
Wolfsburg
Juve
Real
Galata
Wolfsburg