Liga Mistrzów 2015/16
- gucio_juve
- Juventino
- Wojtek
- Juventino
Kto?wagner pisze:Pokuszę się o swoje typy:
1. Juventus Turyn

Hę? Boisz się City, które jest niczym w LM?wagner pisze:I Arsenal bo cholernie nie chce dostać Anglików, więc pewnie się spełni. Najbardziej nie chciałbym Man City, najfajniej z Man Utd, więc stawiam po środku Arsenal.

- Kiss
- Juventino
Chciałbym Valencia/ManU, Lyon, ktorys team z Niemiec.
Z Astana bym się nie rozpedzal. Chcecie latac do Kazachstanu?
Do grupy śmierci na szczęście trafic nie możemy ze względu na nowy podzial koszykow, kwestia jest walka o 1 miejsce co ma kluczowe znaczenie. Drugi raz Borussi nie wylosujemy. Także Realu i mimo wszystko ManC lepiej uniknąć.
Z Astana bym się nie rozpedzal. Chcecie latac do Kazachstanu?
Do grupy śmierci na szczęście trafic nie możemy ze względu na nowy podzial koszykow, kwestia jest walka o 1 miejsce co ma kluczowe znaczenie. Drugi raz Borussi nie wylosujemy. Także Realu i mimo wszystko ManC lepiej uniknąć.
- Don Paolo
- Juventino
Od tego sezonu chyba zmieniają się zasady w podziale praw telewizyjnych. Czytałem o tym news niedawno.pumex pisze:Dzięki odpadnięciu Lazio zyskaliśmy niemały, dodatkowy pieniądz. Licząc luźno pewnie będzie jakieś 10 milionów euro.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja z drugiego koszyka chciałbym United. Powrót do korzeni. Klasyk UCL. United jeszcze nie są, aż tak silni. Rywalizacja byłaby na pewno otwarta. Istotny będzie koszyk trzeci. To on zwykle sprawia nam problemy. Wydaje mi się, że te Dynamo Kijów jest do pyknięcia jak najbardziej. No a z czwartego byle nie Wolfsburg i nie Astana. To może jak jesteśmy przy Dynamach to Zagrzeb? Nie daleko, może jakiś talent przy okazji złowimy.
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Gdzie będzie transmitowane losowanie i o której godzinie ?
edit: znalazłem. Eurosport, godzina 18:00
edit: znalazłem. Eurosport, godzina 18:00
Ostatnio zmieniony 27 sierpnia 2015, 07:16 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- wojczech7
- Juventino
Wiecznie "niczym" być nie może. W tym roku City będzie groźne.Wojtek pisze:Hę? Boisz się City, które jest niczym w LM?
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- rydwadydwa
- Juventino
Przed tamtym sezonem panowało przekonanie, że Juve też jest niczym w Europie.Wojtek pisze:
Hę? Boisz się City, które jest niczym w LM?
Te koszyki mają tak mało sensu, że szkoda gadać - to już lepiej było wcześniej, bo odzwierciedlały one mniej więcej klasę klubu.
A tak jakieś PSV dostanie innych ogórów i wyjdzie z grupy, podczas gdy świetne ekipy będą się mordować w grupie śmierci.
Czuję, że będzie np. Wolfsburg i zaczną się problemy...
Juve, Bayer, Galata, Astana

To może trafimy na nich w 1/8rydwadydwa pisze: A tak jakieś PSV dostanie innych ogórów i wyjdzie z grupy, podczas gdy świetne ekipy będą się mordować w grupie śmierci.
Czuję, że będzie np. Wolfsburg i zaczną się problemy...

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Cabrini_idol
- Juventino
A tam Wolfsburg, rok temu Napoli pokazało jak powinno się punktować Niemców. Poza tym VFL dużo słabszy jest w tym sezonie, a po ewentualnym odejściu KDB moc uderzeniowa spada o jakieś 50 %.

- charles
- Juventino
1. Barcelona, Chelsea, Bayern München, Juventus, Benfica, PSG, Zenit, PSV Eindhoven
2. Real Madrid, Atlético, Porto, Arsenal, Man. United, Valencia, Bayer Leverkusen, Man. City
3. Shakhtar Donetsk, Sevilla, Lyon, Dynamo Kyiv, Olympiacos, CSKA Moskva, Galatasaray, Roma
4. BATE Borisov, Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg, Dinamo Zagreb, Maccabi Tel-Aviv, Gent, Malmö, Astana
Z drugiego można by pograć z Anglikami chociaż do Leverkusen najbliżej ale pewnie znów dadzą nam Madryt.
Z trzeciego Kijów wygląda spoko wyjazdowo i chyba najłatwiejszy przeciwnik. 4 koszyk Gent/Malmo by mecze były luźne.
2. Real Madrid, Atlético, Porto, Arsenal, Man. United, Valencia, Bayer Leverkusen, Man. City
3. Shakhtar Donetsk, Sevilla, Lyon, Dynamo Kyiv, Olympiacos, CSKA Moskva, Galatasaray, Roma
4. BATE Borisov, Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg, Dinamo Zagreb, Maccabi Tel-Aviv, Gent, Malmö, Astana
Z drugiego można by pograć z Anglikami chociaż do Leverkusen najbliżej ale pewnie znów dadzą nam Madryt.
Z trzeciego Kijów wygląda spoko wyjazdowo i chyba najłatwiejszy przeciwnik. 4 koszyk Gent/Malmo by mecze były luźne.
DRUGHI ULTRA' CURVA SUD