Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 11:17

http://transfery.info/80091,independent ... iagu-7-dni

Ps, Pogba ma jakieś oficjalne konto na FB czy twitterze?

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 11:18

Można gdzieś obejrzeć konferencję Schalke?

Boogey96

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 11:28

BTW. A Witsel wykańcza akcje lepiej niż Pereyra, Padoin i Marchisio razem wzięci.
Tak świetnie wykańcza akcje, że przez całe życie grając w przeciętnych ligach zdobył 11 bramek. Może z takim wykończeniem posadzi na ławce Mandżukicia?

Nie rozumiem tego transferu. W środku mamy tłok szczególnie, że Khedira wróci wcześniej niż zakładano. Jeden bardziej ofensywny zawodnik jest nam potrzebny, sprzedaż LL i Isli i można zamykać mercato. Sprzedaż Comana też moim zdaniem nielogiczna. Nie po to wyraźnie stawiamy na 18 latka żeby sprzedać go przy pierwszym zainteresowaniu innych drużyn.

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 11:29

Pamietajcie ze karte Llorente amortyzowalismy, tak damo jak Vidala i innych co daje odliczenia od podatku z tego co sie orientuje. Specjalista nie jestem ale cos takiego jest w tym przypadku.

To Jutro Draxler albo Cabrini Ban.

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 11:29

Ivory pisze:No, mercato wrzuca 6 bieg.
Prasa używa takiego stwierdzenia: Coman might be sacrificed, czyli Coman ma być poświęcony na rzecz pozyskania nowego zawodnika/zawodników. Czuję, że będzie dwóch:

Draxler (Nasri) i Witsel - IN
To Gazzetta informuje, ze zaoferujemy nawet 30 mln bez bonusow za Draxlera, o ile oddamy Comana do Niemiec. Tuttosport informuje z kolei o ofercie 22 mln podstawy + 8 bonusow.

Wczoraj poznym wieczorem pisalem o tym, ze w nocy mamy przygotowac ostatnia oferte za Draxlera, ktora wystosujemy dzisiaj. Ta konferencja to woz albo przewoz. :smile:

Buffalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 11:32

A Sevilla własnie podniosła swoja ofertę za LL z 7 do 10mlnE. Także chyba żegnamy Baska.

Nie patrz na to ile mam postów, bo i tak wiem wiecej od Ciebie.
Gajowy Marucha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 11:32

Szczerze, to te plotki o odejściu Pogby, połączone z rzekomym przyjściem Witsela zaczynają nieco martwić..ale na szczęscie Independent to niezbyt poważne źródło, prawda? A ta konferencja Schalke to jasny sygnał, że Draxler zostaje w Gelsenkirchen.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2015, 11:36 przez Gajowy Marucha, łącznie zmieniany 1 raz.

Olek1987

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 11:34

[quote="Gajowy Marucha"]Szczerze, to te plotki o odejściu Pogby, połączone z rzekomym przyjściem Witsela zaczynają nieco martwić..ale na szczęscie Independent to niezbyt poważne źródło, prawda?[/quote]

Tym bardziej, że wczoraj Pogba leciał do Londynu ... :roll: ...

Zero szacunku dla Pogby
Yaro417

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 11:42

Panowie Pogba wcale nie był wczoraj w Londynie i nie ma żadnego konta na FB, tak więc proszę wrzućcie na luz :cfaniak:

Nie wiem co myśleć o ewentualnej sprzedaży Comana, chyba bym go jednsk zostawił na ten sezon i zobaczył co pokaże w nadchodzących rozgrywkach :think:

rydwadydwa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 11:45

Olek1987 pisze:
Gajowy Marucha pisze:Szczerze, to te plotki o odejściu Pogby, połączone z rzekomym przyjściem Witsela zaczynają nieco martwić..ale na szczęscie Independent to niezbyt poważne źródło, prawda?
Skąd to info, z faktu czy Daily Mail?
Nic tak na mnie nie działa jak te bzdury i dziwię się, że kogoś to martwi. Pogba trenował wczoraj z resztą drużyny, był na zdjęciach publikowanych przez Juve w związku z pierwszym treningiem Cuadrado. Dla rozwiania wątpliwości dodam, że Juve nie trenuje w Londynie :roll:
Dam sobie rękę uciąć, jeśli Pogba przejdzie w to lato do Chelsea.

Buzol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 11:49

rydwadydwa pisze:Dam sobie rękę uciąć, jeśli Pogba przejdzie w to lato do Chelsea.
Obrazek

Prawda taka, że faktycznie jest to nieprawdopodobne. Osoboną kwestią pozostaje sens pozyskania Belga z afro. Chyba, ze szykuja Pogbe na 3/4 a Witsel wskoczy w jego miejsce.

badecki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 11:49

nie po to dostał "10" kilka tygodni temu, żeby teraz miał odejść,

Wojtek1207

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 11:50

rydwadydwa pisze:
Olek1987 pisze:
Gajowy Marucha pisze:Szczerze, to te plotki o odejściu Pogby, połączone z rzekomym przyjściem Witsela zaczynają nieco martwić..ale na szczęscie Independent to niezbyt poważne źródło, prawda?
Skąd to info, z faktu czy Daily Mail?
Nic tak na mnie nie działa jak te bzdury i dziwię się, że kogoś to martwi. Pogba trenował wczoraj z resztą drużyny, był na zdjęciach publikowanych przez Juve w związku z pierwszym treningiem Cuadrado. Dla rozwiania wątpliwości dodam, że Juve nie trenuje w Londynie :roll:
Dam sobie rękę uciąć, jeśli Pogba przejdzie w to lato do Chelsea.
Jakiś fałszywy profil na fb wrzucił zdjęcie Pogby w Londynie. Pomijając fakt, że nawet, gdyby Francuz tam był, to wrzuciłby swoje zdjęcie, a nie jakieś fanowskie.
Aha. Zdjęcie zostało zamieszczone wczoraj. Tymczasem patrzcie, co znalazłem w sieci: http://www.manchestercity.pl/news/pogba ... 10452.html. To samo zdjęcie. Z 11 sierpnia. :smile:
O której jest ta rzekoma konferencja Schalke?

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 11:52

Principino pisze:
Mam przeczucie, że jakby Axel przyszedł to szybko byście zapomnieli o Arturo :)
Mam inne zdanie na ten temat bo ktoś taki jak Witsel w ogóle nie jest nam potrzebny ani nie podniesie naszego poziomu...z drugiej strony nie wiem czy ktoś jeszcze tęskni za Vidalem po tym jak olał nas ciepłym moczem i wypiął się na nas...nawet Tevez, który był o 2 lata krócej od Vidala i jest znany z tego, że nie przywiązuje się do klubów, zachował się z klasą i dał do zrozumienia, że Juve i jego kibice zawsze pozostaną w jego sercu...

A ja cały czas mam nadzieję, że dołączy do nas jednak Calhanoglu, Lazio musi dziś wyrzucić Aptekarzy za burtę...
mrozzi twierdzi, że Bayern za wszelka cenę chce Comana...no to 30 baniek to uczciwa oferta...

Obrazek
RICTOR

Juventino
Juventino
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2015, 11:53

Ile razy można pisać, że Pogba nie posiada żadnego konta na facebooku i wczoraj nie przebywał w żadnym Londynie tylko trenował razem z resztą drużyny?

Ale spoko, jeśli to kogoś uspokoi ostatecznie to tak, Pogba odchodzi do Chelsea co zostało uzgodnione podczas negocjacji w sprawie Cuadrado, co więcej już wiadomo, że będzie nosił koszulkę z nr 11 po Kolumbijczyku. Prezentacja w sobotę. Potwierdzone przez kibiców Chelsea w internetach.

:facepalm:

Zablokowany