LaLiga
- hania
- Juventino
Lubie tylko Carlosa. Do Raula nic nie mam , ale nie zebym go lubila. Podobnie jest z Casillasem.
IL BELLO DEL CALCIO
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
Macie bowiem wiedzieć, że są dwa sposoby walczenia...
Wygraj wyjazd do Madrytu i potrenuj z Beckhamem. Moze go czegos nauczysz...
- Slim
- Juventino
Moja odpowiedz jest jedna:
ZADNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nienawidze tego klubu, pilkarzy ktorzy tam graja i calego zarzadu! Dla mnie to przereklamowane bubki!!
Co do ZIZU... lubie go to prawda ale po tym co on ostatnio mowil o Juve to na srio sie zastanawiam czy warto...
ZADNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nienawidze tego klubu, pilkarzy ktorzy tam graja i calego zarzadu! Dla mnie to przereklamowane bubki!!
Co do ZIZU... lubie go to prawda ale po tym co on ostatnio mowil o Juve to na srio sie zastanawiam czy warto...
- JUVEFANE_10
- Juventino
ja najbardziej lubię Zidana i Figo
JESTEM OSZUSTEM
- Juverulez!
- Juventino
Gracz Realu Madryt Roberto Carlos został zdyskwalifikowany na dwa mecze za uderzenie piłkarza Bayernu Monachium w pierwszym w spotkaniu 1/4 finału Ligi Mistrzów.
Decyzja UEFA oznacza, że Carlos nie zagra w rewanżowym meczu w Madrycie. Pierwsze spotkanie zakończyło się remisem 1:1, a bramkę dla Realu zdobył właśnie Carlos.
Do incydentu doszło w drugiej połowie meczu w Monachium. Sfaulowany przez Martina Demichelisa Carlos uderzył rywala w twarz. Sędzia tego nie zauważył, natomiast incydent został utrwalony przez kamery. To właśnie na podstawie zapisu wideo UEFA podjęła decyzję o dyskwalifikacji. Carlos ma czas do czwartku na złożenie apelacji.
To już pewne, jak dla mnie bomba, real mamy z głowy, tam nie ma innego dobrego obrońcy
Decyzja UEFA oznacza, że Carlos nie zagra w rewanżowym meczu w Madrycie. Pierwsze spotkanie zakończyło się remisem 1:1, a bramkę dla Realu zdobył właśnie Carlos.
Do incydentu doszło w drugiej połowie meczu w Monachium. Sfaulowany przez Martina Demichelisa Carlos uderzył rywala w twarz. Sędzia tego nie zauważył, natomiast incydent został utrwalony przez kamery. To właśnie na podstawie zapisu wideo UEFA podjęła decyzję o dyskwalifikacji. Carlos ma czas do czwartku na złożenie apelacji.
To już pewne, jak dla mnie bomba, real mamy z głowy, tam nie ma innego dobrego obrońcy

- JUVEFANE_10
- Juventino
każdy musi płacić za swoje zachowanie moim zdaniem i tak kara jest łagodna powinien zostać zawieszony na conajmniej 8 meczy
JESTEM OSZUSTEM
- bblackk
- Juventino
No wreszcie nie cos po myśli Realu! Bardzo dobrze temu małemu brazylijskiemu łysemy frędzlowi w trampkach! A sędzia też niezły gagatek niezauwazyć. Brzydkie zachowanie, ale czgóż więcej można się było spodziewać po graczu... Realu ;)
- Edgar Davids
- Juventino
biedny carlos....ponosło go

Mio cuore sempre sara bianco-nero :*
- booyak
- Juventino
Bardzo dobrze :!: Szkoda tylko że nie dostał większej kary. Takie 'zagrania' powinny być karane co najmniej miesięczną dyskwalifikacją i może jeszcze karą grzywny. Swoją drogą podobnie zachował się Trez w meczu z Milanem uderzając któregoś obrońce w twarz i z tego co mi wiadomo nie otrzymał za to żadnej kary.
★ ★ ★