Serie A 15/16 (1): JUVENTUS 0-1 Udinese
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie chwaląc się, pisałem już po transferze Dybaly o tym. Max nowych wprowadza powoli, bez rzucania na głęboką wodę (obraz trochę rozmyła kontuzja jakiej doznał Morata, ale i bez niej też Alvaro rozpoczynałby tamten sezon od pozycji rezerwowego).
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
No i pogoniliśmy sobie wynik fantastyczną, uwielbianą taktyką - wrzutka na Dwie Wieże #SĘKI
Max chyba zbyt ciężko pracował na treningach, co poskutkowało niedotlenieniem mózgu i wpuszczeniem na boisko Isli.
Zabrakło wszystkiego, co prezentowało sobą trio Pirlo, Vidal, Tevez.
Dobrze, że przyjdzie Cuadrado, kolejny piłkarz do gry dośrodkowaniem na aferę
Max chyba zbyt ciężko pracował na treningach, co poskutkowało niedotlenieniem mózgu i wpuszczeniem na boisko Isli.
Zabrakło wszystkiego, co prezentowało sobą trio Pirlo, Vidal, Tevez.
Dobrze, że przyjdzie Cuadrado, kolejny piłkarz do gry dośrodkowaniem na aferę

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- maydayxxx
- Juventino
- selby
- Juventino
Zapytaj Anihilatora to koleś co ma więcej scudetto niż romamaydayxxx pisze:wPadoin? kto to jest

To jest właśnie te brak Teveza, tego kogoś kto potrafił wygrywać jednym strzałem taki mecze gdzie piłka nie chce wpaść do bramki

selbynator!!!
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Zmiany
Isla :rotfl: Pozbyć się i zapomnieć,ze taki ktoś grał w Juve.
Ale i tak powraca najgorszy mankament z lat ubiegłych czyli brak skuteczności. Przewaga Juve była niepodważalna,ale tak jak dzisiaj próbowali gracze Juve bramkarza pokonać się nie da, równie dobrze mógłby tam stać gość ze 100 kilową nadwagą i tak by nic nie wpadło;/

Isla :rotfl: Pozbyć się i zapomnieć,ze taki ktoś grał w Juve.
Ale i tak powraca najgorszy mankament z lat ubiegłych czyli brak skuteczności. Przewaga Juve była niepodważalna,ale tak jak dzisiaj próbowali gracze Juve bramkarza pokonać się nie da, równie dobrze mógłby tam stać gość ze 100 kilową nadwagą i tak by nic nie wpadło;/
- Kucharius1
- Juventino
Przynajmniej dostaną kopa w d..., w szczególności nasza gwiazda numer "10". Zobaczymy jak to będzie wyglądać na mobilizacji z Romą.
Strachu i tak u mnie nie ma. Mistrzostwo i tak będzie nasze.
Strachu i tak u mnie nie ma. Mistrzostwo i tak będzie nasze.
- PlanetJuve
- Juventino
Gorsza od wyniku jest tylko postawa Isli.. Co za ciulstwo!!! <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> taki rekord przy takiej grze
Beznadzieny poczatek sezonu.

Beznadzieny poczatek sezonu.
- jarmel
- Redaktor
Co za wstyd.. Co prawda strasznie niesprawiedliwy rezultat, bo Udinese nie zasłużyło na wygraną, ale i tak. Nie tak wyobrażałem sobie pierwszy mecz, marzyłem sobie, że rozjedziemy ich kilkoma bramkami, a tu zonk. W ogóle skąd tyle pustych miejsc na trybunach? :shock:
Mam nadzieję, że Isla tymi 10 minutami zdołał udowodnić Allegriemu i Marottcie, że nie nadaje się do gry w naszym klubie.
Mam nadzieję, że Isla tymi 10 minutami zdołał udowodnić Allegriemu i Marottcie, że nie nadaje się do gry w naszym klubie.
- LordJuve
- Juventino
Hm, przecież z tej trójki, to Pirlo od 2 lat nie grał dobrze, a Vidal to "już nie ten sam Vidal, co kiedyś".jackop pisze: Zabrakło wszystkiego, co prezentowało sobą trio Pirlo, Vidal, Tevez.
Tak przynajmniej twierdzi JP.

Mecz tragedia. Wejście Isli - masakra.