Transmisja w TV/Internecie - TUTAJ WSZYSTKO
- Bartass_juve
- Juventino
Dokładnie w Netii już śmiga! Jest dobrze :lol:
- gregor_g4
- Juventino
Hmmm nie mialem jeszcze okazji ogladac na tym ES meczuu, ale czesto robie to na ipli pod 42 calowym telewizorem i jakosc jest bardzo dobra.Cabrini_idol pisze:Lipaaaa z tą transmisją bo jak na laptopie to wygląda całkiem całkiem to już po podłączeniu pod duży TV wygląda to tragicznie ! Ehh mamy 2015 rok a cofamy się przynajmniej o 10 lat do tyłu. Już zdążyłem zapomnieć o sopcastach czy innych zacofanych streamach.
I jeśli sądzicie, że Eleven będzie za darmo transmitowany to rozczarujecie się. Może pierwsze 2-3 kolejki będą za darmo (żeby przyciągnąć klientów) a później już coś wrzucą do płacenia. MUSZĄ ZAROBIĆ.
Troche dziwi mnie to ze u tak duzego operatora miala by byc slabsza...
- pawelqqq1987
- Juventino
Czy można gdzies oglądać na Windows Phone?
- Forza_Juve
- Juventino
Wchodzę na http://www.elevensports.pl/, klikam play i dostaję błąd:
Ktoś też tak miał i wie co zrobić?Failed to load resource: the server responded with a status of 401 (Unauthorized)
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Mam pytanie do osób, które mają TV w Netii. Początek meczu mi działał, a później kanał się zawiesił (Eleven Sports z innym meczem i wszystkie inne kanały działają). Też tak macie? Relacja www na telefonie i lapku działa. Chociaż przez www też potrafi przyciąć. 

Na Windows 10 Technical Preview (dla telefonów, of course) i odpalonym Edge - działa Eleven Sports.pawelqqq1987 pisze:Czy można gdzies oglądać na Windows Phone?
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015, 18:51 przez Antichrist, łącznie zmieniany 1 raz.
- booyak
- Juventino
Niestety muszę potwierdzić... Szlag mnie trafia jak pomyśle że cały sezon trzeba będzie oglądać w ten sposób... Tym bardziej przy moim super szybkim 3 megowym internecie :evil:alessandro1977 pisze:To ESN to tragedia całkowita...
@quentin - Komentatorzy to ta sama para która komentowała Serie A w OrangeSport więc większość powinna już znać chłopaków. Święcicki daje rade ale kolega 'ekspert'

Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015, 18:54 przez booyak, łącznie zmieniany 3 razy.
★ ★ ★
- quentin
- Juventino
Wiedziałem, że to Eleven jest sznurkiem wiązane, ale trudno to nawet tak nazwać. To największa żenada, z jaką miałem styczność! Nie da się tego oglądać, a "komentatorzy" są taki ekspertami, że aż szczena boli... ze śmiechu.
- rad
- Juventino