Mercato (Lato 2016)
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Ba, dzisiaj czytalem o ofercie Cuadrado + Ramires za Pogbe, serio. :spiteful:Piotrekmmz pisze:Nie ma też na ławce Ramiresa, który nie tak dawno był łączony z przyjściem do Juve :Cjakku1 pisze:Cuadrado nie usiądzie nawet na ławce w dzisiejszym meczu Chelsea.
- jakku1
- Juventino
A o Oscarze nie czytales? Bo jego tez nie ma w skladzieCavAllano pisze:Ba, dzisiaj czytalem o ofercie Cuadrado + Ramires za Pogbe, serio. :spiteful:Piotrekmmz pisze:Nie ma też na ławce Ramiresa, który nie tak dawno był łączony z przyjściem do Juve :Cjakku1 pisze:Cuadrado nie usiądzie nawet na ławce w dzisiejszym meczu Chelsea.

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- ewerthon
- Juventino
Rok temu 4/5 napastnikiem był Giovinco i Allegri praktycznie na niego nie stawiał. A pamiętam jak Arbuzini mówił, że powinniśmy kupić jeszcze jednego :cfaniak:wagner pisze: Przy takim scenariuszu zostajemy z.. czwórką napastników.
- Piotrekmmz
- Juventino
Oscara nie ma, bo ma kontuzje :Cjakku1 pisze:A o Oscarze nie czytales? Bo jego tez nie ma w skladzieCavAllano pisze:Ba, dzisiaj czytalem o ofercie Cuadrado + Ramires za Pogbe, serio. :spiteful:Piotrekmmz pisze: Nie ma też na ławce Ramiresa, który nie tak dawno był łączony z przyjściem do Juve :C.
- jakku1
- Juventino
O jakas tam rzekoma wymiane Pogba=Cuadrado+Ramires to jestem spokojny, bo to jest oczywiste, że Francuza nie oddamy, ale bardziej boje się o to, że w wyniku problemow ze sciagnieciem trequartisty postanowimy zakupic Ramiresa. Jest to mozliwe, bo Brazylijczykiem interesujemy sie od paru ładnych lat.Piotrekmmz pisze: Oscara nie ma, bo ma kontuzje :C
Pytanie jednak brzmi, jaki interes mialoby Chelsea zeby oddawac swojego pomocnika? Bo ja tutaj nie widze takiego, chyba ze maja dograny juz jakis transfer na srodek pomocy.
Edit: Podobno po ostatnim, tragicznym meczu, Mourinho sie wsciekl na Ramiresa i dlatego go nawet nie ma na lawce. Brazylijczyk podobno grał tragicznie.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- squinter
- Juventino
nic nowego, on za każdym razem gra tragicznie, dlatego nigdy nie potrafiłem zrozumieć dlaczego się nim rzekomo interesowaliśmy.jakku1 pisze:Edit: Podobno po ostatnim, tragicznym meczu, Mourinho sie wsciekl na Ramiresa i dlatego go nawet nie ma na lawce. Brazylijczyk podobno grał tragicznie.
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Oj nie łap mnie za słówka. Wiesz co mam na myśliCrunny pisze:Tak, ponieważ Calhanoglu ma tureckie i niemieckie obywatelstwo

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie ma szans, bo obaj sa rozwazani z mysla o tej samej pozycji, zreszta nie dajmy sie zwariowac - wydalismy juz ok. 100 mln, a sprowadzenie jednego z nich w parze z Cuadrado to ogeomny lux, bajka, marzenie.Haris pisze:Sam się zdecydować nie mogę, który byłby dla nas lepszy, więc nie obraziłbym się jakby oboje przyszli. Calhanoglu to taki typowy treq z dobrymi stałymi fragmentami co mi się podoba , a Draxler to taki skrzydłowy z dryblingiem, a taka cecha mi się również podoba.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Dokładnie. Niektórzy to już się za bardzo rozpędzili. Wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzena, ale bez przesady. Cuadrado+Draxler i jest świetne okienko.CavAllano pisze:Nie ma szans, bo obaj sa rozwazani z mysla o tej samej pozycji, zreszta nie dajmy sie zwariowac - wydalismy juz ok. 100 mln, a sprowadzenie jednego z nich w parze z Cuadrado to ogeomny lux, bajka, marzenie.Haris pisze:Sam się zdecydować nie mogę, który byłby dla nas lepszy, więc nie obraziłbym się jakby oboje przyszli. Calhanoglu to taki typowy treq z dobrymi stałymi fragmentami co mi się podoba , a Draxler to taki skrzydłowy z dryblingiem, a taka cecha mi się również podoba.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
prawda jest taka że już przyjście Cuadrado jest czymś ponad.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Tak patrząc na Hakana i Draxlera
http://www.whoscored.com/Players/96449/ ... an-Draxler
http://www.whoscored.com/Players/110373 ... Calhanoglu
Obu zalicza swietny początek BL - ocena over 8 to juz naprawde dobry rezultat.
Troszke ból głowy.
Calhanoglu
Atuty
Strzał z dystansu
Rzuty wolne
Kluczowe podania
Wrzutki
Odbiory
Wady
Górne piłki (walka)
Draxler
Atuty
Strzał z dystansu
Drybling
Górne piłki
Wady
Nie zauważono, ale wpisze kontuzje.
Patrząc na nasze potrzeby, to chyba jednak Draxler.
Mamy Pogbe i Dybale od uderzen z daleka, plus ten drugi ma swietne rzuty wolne. Markiz,Pogba,Dybala, nawet nasi obroncy potrafia dac swietne podanie. Brakuje nam typowych dryblerow z szybkoscia.
Poniewaz widac bylo ze Allegri lubi szybkie wyprowadzenia i kontry (vs BVB), przyda sie nam ktos kto razem z Morata i Dybala moze je uruchamiac i przeprowadzac.
Imho obu to super wybór ale osobiscie wole Julka.
http://www.whoscored.com/Players/96449/ ... an-Draxler
http://www.whoscored.com/Players/110373 ... Calhanoglu
Obu zalicza swietny początek BL - ocena over 8 to juz naprawde dobry rezultat.
Troszke ból głowy.
Calhanoglu
Atuty
Strzał z dystansu
Rzuty wolne
Kluczowe podania
Wrzutki
Odbiory
Wady
Górne piłki (walka)
Draxler
Atuty
Strzał z dystansu
Drybling
Górne piłki
Wady
Nie zauważono, ale wpisze kontuzje.
Patrząc na nasze potrzeby, to chyba jednak Draxler.
Mamy Pogbe i Dybale od uderzen z daleka, plus ten drugi ma swietne rzuty wolne. Markiz,Pogba,Dybala, nawet nasi obroncy potrafia dac swietne podanie. Brakuje nam typowych dryblerow z szybkoscia.
Poniewaz widac bylo ze Allegri lubi szybkie wyprowadzenia i kontry (vs BVB), przyda sie nam ktos kto razem z Morata i Dybala moze je uruchamiac i przeprowadzac.
Imho obu to super wybór ale osobiscie wole Julka.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- annihilator1988
- Juventino
Po sobotnim spotkaniu Draxler został zapytany o swoją przyszłość. Niemiec powiedział, że jego sytuacja może się zmienić do końca miesiąca, ale najlepiej pytać o takie rzeczy władze klubu. Piłkarz nadmienił, że jest szczęśliwy w Schalke, a bycie łączonym z wielkimi klubami jest czymś co czyni go szczęśliwym.
Edit
A jaki jest wątek? Kto jest lepszy Turek czy Niemiec ?
Bo szczerze zgubiłem się w tym science-fiction. Aha, sorki, nie zauważyłem
Edit
A jaki jest wątek? Kto jest lepszy Turek czy Niemiec ?

Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015, 16:19 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG