Wszystko o Lazio
- Piotr Juvefan
- Juventino
Myśle, że mogło być gorzej. MU i Valencia wydawały mi się groźniejsze, szkoda że pierwszy mecz w Rzymie. Odkąd Napoli zlało ładnie Wolfsburg w ostatnich rozgrywkach LE, liczę na dobry trend z Niemcamisquinter pisze:Pechowe losowanie, Niemcy będą bardzo ciężkim rywalem. Mimo to mam nadzieję, że ujrzymy Rzymian w fazie grupowej.pablo1503 pisze:No i już wiadomo - Lazio zmierzy się z Bayerem Leverkusen. Ciężki mecz dla Włochów, ale liczę, że zobaczymy 3 drużyny z półwyspu apenińskiego w fazie grupowej LM.

- Mateuszello
- Juventino
Ale mogło też być lepiej, bo Szachtar i Sporting to byliby łatwiejsi rywale.Piotr Juvefan pisze:Myśle, że mogło być gorzej. MU i Valencia wydawały mi się groźniejsze, szkoda że pierwszy mecz w Rzymie. Odkąd Napoli zlało ładnie Wolfsburg w ostatnich rozgrywkach LE, liczę na dobry trend z Niemcamisquinter pisze:Pechowe losowanie, Niemcy będą bardzo ciężkim rywalem. Mimo to mam nadzieję, że ujrzymy Rzymian w fazie grupowej.pablo1503 pisze:No i już wiadomo - Lazio zmierzy się z Bayerem Leverkusen. Ciężki mecz dla Włochów, ale liczę, że zobaczymy 3 drużyny z półwyspu apenińskiego w fazie grupowej LM.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Tobor
- Juventino
Laziale po 25min już leją 2:0 Bolognę. Beniaminkowie koncentrują się tylko na tym, żeby przegrać jak najmniej. Lazio cisnie ich niemiłosiernie. Mam nadzieję, że powalczą w środę z Leverkusen i wejdą do LM. Oglądałem ich w tamtym sezonie i bardzo lubię ich styl. Ładna, otwarta piłka, dużo młodych obiecujących zawodników. Może nie są brani do końcowej walki o Scudetto (mecz o Superpuchar pokazał, że raczej z Juve szans nie mają), ale mogą powalczyć i być takim "Tottenhamem Włoch" takie 4-6 siła we Włoszech. Choć...w tamtym sezonie skończyli jako 3. siła
PS. Oglądał ktoś pierwszy mecz z Leverkusen? Komentatorzy mówili, że trochę na farcie ten wynik. Ktoś coś?

PS. Oglądał ktoś pierwszy mecz z Leverkusen? Komentatorzy mówili, że trochę na farcie ten wynik. Ktoś coś?
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 25 razy
- Otrzymał podziękowanie: 51 razy
Przez pierwszą połowę meczu grali jak równy z równym z Leverkusen, niestety po zejściu Klose coś siadło i to Bayer przejął inicjatywę. Całe szczęście z dobrej strony pokazał się małolat Keita Baldo, który zasadził bramkę, po kilku dobrych wcześniej okazjach. Pewnie wynik mógłby być wyższy, gdyby chociaż jeden Candreva zagrał lepiej. Komentatorzy jak to komentatorzy po części mają rację, ale tylko po części.Tobor pisze:PS. Oglądał ktoś pierwszy mecz z Leverkusen? Komentatorzy mówili, że trochę na farcie ten wynik. Ktoś coś?
Lazio stać na awans, mogą sobie bez problemu poradzić pod warunkiem, że:
a) zagrają dobrze w obronie
b) pomoc Lazio zagra na swoim poziomie
c) wykorzystają ewentualne sytuacje bramkowe.

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Pierwsza połowa wyrównana, ale jeżeli miałbym wskazać, która drużyna była ciut lepsza to Lazio. Druga, to przewaga Bayeru tak od początku do gola dla Lazio. Keita Baldo do bramki, mógł dorzucić jeszcze z 2, ale bez niego Lazio nie dałoby rady wygrać tego meczu. Candreva zagrał najgorzej chyba ze wszystkich "Rzymian". Po golu Lazio, Bayern miał szanse na wyrównanie i Lazio na podwyższenie wyniku. Ogólnie remis byłby bardziej sprawiedliwy, jednak "niebiesko-biali" udowodnili, że sparingi jedno, a gra o punkty drugie.Tobor pisze:PS. Oglądał ktoś pierwszy mecz z Leverkusen? Komentatorzy mówili, że trochę na farcie ten wynik. Ktoś coś?
PS: Fajne te nowe emotikony

Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015, 08:56 przez Smok-u, łącznie zmieniany 1 raz.
- Makiavel
- Juventino
Candreva
Lazio jest silne choć rywale ładnie się odgryźli na 2-1.

"veritas odium parit obsequium amicos"
https://poema.pl/publikacja/2633-moj-dzionek
http://natemat.pl/210925,platna-prawica ... internetem
- pumex
- Juventino
Mnie tam Candreva nie imponuje ani trochę, serio. Nie lubię tego typu zawodników - ukierunkowanych głównie na grę przy linii, do linii lub do narożnika, którzy w razie braku pomysłu na rozegranie (a u Włocha to dość częste) wiecznie decydują się na dośrodkowanie - i uważam, że nie potrzebujemy piłkarza o podobnej charakterystyce, a już na pewno nie za kasę żądaną przez Lotito.Makiavel pisze:Candreva![]()
Ogólnie Lazio przeciętnie dziś zagrało. Ponownie beznadziejna murawa na Olimpico. Wg mnie najlepszy Kishna i to zdecydowanie. Anderson znowu nic nie pokazał.

- zbysioJuve
- Juventino
Nie oglądałem pierwszej połowy, ale w drugiej połowie Lazio znowu cienko zagrało. Bologna mogła wywieźć remis z Rzymu. W dodatku nie wiadomo co stało się z Biglią, który gdzieś w połowie drugiej połowy musiał opuścić boisko w dodatku nie o własnych siłach. Oby w środę to się dla nich źle nie skończyło.
P.S. Pierwszy raz oglądałem mecz na tym Eleven w jakimś większym wymiarze czasowym t.j. całą drugą połowę i muszę przyznać, że transmisja była w miarę dobra, nie było żadnych zacięć a jedynie ze 3 razy obraz był trochę gorszej jakości choć w zasadzie na krótko co w sumie nie robiło żadnej różnicy. Zobaczymy jak to będzie z tym jutro podczas meczu Juve mam nadzieję, że nic się nie zmieni na gorsze.
P.S. Pierwszy raz oglądałem mecz na tym Eleven w jakimś większym wymiarze czasowym t.j. całą drugą połowę i muszę przyznać, że transmisja była w miarę dobra, nie było żadnych zacięć a jedynie ze 3 razy obraz był trochę gorszej jakości choć w zasadzie na krótko co w sumie nie robiło żadnej różnicy. Zobaczymy jak to będzie z tym jutro podczas meczu Juve mam nadzieję, że nic się nie zmieni na gorsze.
- Makiavel
- Juventino
@pumex Ja uważam, że przydałby się nam gracz o takiej technice i strzale jak Candreva. Widziałeś jak wczoraj jeździł z obrońcami? Poza tym w dwóch ostatnich sezonach strzelił łącznie 22 bramki i miał 22 asysty. Ma wszystko czego możemy wymagać od ofensywnego pomocnika: potrafi dograć, strzelić, utrzymać się przy piłce, jest w optymalnym wieku. Wolałbym go niż Draxlera.
"veritas odium parit obsequium amicos"
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Oglądałem z nudów mecz Lazio i trzeba przyznać, że rzymianie wyglądają bardzo mizernie. W papę od Empoli, choć sędzia okradł ich z gola (w jednej z sytuacji bramka została zdobyta prawidłowo - spalonego nie było).
- Boogey96
- Juventino
Nie zgodziłbym się. Klose na spalonym był na pewno miałem wątpliwości czy to Matri tą piłkę dotknął ale po powtórkach powiedziałbym, że raczej tak chociaż z tych, które pokazało Eleven nie mam 100% pewności. Mimo wszystko i tak wynik dla Empoli zasłużony. Wywalczyli cały mecz, a w pierwszej połowie i piłkarsko byli lepsi. Pod koniec siedli trochę fizycznie ale piłkarze Lazio w większości sytuacji biegali na spalonym (MatriW papę od Empoli, choć sędzia okradł ich z gola (w jednej z sytuacji bramka została zdobyta prawidłowo - spalonego nie było)

- Principino
- Juventino
- Baczu
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Bielsa nieoficjalnie trenerem Lazio. Podpisze kontrakt na rok z opcją przedłużenia, zażądał pełnej kontroli nad transferami i pozostania w klubie kluczowych graczy jak Biglia.

- Robaku
- Juventino
Żądać to on sobie może chcieć, wszystko wskazuję na to, że Candreva odejdzie bo tam Lotito rządzi.
JUż się mówi, zę zrezygnowali z Milika na rzecz Ferdka i Isli. Kontrakt jednoroczny świadczy o tym, ze tam nie ma żadnej długofalowej polityki. Zastępowanie 36 letniego Klose, 32 letnim Llorente - mając szanse na pozyskanie młodego prospekta Milika... odważne.
JUż się mówi, zę zrezygnowali z Milika na rzecz Ferdka i Isli. Kontrakt jednoroczny świadczy o tym, ze tam nie ma żadnej długofalowej polityki. Zastępowanie 36 letniego Klose, 32 letnim Llorente - mając szanse na pozyskanie młodego prospekta Milika... odważne.