Mercato (Lato 2016)
- eastsider
- Juventino

chcialbym żeby przyszedł gość, który będzie potrafił bić stale fragmenty ze wskazaniem na wolne (Pirlo może już nie grał jak dawniej ale uderzenie zostało. Podobnie jak Alex w ostatnich sezonach). Jak widziałem do tej pory wszystkie rozwiązania + wczoraj Bonucciego strzelającego z wolnego to nie wiem co mam powiedzieć. Duńczyk byłby fajny ale skoro nie ma tematu to pewnie nie będzie.
- Adrian27th
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Mimo wszystko to chyba nie zwrociles uwagi jak bije wolne Dybala. Chlopak ma potencjał do stałych fragmentów, a jego rożne to naprawde o wiele lepsze niz Pirlo - bite siłowo, wpadające w pole karne zamiast zawiesin.eastsider pisze:chcialbym żeby przyszedł gość, który będzie potrafił bić stale fragmenty ze wskazaniem na wolne (Pirlo może już nie grał jak dawniej ale uderzenie zostało. Podobnie jak Alex w ostatnich sezonach). Jak widziałem do tej pory wszystkie rozwiązania + wczoraj Bonucciego strzelającego z wolnego to nie wiem co mam powiedzieć. Duńczyk byłby fajny ale skoro nie ma tematu to pewnie nie będzie.
Alex Sandro i Rugani to kompletne wzmocnienie naszej juz swietnej obrony.
Zaryzykuje stwierdzeniem ze mamy obecnie najsilniejsza obrone na swiecie.
Jeszcze tylko ten 'prestizowy' AMF i wjezdzamy do Rzymu na pełnej.
@ponizej - Cuadrado jest dobry grajek, Mou jest na tyle specificzny ze u niego sie Kevin De B. nie przebił bo był za słaby, także nie ma co na to patrzec.
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2015, 10:51 przez Adrian27th, łącznie zmieniany 1 raz.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- badecki
- Juventino

zwolennikiem Cuadrado nie jestem, ale skoro Pedro w Chelsea, to Kolumbijczyk jest na wylocie, a my chyba jesteśmy najpoważniejszą szansą dla niego,
jeśli już ma być to wierze, że Cuadrado będzie chciał coś udowodnić, i wróci z impetem do Serie A,
u nas mocno rozwinął się Pogba, potem Pereyra czy Sturaro dokonali skoku jakościowego, a wszystko to działo się u boku piłkarzy z charakterem (czyt. Pirlo, Tevez), dlatego tak ważne jest posiadać lidera zespołu, w tym sezonie role takiego piłkarza biorącego ciężar i odpowiedzialność na boisku musi wziąć Marchiso, dlatego tak ważne jest aby omijały go kontuzje, liczyłem na Khedire jeszcze, ale jego to więcej nie ma jak jest,
jeśli już ma być to wierze, że Cuadrado będzie chciał coś udowodnić, i wróci z impetem do Serie A,
u nas mocno rozwinął się Pogba, potem Pereyra czy Sturaro dokonali skoku jakościowego, a wszystko to działo się u boku piłkarzy z charakterem (czyt. Pirlo, Tevez), dlatego tak ważne jest posiadać lidera zespołu, w tym sezonie role takiego piłkarza biorącego ciężar i odpowiedzialność na boisku musi wziąć Marchiso, dlatego tak ważne jest aby omijały go kontuzje, liczyłem na Khedire jeszcze, ale jego to więcej nie ma jak jest,
- Cabrini_idol
- Juventino

Vrsaljko przedłuży kontrakt z Sassuolo do 2019 i za rok przejdzie do Juve wg Corsport
Wg fana/dziennikarza Fiorentiny Bucchioniego, Cuadrado na dniach zostanie piłkarzem Juve. Wypożyczenie z opcją wykupu po sezonie. Coraz więcej o tym się mówi, więc raczej to wypożyczenie Kolumbijczyka jest bardzo bliskie, tym bardziej przy klepnięciu Pedro przez CFC
Wg fana/dziennikarza Fiorentiny Bucchioniego, Cuadrado na dniach zostanie piłkarzem Juve. Wypożyczenie z opcją wykupu po sezonie. Coraz więcej o tym się mówi, więc raczej to wypożyczenie Kolumbijczyka jest bardzo bliskie, tym bardziej przy klepnięciu Pedro przez CFC
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2015, 11:57 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 2 razy.

- Axel
- Juventino

Ja się nie odważę wyciągać aż takich radosnych wnioskówAdrian27th pisze: Zaryzykuje stwierdzeniem ze mamy obecnie najsilniejsza obrone na swiecie.
W ogóle okienko już teraz mogłoby się zakończyć ALE! jeśli sprzedamy Llorente i ściągniemy klasowego ofensywnego pomocnika (Draxler, Goetze, Miki, Praet) to odważę się stwierdzić, że dokonaliśmy najlepszych transferów wśród wszystkich lig.
"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- Krzychu89
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
Kolega, który jest fanem CFC podesłał mi to: link
podjarał się
Taki mały rewanż za podśmiechiwanie się z transferu Pedro.
Ciekawe gdzie Marotta upchnie Islę + Llorente. Tego pierwszego może lepiej było tuż po Copa America sprzedać, póki potencjalny kupiec pamiętał o jakimkolwiek sensownym występie Chilijczyka
podjarał się
Taki mały rewanż za podśmiechiwanie się z transferu Pedro.
Ciekawe gdzie Marotta upchnie Islę + Llorente. Tego pierwszego może lepiej było tuż po Copa America sprzedać, póki potencjalny kupiec pamiętał o jakimkolwiek sensownym występie Chilijczyka
- Eric6666
- Juventino

Dać ich do Sevilli za 15 mln i modlić się by przyjęliKrzychu89 pisze:
- MishaAveJuve
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
nie przessdzajny, chyba az tak ten Sandro nie zamydlil Wam oczu? rozgrywajacy jest na CITO! i to z topu ew. aspirujacy do tego miana. bez niego caly system Maxa albo bedzie musial byc zmieniony albo bedzie dzialal na , zamiennych, czesciach,. analizyjac rynek najvardziej prawdopodobni to: Goetze, Draxler, Isco. Goetze gra malo, lysy hiszpan go nie lubi bo mialbym nuemieckim messin a nie jest, Draxler? w sumie nie wiem nikogo nie kupili, kase od ruskich maja, jak sie rozegra to za rok bedzie wart 40 a nie 20pare, no i Isco ktory wg mnie (moze uparcie i malosensownie) straci miejsce kosztem Kovacica. Kwestia ceny za tych pilkarzy, wiadomo ze real czesto uzadza promocje puszczajac za poldarmo swoich pilkarzy. przeczuwam ze bedzie ktorys z nich, chociaz przez mysl przechodzi mi jeszcze jeden pilkarz dosc mlody, batdzo doswiadczony co z pewnoscia sie przyda, mistrz ostatniego podania, ale bardzo chimeryczny, prawie jak Vucinic -Mesut Oezil, gdy jest w formie jest chyba najlepszym rozgryeajacym swiata, ale forme ma tak nierowna jak polskie drogi i nigdy nie wiadomo kiedy bedzie spadek
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Cabrini_idol
- Juventino

MishaAveJuve pisze:. Kwestia ceny za tych pilkarzy, wiadomo ze real czesto uzadza promocje puszczajac za poldarmo swoich pilkarzy.
Misha, to już nie te czasy kiedy Real oddawał swoich piłkarzy za półdarmo np Robbena czy wielu innych 6-7 lat temu. Teraz Perez trochę się podszkolił w sprzedażach i wyciska grube miliony za swoich zawodników.
Oni Isco nie puszczą za mniej niż 45 mln. A jak puszczą do Juve za 35-40 to pewnie z opcją odkupu, coś na wzór Moraty.
Albo Draxler albo nikt zapewne. Chyba, że rzeczywiście będzie bomba z Gotze nagle.
W zasadzie to już wszystkie media w Anglii trąbią, że Cuadrado przejdzie do Juve. Nie będę się zagłębiał w każdy z osobna. Jednak coś już się święci. Co tam słuchać Conte
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2015, 12:28 przez Cabrini_idol, łącznie zmieniany 1 raz.

- kamil-8853
- Juventino

Cabrini_idol pisze:MishaAveJuve pisze:. Kwestia ceny za tych pilkarzy, wiadomo ze real czesto uzadza promocje puszczajac za poldarmo swoich pilkarzy.
Misha, to już nie te czasy kiedy Real oddawał swoich piłkarzy za półdarmo np Robbena czy wielu innych 6-7 lat temu. Teraz Perez trochę się podszkolił w sprzedażach i wyciska grube miliony za swoich zawodników.
Oni Isco nie puszczą za mniej niż 45 mln. A jak puszczą do Juve za 35-40 to pewnie z opcją odkupu, coś na wzór Moraty.
Albo Draxler albo nikt zapewne. Chyba, że rzeczywiście będzie bomba z Gotze nagle.
Dzisiaj wiele gazet trąbi o transferze KDB do Manchesteru City (tak, wiem zawodnik pare godzin temu jasno stwierdził że zostaje w swoim klubie) Niemieckie media spekulują że następcą Belga ma zostać Julian D.
W tym przypadku jestem ciekawy na kogo swoją uwagę skieruje Marotta. Co do Mikiego to wątpię że po tak rozpoczętym sezonie BVB go puści zwłaszcza że do zamknięcia okienka zostało 10 dni a Bundesliga gra już od tygodnia.
- jakku1
- Juventino

To samo napisał Bucchioni, dziennikarz bedacy blisko srodowiska Violi. Według niego wszystko jest juz dograne a my wezmiemy Kolumbijczyka na wypozyczenie z opcja wykupu (propsy dla Pumiego za cynk). Wczoraj czy przedwczoraj mowilo sie, ze jesli bedziemy chcieli uaktywnic te opcje po sezonie, to bedziemy musieli wylozyc 22m euro. Przy okazji, Llorente jest podobno coraz blizej Sevilli.Cabrini_idol pisze: W zasadzie to już wszystkie media w Anglii trąbią, że Cuadrado przejdzie do Juve. Nie będę się zagłębiał w każdy z osobna. Jednak coś już się święci. Co tam słuchać Conte
A co do Conte to... mozna sie klocic, ktore jedenastka jest lepsza: podstawowa Reprezentacji Włoch czy druga Juventusu.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113