Kto bylby w stanie zastapic Del Piero?
- Bad_Magick
- Juventino
Narazie nie ma sie co martwic. Del Piero gra.
Kiedys wydawalo sie ze Baggio jest niezastapiony. Ale wtedy pojawil sie Del Piero. Mysle ze tym razem bedzie podobnie. Choc tak szczerze mowiac to Juve juz teraz nie gra z Del Piero na tej klasycznej wloskiej 10 jak kiedys...wiec nie wiadomo czy naprawde potrzebny nam taki pilkarz.
Kiedys wydawalo sie ze Baggio jest niezastapiony. Ale wtedy pojawil sie Del Piero. Mysle ze tym razem bedzie podobnie. Choc tak szczerze mowiac to Juve juz teraz nie gra z Del Piero na tej klasycznej wloskiej 10 jak kiedys...wiec nie wiadomo czy naprawde potrzebny nam taki pilkarz.
- Slim
- Juventino
Bad_Magick pisze:Narazie nie ma sie co martwic. Del Piero gra.
JAK MOZESZ TWIERDZIC ZE DEL PIERO NAM JEST NIEPOTRZEBNY!!! TO GWIAZDA JUVE TO ZYWA LEGENDA!! TO KAPITAN ZESPOLU!! TO CZLOWIEK KTORY OD 10 LAT GRA DLA JUVE JAK OPETANY KIERUJACY SIE MILOSCIA A NIE PIENIEDZMI!!! Jak mozesz mowic ze Del Piero jest niepotrzebny!!! Del Piero nadal gra swietnie i chwala mu za to!!
- Lypsky
- Juventino
Alex jest symbolem i wizytowka Juve a symboli sie nie zmienia!!!!Alexa raczej nikt nie moglby zastapic nie ze wzgledu na gre, ale na to jak wiele znaczy dla na kibicow i dla samego Juve!!!
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- mposy
- Juventino
Nikt nie jest w stanie zastąpić DEL PIERO! On jest NAJLEPSZY! a co do transferu Savioli to dużo lepszym pomysłem jest pozyskanie Robinho z Santosu! ma 19 lat i juz okrzyknięty został następcą Pele! ale nie następcą DEL PIERO! ALEX jest NAJLEPSZYM PIŁKARZEM ŚWIATA wg. mnie
- Slim
- Juventino
DjJuve pisze:Alex jest symbolem i wizytowka Juve a symboli sie nie zmienia!!!!Alexa raczej nikt nie moglby zastapic nie ze wzgledu na gre, ale na to jak wiele znaczy dla na kibicow i dla samego Juve!!!
Boga moze zastapic tylko Bog... Jesli Jezus moglby grac w pilke to tylko on zastapil by Alexa...... Poki co Alex gra i jest szczesliwy z Juve tak jak NEDVED!!
A w Przyslzosci Maresca moze zostac swiecaca gwiazda Juve...
- dawidpln
- Juventino
Ja bym sie nie martwił o to kto będzie następcą Alexa. Juve zawsze miało znakomitych napastników i napewno także teraz się to nie zmieni, wątpie aby był to piłkarz który gra obecnie w Juve ale kto wie... Ja bym stawiał na Saviole albo Jimeneza, ale jeszcze nie wiadomo czy którys z tych piłkarzy przejdzie do Juve.
Forza Juventus
- DeeJay
- Juventino
Po obejrzeniu wczorajszego meczu Primavery Juventus - Roma to nie trzeba daleko szukać! Chimento jest po prostu fenomanalny! wiem, że to opinia zaczerpnięta zaledwie po jednym meczu. Cokolwiek więcej będe mógł powiedzieć jutro, po meczu finałowym. Chiumento już dłuższy czas prezentuje się dobrze. W poprzednim roku w finale strzelił nawet zwycięską bramkę! czy tym razem będzie podobnie?
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
te bad magick ty normalny jestes. Administratorzy taki komentarz jaki dal ten....... to jest obraza JUVE. WYWALIC bad magicka!!! :evil:
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS