Mercato (Lato 2016)
- pablo1503
- Juventino

22 bańki + bonusy. Sam piłkarz ma podpisać kontrakt na pięć lat zarabiając przy tym 2mln.
Myślę, że można śmiało powiedzieć, że Alex Sandro w 95% jest piłkarzem Juventusu.

Myślę, że można śmiało powiedzieć, że Alex Sandro w 95% jest piłkarzem Juventusu.
5. Jasne, że 5. Pomyłka się wkradła.Zizou_1989 pisze:To na 2 czy 5 lat ?
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2015, 23:09 przez pablo1503, łącznie zmieniany 2 razy.

- Zizou_1989
- Juventino

To na 2 czy 5 lat ?pablo1503 pisze:22 bańki + bonusy. Sam piłkarz ma podpisać kontrakt na dwa lata zarabiając przy tym 2mln.
- Cabrini_idol
- Juventino

22 MLn plus bonusy a podobno biedaki z nas. Teraz jestem już pewien, że przyjdzie jeszcze AM.

- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chapeau bas Marotta. Szczerze wątpiłem, że na końcówkę mercato dokonamy jakiegoś znaczącego zakupu a tu proszę. Właściwie kompletny boczny obrońca, i z przodu i z tyłu odwala robotę aż miło. 2 sezony temu bodaj najlepszy statystycznie lewy obrońca w LM. I ta cena też nie straszna. Odpuszczenie Siqueiry w tym kontekście całkowicie zrozumiałe.
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2015, 23:10 przez RICTOR, łącznie zmieniany 1 raz.
- Osgiliath
- Juventino

Heh Marotta - ninja style :twisted:
Jaram się jak sucha trawa po uderzeniu pioruna, gdyby to faktycznie była prawda, po tym biadoleniu na forum (moim included) odnośnie rozwoju okienka...
Tak w ogóle to potwierdza, że 90% doniesin transferowych jest kant stołu, bo o Sandro jako faktycznym targecie nie mówiło się praktycznie w ogóle.
Jaram się jak sucha trawa po uderzeniu pioruna, gdyby to faktycznie była prawda, po tym biadoleniu na forum (moim included) odnośnie rozwoju okienka...
Tak w ogóle to potwierdza, że 90% doniesin transferowych jest kant stołu, bo o Sandro jako faktycznym targecie nie mówiło się praktycznie w ogóle.
- jakku1
- Juventino

Na 5, Pablo sie przejezyczyl ;-).Zizou_1989 pisze:To na 2 czy 5 lat ?pablo1503 pisze:22 bańki + bonusy. Sam piłkarz ma podpisać kontrakt na dwa lata zarabiając przy tym 2mln.
Alex Sandro jest drugim najdrozszym transferem w historii Marotty.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- Molek big fun juve
- Juventino

hahah
Jaka podjarka wszystkich
Ja czekam na oficjala , bo jak historia pokazuje , RVP był na kolacji i dupa z tego wyszła ;D Także ten
Ale 22 mln za gracza z rocznym kontraktem ? Trochę zbyt wiele , ale nie moja kasa.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Feeps
- Juventino

Będą jeszcze jakieś informacje w ciągu najbliższych kilku godzin? Kurczę, nie mogę się już doczekać potwierdzenia. Jak to się uda to propsy nasz Wilku Mercato
Pomijając to - ciągle wierzę w Isco, ale jak Sandro jest nasz to bajka
Pomijając to - ciągle wierzę w Isco, ale jak Sandro jest nasz to bajka
Nie ma nic piękniejszego niż Juve
- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 52 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Chlopaki widze ze bardziej podniecaja Was doniesienia transferowe niz kobiety. Niektorzy nawet nie moga bzykac, gdyz zbyt przezywaja okienko
Ostatnie dni okienka beda mega ciekawe, oj mega.
Ostatnie dni okienka beda mega ciekawe, oj mega.