Mercato (Lato 2016)
- pablo1503
- Juventino

Sky podało, że płacimy 20 baniek, a sam Alex Sandro podpisze 5-cio letni kontrakt! Łoł! Tego się nie spodziewałem. Transfer cichaczem, nice!
Ale nie ma się co podniecać, trzeba czekać na oficjala, bo już nie raz się na tym przejechałem.
Ale nie ma się co podniecać, trzeba czekać na oficjala, bo już nie raz się na tym przejechałem.

- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
W końcu jakieś dobre wieści 8) Lewy obrońca na lata. Ciekawe czy coś nam zostanie $$$ na trequartiste, czy jakoś postanowimy przekulać się z tym co mamy do przyszłego sezonu.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- jakku1
- Juventino

No to jak, konczymy mercato duetem Sandro-Draxler?

Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
O tak, to byłoby to! Alex Sandro to jeden z najlepszych młodych lewych obrońców. Niby 24 lata, a ma już w dorobku 3 dobre sezony w europejskich pucharach. To jednocześnie transfer lewego obrońcy na lata i Asamoah do środka, który ponoć jednak wraca do treningów.
- albertcamus
- Juventino

LALALALALALALAL!!!!!!
taka wiadomość po ciężkim dniu to ja rozumiem. Wzmacniamy środek Asamoahem i mamy super lewą obronę!!!
taka wiadomość po ciężkim dniu to ja rozumiem. Wzmacniamy środek Asamoahem i mamy super lewą obronę!!!
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 37 razy
- Otrzymał podziękowanie: 65 razy

Nostradamus ?
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2015, 22:02 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.

- Cabrini_idol
- Juventino

Sandro dokładnie wg TM jest wyceniany na 20 mln. Więc nie przepłacimy i nie ma co patrzeć na to, że ma rok kontraktu bo to nie ma w dzisiejszych czasach żadnego znaczenia a nawet może być problemem bo więcej klubów włącza się do walki o zawodnika.

- sebatiaen
- Juventino

Tworzy nam się kosmiczna końcówka.
Już tylko jednego elementu brakuje, tego najważniejszego, nie wiem na ile to realne źródło ale agent Valdifioriego powiedział że Juve skupiło się już tylko na Draxlerze.
Już tylko jednego elementu brakuje, tego najważniejszego, nie wiem na ile to realne źródło ale agent Valdifioriego powiedział że Juve skupiło się już tylko na Draxlerze.
- pumex
- Juventino

Muszę przyznać, że Alex Sandro to dość konkretny zakup, jednak czuję, że to jeszcze nie moment by zacząć trząść portkami i wycofywać się ze swoich żelaznych przewidywań, więc tym bardziej jestem przekonany, że wobec wydania grubszej gotówki na Brazylijczyka nie zakontraktujemy już żadnego klasowego trequartisty
#lekkospoconypumex
#lekkospoconypumex