Mercato (Lato 2016)
- Poprostu
- Juventino

- Podziekował: 50 razy
- Otrzymał podziękowanie: 57 razy
szczypek pisze:Proszę się nie obsrywać z powodu słów agenta Isco. Typowa, ćwiczona zagrywka. W czwartek może będę miał dla Was jakieś konkrety.
Konkrety na temat Isco? Mimo, iż jestem optymista jeśli chodzi o transfer jeszcze jakiegoś ofensywnego gracza to w transfer młodego Hiszpana jest tak samo trudno uwierzyć jak w to, że jesteśmy sami we wszechświecie.
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kupa taka ze Tancredi podał ze Perez odrzucił ofertę City za Benzeme opiewajaca na kwotę 70mln euro. jak dla mnie to świadczy o tym ze nie będziemy mogli handlować Lorkiem z Realem ale tego można było się spodziewać. co do innych plotek to raczej cisza w eterze co wskazuje też bierność Mrozziego i jakku. Wiec naszym jedynym informatorem jest szczypek.
- Cabrini_idol
- Juventino

Robaku ale nawet nie ma co pisać, bo jest taka cisza, że aż straszne. Albo wylądujemy z jakąś bombą na koniec okienka albo po prostu dokupimy jakiegoś przeciętniaka do środka pomocy i będzie po mercato. Szanse są 70% do 30 % na korzyść tej drugiej opcji 

- annihilator1988
- Juventino

:doh: No comment, masakrejszon. Coś Ty, agent Isco? Szczypek, wpisz ten cytat samego siebie z 17. Będzie się z czego pośmiać na koniec okienkaszczypek pisze:Proszę się nie obsrywać z powodu słów agenta Isco. Typowa, ćwiczona zagrywka. W czwartek może będę miał dla Was jakieś konkrety.
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2015, 21:04 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Lol? Szczypek insider. A może coś brałeś i ci się światy pomyliłyszczypek pisze:Proszę się nie obsrywać z powodu słów agenta Isco. Typowa, ćwiczona zagrywka. W czwartek może będę miał dla Was jakieś konkrety.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Wojtek
- Juventino

Jeśli Real sprzedałby Benzemę to nie bawił by się w Llorente tylko od razu dali by te marne 30+ za Moratę i aktywowali by klauzulę, wtedy bylibyśmy w poopie...zostać z atakiem Dybala,Mandzu,Zaza,Ll,Coman (dwa drewna i nieograny młodzian;/). Także ja liczę, że Benzema zostanie w RealuRobaku pisze:Kupa taka ze Tancredi podał ze Perez odrzucił ofertę City za Benzeme opiewajaca na kwotę 70mln euro. jak dla mnie to świadczy o tym ze nie będziemy mogli handlować Lorkiem z Realem ale tego można było się spodziewać.
Dawać Isco i Alexa Sandro i jazda po LM!!
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2015, 21:27 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- sebatiaen
- Juventino

Mało kto pamięta że nasi pół roku temu pożyczyli od Exor 50 mln euro i to też było trzeba spłacić;)
Przedłużyliśmy pare kontraktów i do tego wykupiliśmy za porządne pieniądze Pereyre.
Sporo jak narazie wydaliśmy na nowych graczy a Juve co roku uważał na Bilans, nie zrobimy dużego debetu, jeżeli sprzedamy Isle i Llorka[ a na to się nie zanosi, pewnie wypożyczymy] to wyjdziemy na czysto.
Przedłużyliśmy pare kontraktów i do tego wykupiliśmy za porządne pieniądze Pereyre.
Sporo jak narazie wydaliśmy na nowych graczy a Juve co roku uważał na Bilans, nie zrobimy dużego debetu, jeżeli sprzedamy Isle i Llorka[ a na to się nie zanosi, pewnie wypożyczymy] to wyjdziemy na czysto.
- fazzi
- Juventino

- Podziekował: 1 raz
Ale to nie jest tak, że te 100mln spadło nam nagle z nieba. 60-70mln było już zapisane w budżecie na poprzedni sezon ( bo wiadomo było, że zagramy w LM i mniej więcej tyle napewno z niej dostaniemy ).Zdun pisze:Jezeli z lm otrzymalismy kolo 100 mln euro, a ze sprzedazy Vidala Ogbonny i reszty zalogi wyjdzie kolo 70 mln to powinno nam zostac kolo 80 na ostatni tydzienmercato
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- pumex
- Juventino

Propsy szczypku za trolling

Kandydatury Hernanesa komentować nie będę, bo nawet nie wypada. Lamela to taki kandydat na trequartistę jak Chiellini na lewego obrońcę.sebatiaen pisze:Hernanes i Lamela to wcale nie są złe rozwiązania

- sebatiaen
- Juventino

No to kogo dajesz?
Zostaniemy z tym co mamy? mamy na to jakiś wpływ?
Musieliśmy zastąpić 2 graczy którzy odeszli za darmo, porąbana sytuacja ale jakoś z niej wybrnęliśmy, teraz z Of. pomocnikiem są problemy bo pewnego pułapu nie przeskoczymy, albo zostajemy z niczym albo z alternatywami z włoch.
Nikt tego nie chce ale ewidentnie są problemy.
Zostaniemy z tym co mamy? mamy na to jakiś wpływ?
Musieliśmy zastąpić 2 graczy którzy odeszli za darmo, porąbana sytuacja ale jakoś z niej wybrnęliśmy, teraz z Of. pomocnikiem są problemy bo pewnego pułapu nie przeskoczymy, albo zostajemy z niczym albo z alternatywami z włoch.
Nikt tego nie chce ale ewidentnie są problemy.
- sebatiaen
- Juventino

Tak to potwierdzenie transakcji w takim wypadku ale wstrzymajmy się, nie wierzę w takie bajki, już wiele takich informacji było, ja mam dystans do tego już teraz ogromny.
Teraz już wszyscy to info podają, na Calciomercato też widzę.
Teraz już wszyscy to info podają, na Calciomercato też widzę.
- Cabrini_idol
- Juventino

Alex Sandro nasz