Serie A: Mercato - zima 2016
- Eric6666
- Juventino

TottiGol pisze:Dobrze czytasz. To jest potencjalna gwiazda. Też słyszałem o jego charakterku, ale gazety różne rzeczy potrafią wypisywać...RICTOR pisze:Tymaczasem czytam wypowiedzi jakoby Roma kupowała potencjalną gwiazdę.
podobno potencjał ma duży. Co do charakteru to można tłumaczyć go młodym wiekiem i tym, że jeszcze można go naprostować. Zdecydowanie jeden z ciekawszych transferów. Puszczenie go przez PSG było wielkim błędem.
Salah, Dzeko, Digne, Szczęsny - transfery bardzo obiecujące.
- RICTOR
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja dalej będę uważał, że to co najwyżej piłkarz lekko ponad przeciętną z umiejętnościami, ale który równie dobrze jak szybko się pojawił tak równie szybko może przepaść, nie żadna gwiazda i, że PSG wie co robi mając piłkarza u siebie przez 2 lata i oddając go bez większych żali. Ale jeśli faktycznie będzie w nadchodzącym sezonie jednym z najlepszych w tej lidze to się przyznam do błędu.
Zasadniczo trawa zieleńsza po drugiej stronie zawsze i stąd to wzdychanie.
Zasadniczo trawa zieleńsza po drugiej stronie zawsze i stąd to wzdychanie.
- Il Fenomeno
- Juventino

Oficjalne warunki pozyskania Dżeko przez Romę - 4 mln wypożyczenie + 11 mln wykup. 15 mln, a nie 23 o których informowały media.
Jakiś Nikola Kalinic w drodze do Florencji.
Jakiś Nikola Kalinic w drodze do Florencji.

- Alexinhio-10
- Juventino

- Podziekował: 113 razy
- Otrzymał podziękowanie: 19 razy
Ciekawe transfery Romy. Fajne warunki Digne, szkoda ze my siw nim nie zainteresowalismy.
- mibor
- Juventino

Osobiście wole Dżeko od Mandzukica, dobry Deal Roma zrobi, Dzeko to naprawde napadzior z topu. Tego transferu im zazdroszcze bo sam chętnie widział bym go w koszulce Juve 
Juve, storia di un grande amore
- gucio_juve
- Juventino

Napadzior z topu, który w trzech ostatnich sezonach zazwyczaj grzał ławę i we wszystkich tych latach strzelił mniej bramek niż Mandzukić. Dobrze, że tu nie przyszedł.mibor pisze:Osobiście wole Dżeko od Mandzukica, dobry Deal Roma zrobi, Dzeko to naprawde napadzior z topu. Tego transferu im zazdroszcze bo sam chętnie widział bym go w koszulce Juve
- sebastian10
- Juventino

Roma sie spisała w tym roku wczesniej tez sobie dobrze radziła ale zapominała o dobrym napastniku chyba nie chcac robic konkurencji tottiemu . Dzeko im sie przyda . Ale ja tez wole Madzu który ciagle grał i wszedzie sie spisywał dobrze . roma i inter na razie słabo w sparingach ale transfery romy m isie podobają fajnie ze polak bedzie grał
- Robaku
- Juventino

- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Stoke wzięło Sharika, wiec jak widać dobrze się stało ze Odpuscilismy go żona podobnie jak Iturbe. Zobaczymy w tym roku co tam Dzeko prezentuje w serię a, czy to tez nie był przestrZal. Podobno Belotti blisko Torino, jeśli Palermo go straci wtedy Zampa nie wie co robi i jak dla mnie Vazquez tez jest do wyjecia, co może świadczyć o tym ze Palermo jest kandydatem do spadku
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 89 razy
Jest ktoś w stanie zrobić podsumowanie na dzień dzisiejszy/jutrzejszy wszystkich transferów in/out w każdym klubie SerieA ewentualnie wie gdzie można takie informacje znaleźć ?
Przydałoby mi się to bardzo, wszak sezon zaczyna się już za tydzień
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
http://www.forum.juvepoland.com/viewtop ... start=2145Sila Spokoju pisze:Jest ktoś w stanie zrobić podsumowanie na dzień dzisiejszy/jutrzejszy wszystkich transferów in/out w każdym klubie SerieA ewentualnie wie gdzie można takie informacje znaleźć ?
Zrobiłem takie małe podsumowanie. Tylko transfery IN.
- Marat87
- Juventino

- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 43 razy
Tu masz link do podsumowania transferów, aktualizowany na bieżąco ( podawany już zresztą w tym temacie ).
http://www.goal.com/it/news/7/calciomer ... e-cessioni
http://www.goal.com/it/news/7/calciomer ... e-cessioni
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 42 razy
- Otrzymał podziękowanie: 89 razy
@Crunny, Marat87, dziękuje wam bardzo

“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI