Mercato (Lato 2016)
- mateo369
- Juventino
Nie przypomina sobie aby Totti zakończył karierę więc niby jak mógł się z takim nr zaprezentować?kamil-8853 pisze:Z innej beczki - Gerson został zaprezentowany na konferencji prasowej. Co najlepsze pokazał swoją koszulkę z numerem ..... 10 ! :shock: Owszem w tym sezonie w Romie nie pogra ma wrócić do Brazylii na pół roku a w styczniu zasilić jakiegoś beniaminka z Serie A lecz przyznajcie 10 po Tottim dla 18 latka ?
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Molek big fun juve
- Juventino
A może Marotta planuje bombę na ostatni dzień okienka? Coś a'la Moggi. Jakby tak się stało , to bym miał orgazm bez pomocy kobiety czy też reni
Tęsknię za tymi szaleństwami Moggiego w ostatni dzień mercato to były emocje ;p

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- wloski
- Juventino
IbraMolek big fun juve pisze:A może Marotta planuje bombę na ostatni dzień okienka? Coś a'la Moggi. Jakby tak się stało , to bym miał orgazm bez pomocy kobiety czy też reniTęsknię za tymi szaleństwami Moggiego w ostatni dzień mercato to były emocje ;p

- annihilator1988
- Juventino
Angielskie gazety wspominały coś o duecie Ramirez
Cuadrado (z braku laku postawią go przed napastnikami
)

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- kamil-8853
- Juventino
mateo369 pisze:Nie przypomina sobie aby Totti zakończył karierę więc niby jak mógł się z takim nr zaprezentować?kamil-8853 pisze:Z innej beczki - Gerson został zaprezentowany na konferencji prasowej. Co najlepsze pokazał swoją koszulkę z numerem ..... 10 ! :shock: Owszem w tym sezonie w Romie nie pogra ma wrócić do Brazylii na pół roku a w styczniu zasilić jakiegoś beniaminka z Serie A lecz przyznajcie 10 po Tottim dla 18 latka ?
Też jestem w szoku jednak to zdjęcie to raczej nie fotomontaż :
http://www.gazzetta.it/calcio/nuove-for ... 1630.shtml
- zabekmj23
- Juventino
Marotta ponoć puszcza oko do Roberto Soriano z Sampdorii.
Także alternatywa nr X sie pojawiała na horyzoncie i faktycznie nikt wczesniej o niej nie mówił
:rotfl:
edit:
cena która sie pojawia 15mln :rotfl:
w sumie pasuje do projektu italjuve a nawet wpisuje się w zaciąg germanski bo sie urodził na terenie Niemiec chłop :rotfl:
Także alternatywa nr X sie pojawiała na horyzoncie i faktycznie nikt wczesniej o niej nie mówił

edit:
w sumie pasuje do projektu italjuve a nawet wpisuje się w zaciąg germanski bo sie urodził na terenie Niemiec chłop :rotfl:
- kamil-8853
- Juventino
zabekmj23 pisze:Marotta ponoć puszcza oko do Roberto Soriano z Sampdorii.
Także alternatywa nr X sie pojawiała na horyzoncie i faktycznie nikt wczesniej o niej nie mówił:rotfl:
edit:
Ejjjjjj ..... Nie osłabiaj mnie ! Ty tak żartujesz czy jak ? :shock:
- gucio_juve
- Juventino
Soriano to chyba środkowy pomocnik, więc średnio do gry za napastnikami.
- zabekmj23
- Juventino
Tak Soriano to śr pomocnik ale my takiego szukamy przecież ;p
Info o Soriano z niezbyt wiarygodnego źródła mediasat ale sam fakt takiego nazwiska w kontekście pojawiających się wcześniej to śmiech przez łzy.
Ponoć S04 odrzuciło nasza kolejna ofertę.Także jak pisałem wcześniej możemy się spodziewać transferu ale nie liczę tutaj na jakiegoś zawodnika do 11.Chyba ze Beppe wyskoczy 31 z jakimś Pastore ale to raczej marzenie ściętej głowy.
Info o Soriano z niezbyt wiarygodnego źródła mediasat ale sam fakt takiego nazwiska w kontekście pojawiających się wcześniej to śmiech przez łzy.
Ponoć S04 odrzuciło nasza kolejna ofertę.Także jak pisałem wcześniej możemy się spodziewać transferu ale nie liczę tutaj na jakiegoś zawodnika do 11.Chyba ze Beppe wyskoczy 31 z jakimś Pastore ale to raczej marzenie ściętej głowy.
- Cabrini_idol
- Juventino
Mam nadzieję, że to ściema ale pojawia się też nazwisko o zgrozo Kucki z Genoi.
Pewnie to ściema, ale nie jest to dobry znak, że takie tuzy zaczynają sie w mediach pojawiać.
Pewnie to ściema, ale nie jest to dobry znak, że takie tuzy zaczynają sie w mediach pojawiać.

- pumex
- Juventino
Jasne, że wyprzedzam fakty, bo ostatecznie może okazać się, że uratujemy to mercato jakimś jednym czy dwoma fajnymi transferami, ale ja w to zwyczajnie nie wierzę, a jeśli moja wiara to mało, mogę swoją ocenę poprzeć argumentami. Jestem niemal przekonany, że albo po sfinalizowaniu Siqueiry Marotta uzna mercato za zakończone, albo skończymy z kimś pokroju Guarina/Saponary/Soriano/B.Fernandesa/Kucki (w najlepszym wypadku Cuadrado). Poza tym wiesz... co to byłaby za sztuka, gdy po fakcie powiedziałbym "wiedziałem, że nikogo sensownego nie capniemy"? Żadna 8)jakku1 pisze:Z drugą częścią już nie, bo, Pumi, do końca okienka pozostały jeszcze dwa tygodnie i de facto nie wiadomo, kogo sprowadzimy. Głupio te Twoje posty będą wyglądały jak się okaże, że jednak ten Draxler przyjdzie a ostatniego dnia okienka wymienimy Comana na Cuadrado (tj. Francuz pójdzie na wypożyczenie) albo np. Lavezziego.
Pozostały dwa tygodnie. Jeśli naprawdę liczycie na sensowne, godne tego klubu wzmocnienia a nie na ochłapy, to pamiętajcie, że tacy piłkarze z każdym dniem będą coraz mniej dostępni na rynku, coraz więcej z nich dostanie od swoich klubów status incedibile. W połączeniu z faktem, że im bliżej zamknięcia mercato tym Marotta coraz bardziej błądzi - a przynajmniej tak było w ostatnich latach - dostajemy klarowny obraz tego, co nas czeka w najbliższych kilkunastu dniach.
No cóż, to powinien być nasz zestaw "B" lub "C", ale rzeczywistość póki co jest dla nas brutalna - nawet na tego typu zawodników nie mamy większych szans.Astarot pisze:szczerze powiedziawszy wymieniony przez Ciebie zestaw dla mnie na początku mercato wydawał się wręcz planem "B" bądź też "C" no bo kto człowiekowi zabroni marzyć.... zresztą jak mawiał Kazio G. "póki piłka w grze", a mercato trwa....pumex pisze: ....(PS. przy tej okazji beka z tych, którzy usprawiedliwiali sprzedaż Arturo i wierzyli, że dzięki takiemu ruchowi pozyskamy tercet Draxler-Cuadrado-Alex Sandro :lol: )..![]()
![]()
Czyli dokładnie to, o czym piszę już od dawna, dlatego tak często czepiam się stwierdzenia: "sorry, ale nie stać nas". Kontynuując tę politykę sami sobie utrudnimy ścieżkę rozwoju, bo pewnego poziomu, bez zawodników gotowych do gry na najwyższym levelu, nie przeskoczymy (tak, by na nim pozostać, a nie się wdrapać by za moment spaść), a z kolei tych zawodników w zdecydowanej większości nie da się wyciągnąć przychodząc do ich pracodawców i mówiąc "biorę Isco za 20 milionów bo na tyle go wyceniam".RICTOR pisze:Z tego co ja się osobiście naczytałem wniosek nasuwa się taki, że problemem nie są w Juventusie pieniądze a po prostu stanowisko kierownictwa, że za graczy dajemy tyle na ile ich wyceniamy my i stąd te wszystkie uczulenia na uczestnictwo w licytacjach czy brak chęci nadmiernego podbijania ofert nawet jeśli w grę wchodzi gracz robiącu różnicę.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 210 razy
Kucka, Soriano...drżyj Europo...co nie udało się w czerwcu roku 2015 to uda się w czerwcu 2016 roku...nazwiska zawalą z nóg każdego rywala a te potencjalne transfery doskonale pasują do ruchów Marotty w ostatnich dniach mercato...płakał na razie nie będę ale do śmiechu też mi nie jest...
Czyli może być tak, że :
- Tevez, Pirlo, Vidal out...
- Soriano, Kucka, Saponara in...
Czyli może być tak, że :

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 28 razy
:C Głupoty piszesz:Dalessandro1977 pisze:Kucka, Soriano...drżyj Europo...co nie udało się w czerwcu roku 2015 to uda się w czerwcu 2016 roku...nazwiska zawalą z nóg każdego rywala a te potencjalne transfery doskonale pasują do ruchów Marotty w ostatnich dniach mercato...płakał na razie nie będę ale do śmiechu też mi nie jest...
Czyli może być tak, że :
Środkowy pomocnik potrzebny,ale jak ma to być jakiś włoski przeciętniak to chyba lepiej inwestować minuty w Vitale i modlić się o zdrowie dla Khediry i Asamoaha.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
A ja to bym chciał jakiegoś ogóra last minute, bo czytając te płacze, nie mogę się doczekać komentarzy pod oficjalką 8)
Facet by zagrał trzy mecze, pewnie jeszcze całkiem niezłe, ale jaki by wywoływał shitstorm na forum...
Gdyby Marotta kupił Dybalę 31 sierpnia, to by wszyscy musieli czyścić monitory, a tak, to już właściwie zapomniano o tym transferze. Mercato żyje własnym życiem, mecze własnym.
Facet by zagrał trzy mecze, pewnie jeszcze całkiem niezłe, ale jaki by wywoływał shitstorm na forum...
Gdyby Marotta kupił Dybalę 31 sierpnia, to by wszyscy musieli czyścić monitory, a tak, to już właściwie zapomniano o tym transferze. Mercato żyje własnym życiem, mecze własnym.