Najlepszy polski napastnik.
- white_wolv
- Juventino

Poczekajcie,niech tylko liga ruszy... :twisted: :twisted: :twisted:booyak pisze: Zaraz za nim jest Maciej Żurawski który ostatnio nie może nic trafic...
- SonGopik
- Juventino

Dobrze zrobil... Z Groclinu nikt by go nie kupil do dobrego klubu, bo tacy kolesie co chca kupic zawodnikow to do Polski nawet nie jezdza. Z Nijmegen ma blizej do wielkich klubow.Hiob pisze:Niestety, ale chyba Niedzielan, którego serdecznie nie lubię. Wybrał większą kasę za walkę o utrzymanie w Holandii niż Puchar UEFA.
- gandalf
- Juventino

- JUVEFANE_10
- Juventino

dla mnie najlepszym jest żurawski,chodź jest też paru innych napastników.np.Jeleń,Ziarkowski(jak grał w Odrze to wymiatał)Włodarczyk......
JESTEM OSZUSTEM
- dawidpln
- Juventino

Według mnie najlepszym polskim napastnikiem jest Maciek Żurawski, to kompletny napastnik potrafiący grać jako typowy snajper oraz jako pomocnik czyli wiele podań, wiele asyst, nie wiem dlaczego on jeszcze gra w Polsce powinien on grac w podstawowym składzie dobraj drużyny jak Lazio czy Betis. Tuż za nim są Niedzielan który troche przypomina mi Van Nisterloya ale jeszcze dużo mu do niego brakuje. Później jest Rasiak i Smolarek.
Forza Juventus
- Roberto!
- Juventino

Dla mnie najlepsi to Niedzielan, Żuraw, Oli i Saganowski, a który z nich jest najlepszy to ciężko powiedzieć chyba wszystko zależy od dnia, a jakby wszyscy byli w optymalnej formie to chyba jednak OLI !!! A jeśli chodzi o Kryszałowica i Rasiaka to nie przekonują mnie oni swoją grą, a gry Wichniarka to nie bede nawet komentować poniżej krtyki !
JUVE zawsze będzie numero uno !!!
Roberto!
Roberto!
- djse
- Juventino

Obecnie na pierwsze miejsce wychodzi Niedzielan ,a zawsze uwazalem ,ze jest "wylacznie" szybki. Teraz widze ,ze robi postepy i potrafi zachowac zimna krew w sytuacjach podbramkowych jak i sam sobie potrafi wypracowac sytuacje. Jak tak dalej bedzie robic postepy ,to w polaczeniu z jego dynamika moze byc dobrym napastnikiem nawet na skale europejska. Zycze mu tego ze wzgledu ,chocby na jego skromnosc. Gdyby tak Olisadebe wrocil do dawnej dyspozycji (z eliminacji) to nasz atak moglby byc jednym z grozniejszych w Europie. Do tego Mila ,Smolarek i w przyszlosci moglibysmy miec calkiem niezla reprezentacje.
Juve moim ulubionym klubem , Del piero pilkarzem
- Desperado---ALEX
- Juventino

Dla mnie na dzien dzisiejszy to Niedzielan ta jego szybkosc, przyspieszenie chłopak sie naprawde rozkrecił
ale zaraz za nim jest Żurawski jak jest we formie to potrafi naprawde duzo
a po Maćku jest Olisadebe;)
1.Niedzielan
2.Żurawski
3.Olisadebe
1.Niedzielan
2.Żurawski
3.Olisadebe