Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 31 lipca 2015, 16:19

froston pisze:Orientuję się ktoś, który sektor na Stadio Olimpico w Rzymie należy do gości? Chciałbym zakupić bilet blisko kibiców Juve :) Curva Nord dla gości, a Sud dla fanów romy?
Oj głupoty wypisujesz. Po pierwsze najważniejsze czy mówisz o meczu z Lazio czy z Romą. Grając z Lazio trybuna dla naszych kibiców znajduję się obok Curva Sud. Grając z Romą nasza trybuna jest obok Curva Nord.

Obrazek
froston

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2015, 10:03

Glupot nie wypisuje tylko niedoprecyzowalem pytania. Mialem na mysli mecz romy z Juve. Czyli obok curva nord jest nasz sektor? Chcialem kupic juz bilety poprzez listicket.com, ale dostepnosc jest ograniczona. Tak jakby nie wrzucili wszystkich biletow do puli. Wybierajac miejsce w sektorze curva nord w koszulce Juve chyba nie bedzie za dobrym wyborem, kibice romy mnie zjedza? 😜

Odnosnie polaczenia turyn rzym i odwrotnie:
Trenitalia albo megabus.com

froston

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2015, 08:10

Hej,

Czy macie problem ze stroną listicket.com? Chciałem zakupić bilety na mecz roma - Juve przez stronkę, ale wywala mi błąd, że nie mam uzupełnionych danych. Jutro rusza sprzedaż generalna biletów na mecz Juve - Udine i mam nadzieję, że do tego czasu naprawią problem. Mógłby ktoś sprawdzić jak to u was działa?

Jeżeli nie przez listicket to jak inaczej mogę kupić bilety? Call center listicketa? Krocie zapłacę za rozmowę telefoniczną.

Sebkovič

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2015, 09:10

A sprawdzałeś na tej stronie
http://www.viagogo.pl/ ? Zobacz może tu kupisz. Cena 145 zł z groszami.

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:🏆🏆🏆🏆🏆
froston

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2015, 09:17

Tak, sprawdzałem, ale rozważam opcję budżetową bo na viagogo jest przebitka cenowa. Korzystając z listicket za bilety na mecz Juve Udine i roma Juve łącznie zapłaciłbym ok 150euro dla dwóch osób.

Sebkovič

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2015, 09:21

A no chyba że tak :-) W takim razie musisz co jakiś czas sprawdzać być może mają jakiegoś,, zawiasa"

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:🏆🏆🏆🏆🏆
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2015, 17:54

Panowie gdzie i kiedy najlepiej kupować bilety? Planuję wybrać się do Turynu w marcu lub kwietniu na inter lub Lazio. Może mi powiedzieć ktoś zorientowany w temacie jak to najlepiej ogarnąc?

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Reaper

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2015, 20:41

naros pisze:Panowie gdzie i kiedy najlepiej kupować bilety? Planuję wybrać się do Turynu w marcu lub kwietniu na inter lub Lazio. Może mi powiedzieć ktoś zorientowany w temacie jak to najlepiej ogarnąc?
http://www.listicket.com/

Sprawdzać na bieżąco. Przeważnie na stronie Juventusu masz rozkład sprzedaży biletów na najbliższe kilka tygodni.

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 sierpnia 2015, 21:58

Reaper pisze:
naros pisze:Panowie gdzie i kiedy najlepiej kupować bilety? Planuję wybrać się do Turynu w marcu lub kwietniu na inter lub Lazio. Może mi powiedzieć ktoś zorientowany w temacie jak to najlepiej ogarnąc?
http://www.listicket.com/

Sprawdzać na bieżąco. Przeważnie na stronie Juventusu masz rozkład sprzedaży biletów na najbliższe kilka tygodni.
Można zamówić bilet np. 3 miesiące wcześniej?

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Dż0ki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 00:42

To zależy. Na niektóre mecze możesz kupić bilet z dużym wyprzedzeniem, ale na szlagiery sprzedaż dla zwykłych zjadaczy chleba startuje m/w 3 tyg. przed meczem.

froston

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2015, 12:52

Ruszyła sprzedaż biletów na 1 mecz sezonu 2015/2016 Juventus Udinese. Na listicket.com są dostępne bilety, ale strona ma problem i nie mogę dokonać rezerwacji ponieważ moje dane nie są w pełni uzupełnione. Danych nie da się edytować, pola są zablokowane. Może mógłby ktoś sprawdzić na swoim koncie listicket jak to wygląda? Jedyna opcja zakupu biletów w takim wypadku to albo poprzez infolinie albo punkty LIS we Włoszech. Ostatecznie viagogo, ale tam przebitka jest za duża i wolałbym najpierw wszelkimi sposobami zakupić bilety przez listicket. Nie chciałbym zostawiać zakupu biletów na ostatnią chwilę. We Włoszech będę dopiero 19 sierpnia, a do tego czasu bilety mogą się rozejść.
Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc? Ktoś kto mieszka we Włoszech i mógłby załatwić to telefonicznie, a ja tylko bym wysłał dane kontaktowe, wykonał przelew.

Pozdrawiam ! ;)

p.s

niby coś się ruszyło ze stronką listicket, ale dalej mi wywala błąd, że moje dane są niepełne. Mógłby ktoś spróbować na swoim koncie i powiedzieć mi jak to wygląda u was?

froston

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 sierpnia 2015, 10:10

Odpowiem sobie ;)

Po ponad półtora tygodniowej walce z serwisem listicket.com i usiłowaniu kupna biletów w końcu się udało. Mam upragnione bilety na mecz w Turynie i Rzymie. Całość wyniosła mnie 159 Euro. Dodam, że przy pierwszej próbie kupna biletów wywalił się błąd w momencie danych z karty kredytowej. Kasa zablokowana, a biletów brak. Ponoć do tygodnia od felernej transakcji blok z konta ma być zdjęty.

Pozdrawiam i pewnie opiszę wrażenia po powrocie.

AdrianAZ

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 22:25

Mam pytanko, prześledziłem starsze posty i wnioskuje, że bilety na mecz Juventusu w rozsądnej cenie można jedynie kupić poprzez stronę listicket.com ? Nie można przez oficjalną stronę Juve? Czy przez podaną stronę moge kupić bilety dla 3 osób? Czy każdy musi osobno sobie zakupić bilet? Jakie dane są potrzebne do zakupu?Czy bilety będą w formie elktronicznej, które należy wydrukować? Czy lepiej kupić bilety w stacjonarnym punkcie, jeśli tak to w jakim? ( Czy listicket posiada stacjonarne punkty? Będę we wrześniu w Turynie i chciałbym wybrać się na mecz 13.09. z Chievo Verona. Pozdrawiam!

Marian.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 sierpnia 2015, 22:52

AdrianAZ pisze:Mam pytanko, prześledziłem starsze posty i wnioskuje, że bilety na mecz Juventusu w rozsądnej cenie można jedynie kupić poprzez stronę listicket.com ? Nie można przez oficjalną stronę Juve? Czy przez podaną stronę moge kupić bilety dla 3 osób? Czy każdy musi osobno sobie zakupić bilet? Jakie dane są potrzebne do zakupu?Czy bilety będą w formie elktronicznej, które należy wydrukować? Czy lepiej kupić bilety w stacjonarnym punkcie, jeśli tak to w jakim? ( Czy listicket posiada stacjonarne punkty? Będę we wrześniu w Turynie i chciałbym wybrać się na mecz 13.09. z Chievo Verona. Pozdrawiam!
Tylko na listicket można kupić bilety w rozsądnej cenie. Gdy wejdziesz na stronę Juve i wybierzesz sekcję "Tickets" to i tak przekieruje Cię na listicket (mają po prostu z nimi umowe podpisaną).

Przez listicket 1 osoba moża zamówić na raz 4 bilety. Przynajmniej tak było w poprzednim sezonie. Aby kupić bilet, należy się wcześniej zarejestrowac na tej stronie. Dane jakie musisz podać przy zakupie biletu to: Imie i Nazwisko, data urodzenia, kraj w którym sie urodziłeś. Później przy zapłacie też trzeba podać swoje dane + adres. Kod pocztowy podajesz bez tej kreski "-" . Przykładowo 32500.

Przy zakupie wybierasz opcje "home ticketing". Wtedy wysyłają Ci bilety w PDF na mejla, drukujesz i tyle.

Można kupić bilety w stacjonarnych punktach w Turynie (jest ich kilka albo kilkanaście), jednakże z własnego doświadczenia wiem, że aby kupić bilet na mecz to najlepiej być w Turynie jak tylko zacznie się sprzedaż biletow (czyli gdzies tydzien przed meczem), bo później może już ich zabraknąć.

Obrazek
AdrianAZ

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 sierpnia 2015, 11:30

Dzięki bardzo za szybką i konkretną odpowiedź. Odnośnie tych stacjonarnych to też potrzebne jedynie dane osoby dla której będzie bilet? Mam kilku znajomych w Turynie więc mogliby również spróbować nabyć w stacjonarnym, tylko nie wiem czy nie trzeba być osobiście przy zakupie biletu?

ODPOWIEDZ