Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oj głupoty wypisujesz. Po pierwsze najważniejsze czy mówisz o meczu z Lazio czy z Romą. Grając z Lazio trybuna dla naszych kibiców znajduję się obok Curva Sud. Grając z Romą nasza trybuna jest obok Curva Nord.froston pisze:Orientuję się ktoś, który sektor na Stadio Olimpico w Rzymie należy do gości? Chciałbym zakupić bilet blisko kibiców JuveCurva Nord dla gości, a Sud dla fanów romy?

- froston
- Juventino
Glupot nie wypisuje tylko niedoprecyzowalem pytania. Mialem na mysli mecz romy z Juve. Czyli obok curva nord jest nasz sektor? Chcialem kupic juz bilety poprzez listicket.com, ale dostepnosc jest ograniczona. Tak jakby nie wrzucili wszystkich biletow do puli. Wybierajac miejsce w sektorze curva nord w koszulce Juve chyba nie bedzie za dobrym wyborem, kibice romy mnie zjedza? 😜
Odnosnie polaczenia turyn rzym i odwrotnie:
Trenitalia albo megabus.com
Odnosnie polaczenia turyn rzym i odwrotnie:
Trenitalia albo megabus.com
- froston
- Juventino
Hej,
Czy macie problem ze stroną listicket.com? Chciałem zakupić bilety na mecz roma - Juve przez stronkę, ale wywala mi błąd, że nie mam uzupełnionych danych. Jutro rusza sprzedaż generalna biletów na mecz Juve - Udine i mam nadzieję, że do tego czasu naprawią problem. Mógłby ktoś sprawdzić jak to u was działa?
Jeżeli nie przez listicket to jak inaczej mogę kupić bilety? Call center listicketa? Krocie zapłacę za rozmowę telefoniczną.
Czy macie problem ze stroną listicket.com? Chciałem zakupić bilety na mecz roma - Juve przez stronkę, ale wywala mi błąd, że nie mam uzupełnionych danych. Jutro rusza sprzedaż generalna biletów na mecz Juve - Udine i mam nadzieję, że do tego czasu naprawią problem. Mógłby ktoś sprawdzić jak to u was działa?
Jeżeli nie przez listicket to jak inaczej mogę kupić bilety? Call center listicketa? Krocie zapłacę za rozmowę telefoniczną.
- Sebkovič
- Juventino
A sprawdzałeś na tej stronie
http://www.viagogo.pl/ ? Zobacz może tu kupisz. Cena 145 zł z groszami.
http://www.viagogo.pl/ ? Zobacz może tu kupisz. Cena 145 zł z groszami.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll:
- naros
- Juventino
Panowie gdzie i kiedy najlepiej kupować bilety? Planuję wybrać się do Turynu w marcu lub kwietniu na inter lub Lazio. Może mi powiedzieć ktoś zorientowany w temacie jak to najlepiej ogarnąc?

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- Reaper
- Juventino
http://www.listicket.com/naros pisze:Panowie gdzie i kiedy najlepiej kupować bilety? Planuję wybrać się do Turynu w marcu lub kwietniu na inter lub Lazio. Może mi powiedzieć ktoś zorientowany w temacie jak to najlepiej ogarnąc?
Sprawdzać na bieżąco. Przeważnie na stronie Juventusu masz rozkład sprzedaży biletów na najbliższe kilka tygodni.
- naros
- Juventino
Można zamówić bilet np. 3 miesiące wcześniej?Reaper pisze:http://www.listicket.com/naros pisze:Panowie gdzie i kiedy najlepiej kupować bilety? Planuję wybrać się do Turynu w marcu lub kwietniu na inter lub Lazio. Może mi powiedzieć ktoś zorientowany w temacie jak to najlepiej ogarnąc?
Sprawdzać na bieżąco. Przeważnie na stronie Juventusu masz rozkład sprzedaży biletów na najbliższe kilka tygodni.

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- froston
- Juventino
Ruszyła sprzedaż biletów na 1 mecz sezonu 2015/2016 Juventus Udinese. Na listicket.com są dostępne bilety, ale strona ma problem i nie mogę dokonać rezerwacji ponieważ moje dane nie są w pełni uzupełnione. Danych nie da się edytować, pola są zablokowane. Może mógłby ktoś sprawdzić na swoim koncie listicket jak to wygląda? Jedyna opcja zakupu biletów w takim wypadku to albo poprzez infolinie albo punkty LIS we Włoszech. Ostatecznie viagogo, ale tam przebitka jest za duża i wolałbym najpierw wszelkimi sposobami zakupić bilety przez listicket. Nie chciałbym zostawiać zakupu biletów na ostatnią chwilę. We Włoszech będę dopiero 19 sierpnia, a do tego czasu bilety mogą się rozejść.
Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc? Ktoś kto mieszka we Włoszech i mógłby załatwić to telefonicznie, a ja tylko bym wysłał dane kontaktowe, wykonał przelew.
Pozdrawiam !
p.s
niby coś się ruszyło ze stronką listicket, ale dalej mi wywala błąd, że moje dane są niepełne. Mógłby ktoś spróbować na swoim koncie i powiedzieć mi jak to wygląda u was?
Czy jest ktoś kto mógłby mi pomóc? Ktoś kto mieszka we Włoszech i mógłby załatwić to telefonicznie, a ja tylko bym wysłał dane kontaktowe, wykonał przelew.
Pozdrawiam !

p.s
niby coś się ruszyło ze stronką listicket, ale dalej mi wywala błąd, że moje dane są niepełne. Mógłby ktoś spróbować na swoim koncie i powiedzieć mi jak to wygląda u was?
- froston
- Juventino
Odpowiem sobie 
Po ponad półtora tygodniowej walce z serwisem listicket.com i usiłowaniu kupna biletów w końcu się udało. Mam upragnione bilety na mecz w Turynie i Rzymie. Całość wyniosła mnie 159 Euro. Dodam, że przy pierwszej próbie kupna biletów wywalił się błąd w momencie danych z karty kredytowej. Kasa zablokowana, a biletów brak. Ponoć do tygodnia od felernej transakcji blok z konta ma być zdjęty.
Pozdrawiam i pewnie opiszę wrażenia po powrocie.

Po ponad półtora tygodniowej walce z serwisem listicket.com i usiłowaniu kupna biletów w końcu się udało. Mam upragnione bilety na mecz w Turynie i Rzymie. Całość wyniosła mnie 159 Euro. Dodam, że przy pierwszej próbie kupna biletów wywalił się błąd w momencie danych z karty kredytowej. Kasa zablokowana, a biletów brak. Ponoć do tygodnia od felernej transakcji blok z konta ma być zdjęty.
Pozdrawiam i pewnie opiszę wrażenia po powrocie.
- AdrianAZ
- Juventino
Mam pytanko, prześledziłem starsze posty i wnioskuje, że bilety na mecz Juventusu w rozsądnej cenie można jedynie kupić poprzez stronę listicket.com ? Nie można przez oficjalną stronę Juve? Czy przez podaną stronę moge kupić bilety dla 3 osób? Czy każdy musi osobno sobie zakupić bilet? Jakie dane są potrzebne do zakupu?Czy bilety będą w formie elktronicznej, które należy wydrukować? Czy lepiej kupić bilety w stacjonarnym punkcie, jeśli tak to w jakim? ( Czy listicket posiada stacjonarne punkty? Będę we wrześniu w Turynie i chciałbym wybrać się na mecz 13.09. z Chievo Verona. Pozdrawiam!
- Marian.
- Juventino
Tylko na listicket można kupić bilety w rozsądnej cenie. Gdy wejdziesz na stronę Juve i wybierzesz sekcję "Tickets" to i tak przekieruje Cię na listicket (mają po prostu z nimi umowe podpisaną).AdrianAZ pisze:Mam pytanko, prześledziłem starsze posty i wnioskuje, że bilety na mecz Juventusu w rozsądnej cenie można jedynie kupić poprzez stronę listicket.com ? Nie można przez oficjalną stronę Juve? Czy przez podaną stronę moge kupić bilety dla 3 osób? Czy każdy musi osobno sobie zakupić bilet? Jakie dane są potrzebne do zakupu?Czy bilety będą w formie elktronicznej, które należy wydrukować? Czy lepiej kupić bilety w stacjonarnym punkcie, jeśli tak to w jakim? ( Czy listicket posiada stacjonarne punkty? Będę we wrześniu w Turynie i chciałbym wybrać się na mecz 13.09. z Chievo Verona. Pozdrawiam!
Przez listicket 1 osoba moża zamówić na raz 4 bilety. Przynajmniej tak było w poprzednim sezonie. Aby kupić bilet, należy się wcześniej zarejestrowac na tej stronie. Dane jakie musisz podać przy zakupie biletu to: Imie i Nazwisko, data urodzenia, kraj w którym sie urodziłeś. Później przy zapłacie też trzeba podać swoje dane + adres. Kod pocztowy podajesz bez tej kreski "-" . Przykładowo 32500.
Przy zakupie wybierasz opcje "home ticketing". Wtedy wysyłają Ci bilety w PDF na mejla, drukujesz i tyle.
Można kupić bilety w stacjonarnych punktach w Turynie (jest ich kilka albo kilkanaście), jednakże z własnego doświadczenia wiem, że aby kupić bilet na mecz to najlepiej być w Turynie jak tylko zacznie się sprzedaż biletow (czyli gdzies tydzien przed meczem), bo później może już ich zabraknąć.

- AdrianAZ
- Juventino
Dzięki bardzo za szybką i konkretną odpowiedź. Odnośnie tych stacjonarnych to też potrzebne jedynie dane osoby dla której będzie bilet? Mam kilku znajomych w Turynie więc mogliby również spróbować nabyć w stacjonarnym, tylko nie wiem czy nie trzeba być osobiście przy zakupie biletu?