Stroje na sezon 2015/16 od adidasa
- Mateuszello
- Juventino
Myślę, że brak(czy trudność dostępu do) Scudetto i Copa Italia musi wynikać z tego, że Adidas(czy inna marka odzieżowa - Nike) nie jest za to odpowiedzialny tylko liga/klub. Musi się coś w tym kierunku zmienić. Tak jak Adidas nie projektuje koszulek ze sponsorem, tak i z emblematami. Ale koszulek bez sponsora jakoś nikt nie wypuszcza.
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Swoją drogą ucichł temat z trzecim, tak wyczekiwanym przez wielu (także przez mnie) czarnym trykotem. Wczoraj czytałem na jednym z włoskich portali, że koszulka będzie zaprezentowana dopiero we wrześniu, przed meczem LM. Na ile w tym prawdy nie wiem, ale miałoby to sens.
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Herb jest haftowany więc prawdopodobnie możesz go spruć. Ale nie ręczę za to, że koszulka w tym miejscu będzie ładnie wyglądała.lordmari pisze:Takie nietypowe pytanie mam, jest możliwość modyfikacji koszulki i odsxycie herbu?
Chcesz sam sobie herb na koszulce haftować? :shock:lordmari pisze:Chciałbym w przyszlym złotym zmienić herb na biało-czarny
- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Tylko tyle, ze jeśli będą to będą brzydkie przez tę przerwę na rękawach w miejscu gdzie pojawiają się logo: serie A, CL czy tamte rasistowskie znaczki.gawron pisze:Oprócz czekanka na czarny komplet jest uskuteczniane czekanko na koszulki z długim rękawem. Wiadomo coś o tych drugich?