BAYERN MÜNCHEN vs real madryt
- kouba
- Qualità Juventino
nie wierze że więce osób uważa, ze wygra Bayern
niektórzy głosują tak bo poprostu nie chcą zeby Real wygrał
Dobra mniejsza z tym. Ja zagłosowałem na remis, choć po ostatniej formie Bawarczyków to cięzko będzie chociaż ten remis 
Obie drużyny to są chyba najbardziej nielubiane prze zemnie zespoły :? Serce podpowiada, że bedzie porażka Realu, ale rozum że wygrana Hiszpanów :? więc postawiłem na remis
ale w rewanżu juz nie będzie wątpliwości kto wygra
Obie drużyny to są chyba najbardziej nielubiane prze zemnie zespoły :? Serce podpowiada, że bedzie porażka Realu, ale rozum że wygrana Hiszpanów :? więc postawiłem na remis

- Machlik
- Juventino
ja nie lubie ani bayernu ani realu, ale jestem pewien, że wygra real i to bez więszych problemów, nawet nie dlatego że są tacy dobrzy (bo wcale nie są 8) ) , tylko dlatego że bayern jest bardzo słaby
jeżeli bedzie inaczej to nie bede płakał bo mi jest obojętne kto z tej pary przejdzie dalej, byle potem odrazu odpadł
jeżeli bedzie inaczej to nie bede płakał bo mi jest obojętne kto z tej pary przejdzie dalej, byle potem odrazu odpadł

- nookie
- Juventino
Bayern moze i wygra dzisiejszego dnia..ale watpie zeby przeszli do nastepnej fazy...a szkoda..bo z tych dwu zespolow bardziej nie lubie REALU....
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- J1897
- Juventino
ELBER pisze:dobry jestes Bayern Slaby..........buah ha ha haMachlik pisze:bayern jest bardzo słaby
teraz tylko ma "dziure"
Mistrz Niemiec W Koncu
ELBER sory, ale ja się zgadzam z Machlik'iem w 100%. bardzo chciałbym, aby Real przegrał, ale jeżeli Bayern będzie dalej grał tak jak w Bundeslidze, to nie ma żadnych szans... i to, że jest mistrzem Niemiec nie ma żadnego teraz znaczenia...
- ELBER
- Juventino
Dobra Spoko ... Ale Dlaczego Mowic Ze Bayern Jest Slaby???Skoro Nie Jest...Ze Zagral Kilka Meczy Slabo To Nie Znaczy Ze Jest Slaby...Bebik pisze:ELBER pisze:dobry jestes Bayern Slaby..........buah ha ha haMachlik pisze:bayern jest bardzo słaby
teraz tylko ma "dziure"
Mistrz Niemiec W Koncu
ELBER sory, ale ja się zgadzam z Machlik'iem w 100%. bardzo chciałbym, aby Real przegrał, ale jeżeli Bayern będzie dalej grał tak jak w Bundeslidze, to nie ma żadnych szans... i to, że jest mistrzem Niemiec nie ma żadnego teraz znaczenia...
Giovane Elber