Superpuchar Włoch 2015: JUVENTUS 2-0 Lazio
- Wojtek
- Juventino
43:30 a ten gwizda koniec połowy? WTF?
Mandzikić typowy walczak, podoba mi się jego gra, będzie z niego pożytek. Coman jest tragiczny, prawie każdy kontakt z piłką kończy stratą, dawać za niego Dybalę.
Lipny ten mecz
Mandzikić typowy walczak, podoba mi się jego gra, będzie z niego pożytek. Coman jest tragiczny, prawie każdy kontakt z piłką kończy stratą, dawać za niego Dybalę.
Lipny ten mecz

- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Cabrini_idol pisze:LOOL, zamknijcie to forumMehehehe pisze:Obyśmy zakwalifikowali siędo Ligi Mistrzów w tym roku![]()
Nie wiem nie oglądam, ale chyba jak zawsze przesadzacie.
Pierwszy strzał Juve w meczu - Lichtsteiner łamiący do środka i strzelający zza pola karnego lewą nogą
- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Myślałem, że są pewne granice przyzwoitości...
Obie drużyny siebie warte... żal byłoby nie wygrać z takim Lazio. Tylko z czego strzelić gola, jak w statystyce celne strzały jest -0.

- jakku1
- Juventino
Cos czuje, ze kwalifikacji nie bedzieMehehehe pisze:Obyśmy zakwalifikowali siędo Ligi Mistrzów w tym roku

Chyba, ze kupimy tranquiliste.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Od kiedy to spotkania trwają niecałe 44 minuty?
Z pozytywów to fajnie wyglądają te nasze nowe stroje plus dobrze się prezentuje 10 na Pogbie. Z gry praktycznie nic nie mamy, ale pociesza fakt, że podobnie się sprawa ma w przypadku Lazio. Należy póki co (odpukać - oby tak było do końca spotkania) pochwalić naszą defensywę, która gra doskonale, czyści wszystko, dobrze wychodzi spod pressingu. Z przodu natomiast bieda z nędzą. Coś tam walczy Mandzukic, biega Coman, szarpie Pogba i to by było na tyle, bo akcje z tego nie wynikają żadne. Jeśli już znajdziemy się pod polem karnym rywala i zaskoczymy jakąś klepką, to szwankuje ostatnie podanie i fakt, że nasi mają problem z przyjęciem piłki od kolegi z drużyny (końcówka w polu karnym czy też wcześniejszy rzut wolny Pogby i zachowanie Sturaro). 0 strzałów na bramkę po obu stronach - i powiedziałem w temacie wszystko. :doh:
Sytuacja meczu to ta, w której Anderson staranował Sturaro i Lazio domagało się rzutu wolnego.
Nie jest ważne w jakim stylu, ale strzelić farfocla, z tyły zachować 0 i po puchar!

Z pozytywów to fajnie wyglądają te nasze nowe stroje plus dobrze się prezentuje 10 na Pogbie. Z gry praktycznie nic nie mamy, ale pociesza fakt, że podobnie się sprawa ma w przypadku Lazio. Należy póki co (odpukać - oby tak było do końca spotkania) pochwalić naszą defensywę, która gra doskonale, czyści wszystko, dobrze wychodzi spod pressingu. Z przodu natomiast bieda z nędzą. Coś tam walczy Mandzukic, biega Coman, szarpie Pogba i to by było na tyle, bo akcje z tego nie wynikają żadne. Jeśli już znajdziemy się pod polem karnym rywala i zaskoczymy jakąś klepką, to szwankuje ostatnie podanie i fakt, że nasi mają problem z przyjęciem piłki od kolegi z drużyny (końcówka w polu karnym czy też wcześniejszy rzut wolny Pogby i zachowanie Sturaro). 0 strzałów na bramkę po obu stronach - i powiedziałem w temacie wszystko. :doh:
Sytuacja meczu to ta, w której Anderson staranował Sturaro i Lazio domagało się rzutu wolnego.
Nie jest ważne w jakim stylu, ale strzelić farfocla, z tyły zachować 0 i po puchar!
- J*kr*U*a*V*ki*E
- Juventino
wszyscy widzicie słabą grę naszych, ale nie zauważacie w jakim stanie jest boisko. Niestety przy takiej murawie zawodnicy techniczni wiele nie pokażą
pytacie co zrobił Sturaro przy wolnym?? a no właśnie winy szukałbym w murawie. To jakaś kpina żeby takie spotkanie rozgrywać na takim kartoflisku!!!

- Morgesztern
- Juventino
Dokładnie. Pioli tak się pienił przy każdym "faulu".CavAllano pisze:Sytuacja meczu to ta, w której Anderson staranował Sturaro i Lazio domagało się rzutu wolnego.![]()
Wina Tus... przepraszam, murawy.J*kr*U*a*V*ki*E pisze:wszyscy widzicie słabą grę naszych, ale nie zauważacie w jakim stanie jest boisko. Niestety przy takiej murawie zawodnicy techniczni wiele nie pokażąpytacie co zrobił Sturaro przy wolnym?? a no właśnie winy szukałbym w murawie. To jakaś kpina żeby takie spotkanie rozgrywać na takim kartoflisku!!!

Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2015, 14:58 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 1 raz.

Max sie asekurowal po prostu :d W drugiej polowie dybala z pereyra wejda, 4312 i mamy ten puchar 8)
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Zizou_1989
- Juventino
- Antek666
- Juventino
Mecz tak bardzo emocjonujący i pełen sytuacji bramkowych, że spróbuję wytłumaczyć sensowność, nawet spore korzyści rozgrywania Superpucharu Włoch w Chinach....
Korzyści i to dla Juve na pewno są. Akurat w czasach gdy Juventus dominuje włoską sceną piłkarską tym samym będąc rokrocznie uczestnikiem super-finału oraz gdy branża samochodowa od lat przeżywa trudne czasy i walczy o klientów.
Rynek samochodowy w Chinach jest największym rynkiem zbytu aut na świecie. Co jeszcze lepsze, Chińczycy kochają SUV-y. Czyli samochody typu Jeep, marki którą tymi meczami o superpuchar ładnie reklamujemy na chińskiej ziemi
Jak ktoś znowu pomarudzi na miejsce rozgrywania Superpucharu niech pomyśli nad powyższym.
Dziękuję, pozdrawiam, Forza Juve, do widzenia
Korzyści i to dla Juve na pewno są. Akurat w czasach gdy Juventus dominuje włoską sceną piłkarską tym samym będąc rokrocznie uczestnikiem super-finału oraz gdy branża samochodowa od lat przeżywa trudne czasy i walczy o klientów.
Rynek samochodowy w Chinach jest największym rynkiem zbytu aut na świecie. Co jeszcze lepsze, Chińczycy kochają SUV-y. Czyli samochody typu Jeep, marki którą tymi meczami o superpuchar ładnie reklamujemy na chińskiej ziemi

Jak ktoś znowu pomarudzi na miejsce rozgrywania Superpucharu niech pomyśli nad powyższym.
Dziękuję, pozdrawiam, Forza Juve, do widzenia
- Piotr Juvefan
- Juventino
Nie chcę wyjść na malkontenta,ale w tej połowie mało co mi się podobało. Murawa,transmisja i gra to jedno wielkie dziadostwo. Liczę,że w drugiej połowie poprawi się ten trzeci element,bo tylko ten jest możliwy
Najlepszy Barzagli,generalnie obrona dawała radę,ale co do rozgrywania..tacy zawodnicy jak Sturaro są dobrzy na pressing i bieganie za rywalem a nie prowadzeniem gry, Marchisio niewidoczny, Pogba standardowo próbuje szarpać, ale niech się nie zabiera za dośrodkowania z głębi pola. Wysoki chłop więc sam powinien być w polu karnym,to chyba przez te numer 10. Mandzukić dobrze się zastawia jak Llorente i to tyle, a co do Comana to progresu nie widze u niego, stale robi wiatr,ale nic z tego nie wynika.
Puenta tej połowy dziurawy Sturaro.
Dawaj Dybale Max :-D

Najlepszy Barzagli,generalnie obrona dawała radę,ale co do rozgrywania..tacy zawodnicy jak Sturaro są dobrzy na pressing i bieganie za rywalem a nie prowadzeniem gry, Marchisio niewidoczny, Pogba standardowo próbuje szarpać, ale niech się nie zabiera za dośrodkowania z głębi pola. Wysoki chłop więc sam powinien być w polu karnym,to chyba przez te numer 10. Mandzukić dobrze się zastawia jak Llorente i to tyle, a co do Comana to progresu nie widze u niego, stale robi wiatr,ale nic z tego nie wynika.
Puenta tej połowy dziurawy Sturaro.
Dawaj Dybale Max :-D

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jakku na szczęście żartuje, ale są tu tacy, którzy rzeczywiście wyciągają z tego meczu wnioski.jakku1 pisze:Cos czuje, ze kwalifikacji nie bedzieMehehehe pisze:Obyśmy zakwalifikowali siędo Ligi Mistrzów w tym roku
Chyba, ze kupimy tranquiliste.

- Gandalf8
- Juventino
Całkowity brak naszego ataku. Niech Dybala wchodzi za Comana to może coś wykombinuje, strzeli zza pola karne czy jakąś asystę zaliczy np. podając do Mandzukicia - cokolwiek...
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Mehehehe
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
Jesteś niezastąpiony.CavAllano pisze:Jakku na szczęście żartuje
Sturaro mi się bardzo podoba. Sposób poruszania, wzrost w sferze technicznej. Gdyby nie to przepuszczenie piłki, to miałby u mnie plusik. Chłopak ma naprawdę predyspozycję, byśmy długo po Vidalu nie tęsknili.