Superpuchar Włoch 2015: JUVENTUS 2-0 Lazio
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
Coman... ugh. Nie mam siły się nad nim znęcać.
Środek obrony w ostatniej fazie akcji przeciwnika ogarnia, więc Gigi bezrobotny, za to reszta zespołu prezentuje się mniej więcej tak:
-De Ceglie-Melo-Tiago-Poulsen-Krasic-
-Matri-Giovinco-
Stałe fragmenty wołają o pomstę do nieba. 9/10 to strata. Lazio czyta nasze 3-5-2 jak elementarz.
Przerwa meczu w 43:32
Środek obrony w ostatniej fazie akcji przeciwnika ogarnia, więc Gigi bezrobotny, za to reszta zespołu prezentuje się mniej więcej tak:
-De Ceglie-Melo-Tiago-Poulsen-Krasic-
-Matri-Giovinco-
Stałe fragmenty wołają o pomstę do nieba. 9/10 to strata. Lazio czyta nasze 3-5-2 jak elementarz.
Przerwa meczu w 43:32

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Morgesztern
- Juventino
Co ten Sturaro w 42. minucie przy tym wolnym? :rotfl:
Mecz to jakaś kpina, nie chce się tego oglądać.
No i nasz diament Coman... A 40 mln euro siedzi na ławie... :doh:
Mecz to jakaś kpina, nie chce się tego oglądać.
No i nasz diament Coman... A 40 mln euro siedzi na ławie... :doh:
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2015, 14:50 przez Morgesztern, łącznie zmieniany 2 razy.

- squinter
- Juventino
nawet czas źle pokazywalibendzamin pisze:Il regista della Rai é Poulsen.
Co te Chińczyki to ja nie wiem, nie dość, że murawa kartoflana, to jeszcze realizacja na poziomie meczu ligi albańskiej z wczesnych lat 90-tych. Wstyd, dobrze że to ostatni Superpuchar rozgrywany u nich, bo widać że nie ogarniają.

Gramy bardzo słabo, z tyłu bezbłędnie, z przodu bezpłciowo. Coman chyba nie zaliczył ani jednego dobrego przyjęcia...
- PlanetJuve
- Juventino
Widac sedzia tez nie mial dluzej na to patrzec i skonczyl wczesniej
Co za dno! :doh: Albo obroncy sobie podaja albo do nich podaja i ewentualnie swieca do napastnika i koniec.. Sturaro mi sie wzglednie podoba. Walczy, biega widac go. Caly ten wyjazd organizacja, kamery to jest smiech na sali. Tylko czemu my musimy w tym uczestniczyc..
Coman.. :płaczę: Brac te 15 mln i wyslac prywatny samolot plus skrzynka wodki. Dybala na boisko i niech sie splaca.

Co za dno! :doh: Albo obroncy sobie podaja albo do nich podaja i ewentualnie swieca do napastnika i koniec.. Sturaro mi sie wzglednie podoba. Walczy, biega widac go. Caly ten wyjazd organizacja, kamery to jest smiech na sali. Tylko czemu my musimy w tym uczestniczyc..
Coman.. :płaczę: Brac te 15 mln i wyslac prywatny samolot plus skrzynka wodki. Dybala na boisko i niech sie splaca.
Ostatnio zmieniony 08 sierpnia 2015, 14:52 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Vincitore
- Juventino
Turbonudy na boisku z jednej i drugiej strony, usypiam przed laptopem i nie wiem co gorsze - ten mecz czy złośliwy upał.
Sama otoczka meczu też niczego sobie, od stanu murawy, przez realizatora, który w najważniejszej fazie kontry pokazuje jakąś małoznaczącą powtórkę, a skończywszy na zakończeniu połowy w 43 minucie (podejrzewam źle ustawiony zegar na moim streamie).
Na moje oprócz Dybali, brakuje nam jeszcze ze dwóch jakościowych graczy w ofensywie.
Sama otoczka meczu też niczego sobie, od stanu murawy, przez realizatora, który w najważniejszej fazie kontry pokazuje jakąś małoznaczącą powtórkę, a skończywszy na zakończeniu połowy w 43 minucie (podejrzewam źle ustawiony zegar na moim streamie).
Na moje oprócz Dybali, brakuje nam jeszcze ze dwóch jakościowych graczy w ofensywie.
- filippo
- Juventino
Przepraszam ale celem rozgrywania superpucharu w Chinach była popularyzacja włoskiej piłki w tym kraju. Jeśli tak, to ja nie rozumiem, bo ten mecz to całkowita antyreklama, Juventus gra dno i ja czuje, ze moje oczy zostały przez te 43 minuty zgwałcone.
Cały ten mecz to kpina. Realizacja transmisji to żenada, ucinane akcje, nagłe zmiany kamery. Boisko to klepicho na miare ósmej ligi mistrzów. Już nie mówiąc o połowie która trwa 43 minuty.
Jaki poziom meczu taki poziom realizacji transmisji. Naprawdę, lepiej by było, gdyby ten mecz się nie odbył bo to jest totalny skandal jak wygląda ten mecz i transmisja
Cały ten mecz to kpina. Realizacja transmisji to żenada, ucinane akcje, nagłe zmiany kamery. Boisko to klepicho na miare ósmej ligi mistrzów. Już nie mówiąc o połowie która trwa 43 minuty.
Jaki poziom meczu taki poziom realizacji transmisji. Naprawdę, lepiej by było, gdyby ten mecz się nie odbył bo to jest totalny skandal jak wygląda ten mecz i transmisja
forumowy ujadacz
- Cabrini_idol
- Juventino
LOOL, zamknijcie to forumMehehehe pisze:Obyśmy zakwalifikowali siędo Ligi Mistrzów w tym roku

Nie wiem nie oglądam, ale chyba jak zawsze przesadzacie.

- Morgesztern
- Juventino
Cabrini_idol pisze:LOOL, zamknijcie to forumMehehehe pisze:Obyśmy zakwalifikowali siędo Ligi Mistrzów w tym roku![]()
Nie wiem nie oglądam, ale chyba jak zawsze przesadzacie.
Nie tym razem. Poważnie. Straszne dno.

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Średniej jakości stream z Rumunii zacinający się na 10mbps internecie z plusa. Chyba Cię przebiłem.Vincitore pisze:Turbonudy na boisku z jednej i drugiej strony, usypiam przed laptopem i nie wiem co gorsze - ten mecz czy złośliwy upał.
A mecz swoją drogą nudny, jedyny ciekawy moment kiedy komentator ochrzcił Comana imieniem Wladimir.