Superpuchar Włoch 2015: JUVENTUS 2-0 Lazio
- Morgesztern
- Juventino
Coman za Dybalę. 
Nie mniej jednak wierzę w chłopaków. Oby nie było tak jak rok temu.
Forza!

Nie mniej jednak wierzę w chłopaków. Oby nie było tak jak rok temu.
Forza!

- jakku1
- Juventino
Nie do Bayernu tylko do Sassuolo na wypozyczenie, bo nie bedzie dla niego miejsca w kadrze jak przyjdzie GotzeCavAllano pisze:Oby był to dzień konia naszego diamentu.![]()
A tu zonk - pożegnalne spotkanie Comana na podbicie ceny i przeprowadzka do Bayernu.

Szkoda Dybaly na lawce. Szczerze mowiac, bardzo podoba mi sie styl gry Argentyczyka.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Wojtek
- Juventino
tak ja wierzę, a dlaczego Coman rok temu zagrał w pierwszym meczu sezonu? Bo jakoś nie przypominam sobie by Llorente miał wtedy kontuzjeDragon pisze:Ja sobie tej zmiany nie tłumaczę inaczej niż jakąś kontuzją Dybali na rozgrzewce. Naprawdę wierzycie, że to wybór Allegriego? :roll:

- bendzamin
- Redaktor
Miał, nie tyle kontuzję, co jakąś grypę, zresztą chyba jeszcze kogoś wtedy położyło.Wojtek pisze:tak ja wierzę, a dlaczego Coman rok temu zagrał w pierwszym meczu sezonu? Bo jakoś nie przypominam sobie by Llorente miał wtedy kontuzje
Natomiast wydaje mi się, że Dybala na ławce to wybór Allegriego. Max lubi podkreślać (i w wypowiedziach, i decyzjami), że takich piłkarzy trzeba wprowadzać do składu stopniowo. Pawełek pewnie wejdzie z ławki i tyle, nie ma co przeżywać.
- Piotr Juvefan
- Juventino
Co to za kamera na tym Rai do wuja wafla?

- bendzamin
- Redaktor
Il regista della Rai é Poulsen.

Co te Chińczyki to ja nie wiem, nie dość, że murawa kartoflana, to jeszcze realizacja na poziomie meczu ligi albańskiej z wczesnych lat 90-tych. Wstyd, dobrze że to ostatni Superpuchar rozgrywany u nich, bo widać że nie ogarniają.

Co te Chińczyki to ja nie wiem, nie dość, że murawa kartoflana, to jeszcze realizacja na poziomie meczu ligi albańskiej z wczesnych lat 90-tych. Wstyd, dobrze że to ostatni Superpuchar rozgrywany u nich, bo widać że nie ogarniają.
- pablo1503
- Juventino
Ten mecz, to kpina z kibica piłki nożnej. Bezczelne śmianie się w twarz! Wygląda to, jakby obie ekipy umówiły się, że zagrają na 20% swoich możliwości w ramach protestu.
Weźcie mi Comana z oczu. Z tego co pamiętam, to chłop wszystko pieprzył czego się dotknął. I nie mam na myśli tylko tego meczu.
Najbardziej rozczarowuje.... Marchisio. Wygląda, jakby nie miał zielonego pojęcia o rozegraniu. Nie przyśpiesza gry, nie pokazuje się do podań. Źle. Obrońcy rozgrywają między sobą, a Claudio stoi jakieś 15m dalej kryty przez piłkarzy Rzymian.
PS. Niech Pogba zdejmie koszulkę w przerwie i zobaczy jaki numer ma pod nazwiskiem.

Najbardziej rozczarowuje.... Marchisio. Wygląda, jakby nie miał zielonego pojęcia o rozegraniu. Nie przyśpiesza gry, nie pokazuje się do podań. Źle. Obrońcy rozgrywają między sobą, a Claudio stoi jakieś 15m dalej kryty przez piłkarzy Rzymian.
PS. Niech Pogba zdejmie koszulkę w przerwie i zobaczy jaki numer ma pod nazwiskiem.

- Piotr Juvefan
- Juventino
Sturarooo nowy Vidal sie nie udał :rotfl:

- Filip
Mecz naszej drużyny jest tak tragiczny jak tragiczny jest stan murawy. Zero pomysłu na grę, jakieś akcje przypadkowe, nie wygląda to w ogóle!