Superpuchar Włoch 2015: JUVENTUS 2-0 Lazio
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://www.tuttojuve.com/primo-piano/tu ... vio-247732
Jest całkiem prawdopodobne, że mecz zostanie przełożony.
Tuttosport informuje, że rozważa się opcję przeniesienia spotkania na grudzień, ze względu na tajfun Soudelor, który sieje spustoszenie w okolicy. W następnych godzinach w Chinach mają się pojawić związane z nim ulewne deszcze i wiatr przekraczający 40 km/h.
Jest całkiem prawdopodobne, że mecz zostanie przełożony.
Tuttosport informuje, że rozważa się opcję przeniesienia spotkania na grudzień, ze względu na tajfun Soudelor, który sieje spustoszenie w okolicy. W następnych godzinach w Chinach mają się pojawić związane z nim ulewne deszcze i wiatr przekraczający 40 km/h.
- gawron
- Juventino
Spoko, nie chcę narzekać, bo innym taki termin pasuje. Mnie, biorąc pod uwagę pogodę, kiszenie się w pracy przez cały tydzień i kumulację temperatury w sobotę, pokonało i planowałem, mimo całej miłości i czekanka, obejrzeć powtórkę wieczorem, a o 14 wygrzewać się nad jeziorem z piwem pod ręką. Teraz się pojawił problem, bo nie mogę o tej powtórce znaleźć informacji... 

- wloski
- Juventino
Jeśli niedojdzie do tego spotkania to kicha i tyle. Bo inne kluby przygotowywały się pod start Serie A i dalej to robią, a my pod SP. Niby my powinniśmy być lepiej dzięki temu przygotowani, ale przez to straciliśmy szansę na jakieś dwa konkretne sparingi.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Szkoda nawet komentować. Od dawna mówiłem , że te granie w Azji to o tyłek potłuc. :doh: Czemu to służy? Ktoś nas tam nie zna? Zgarniemy 2mln. euro?
Termin grudniowy jest tak samo tragiczny jak rozgrywanie SPW poza Italią.
Kiedy jakieś oficjale info? Dziś?
Termin grudniowy jest tak samo tragiczny jak rozgrywanie SPW poza Italią.
Kiedy jakieś oficjale info? Dziś?

- mrozzi
- Juventino
Póki co info nie pojawia się na szerszą skalę, więc jest szansa... Z drugiej strony już niejednokrotnie mieliśmy do czynienia z taką sytuacją, więc by mnie to nie zdziwiło...
- mrozzi
- Juventino
Jeśli przełożą, też się pewnie tam pofatygujemy. Przecież ktoś posmarował, żeby mecz się odbył właśnie tam. Podobna sytuacja miała miejsce ze spotkaniem z Napoli w zimie.Wojtek pisze:jak przeniosą to mam nadzieję, że rozegramy to w Italii bo wyjeżdzanie poza kontynent jest bezsensu;)
- mrozzi
- Juventino
Ja wiem, ze warunki taki same dla obu druzyn, ale wez tu graj skladna pilke... Komedia. Grac takie mecze na stadionie mistrza kraju - tak to powinno wygladac.
Kompletnie nie wiem, czego sie po tym meczu spodziewac. Cos sie skonczylo, a nowy Juventus jest poki co zagadka.
Kompletnie nie wiem, czego sie po tym meczu spodziewac. Cos sie skonczylo, a nowy Juventus jest poki co zagadka.
- annihilator1988
- Juventino
W razie kontuzji Chińczycy powinni płacić rekompensatę po 100 tys. euro za każdy tydzień absencji piłkarza.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Młody Juventino
- Juventino
Wie ktoś, czy będzie jakaś transmisja w radiu? jakimkolwiek, bez względu na miejsce? Zależy mi na tym, bo nie zdążę do końca meczu obejrzeć.