Mercato (Lato 2016)
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Jesli przyjdzie Gotze, znaczy to ze zarzad chcial juz kogos doswiadczonego, ktory wniesie jakos od zaraz. Lecz jesli przyjdzie Draxler..hmm.krystiank pisze:Gerson w Romie no świetnie !!!!![]()
![]()
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Mimo wszystko doświadczenia Julka z doświadczeniem Brazylijczyka porównywać nie można.Alexinhio-10 pisze:Lecz jesli przyjdzie Draxler..hmm.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- Boogey96
- Juventino
Ciekawe połowa hejtuje wydanie dużej kasy na niesprawdzonego Dybale, a teraz są płacze, że nie sprowadzamy za spore pieniądze gościa, który w seniorskiej piłce zagrał 15 spotkań i nie strzelił nawet bramki, a grał w lidze brazylijskiej. Widać niektórzy po prostu chcą narzekać na wszystko co ten klub robi.Gerson w Romie no świetnie !!!!
Ciekawy ruch jakiś talent ten chłopak ma, a w Polsce bramkarze akurat raczej się udają. Chociaż wydaje mi się, że to mało prawdopodobne i cała sprawa skończy się jak ze Stolarskim, który miał być u nas, a gra w Lechii :lol: Szczególnie, że 5 milionów to wcale nie mało.Widzieliście? Bardzo ciekawy i fajny pomysł. Co sądzicie?
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-no ... 1,718.html
- vero1897
- Juventino
Jako, że nie śledzę w tym roku za bardzo mercato a tutaj panuje taki chaos, że nie chce się przekopywać przez kilka stron tematu mam pytanie: jak wygląda obecnie sytuacja w Paryżu Javiera Pastore? Czy transfer Di Marii w jakiś sposób wpłyną na jego sytuację w PSG? Swego czasu były jakieś plotki łączące go z nami a odkąd pożegnaliśmy Vidala o dziwo cisza i nawet na jedną tego typu plotkę nie natrafiłem.
- Cabrini_idol
- Juventino
Pastore na dzień dzisiejszy to najważniejszy zawodnik PSG obok Verrattiego i Silvy. Szanse na jego odejście wynoszą 0%.

- Dybala 4ever
- Juventino
No i co z tego? Sezon pokaże ponownie jakie mercato. Kolejna sprawa Barcelona sama z niego zezygnowała i dostanie spowrotem kasę za pierwokup. Jakby wygrali z Barcą można by było śpiewać peany na ich cześć. Rok temu wtopiliśmy sromotnie walkę z nimi o Iturbe. Weź się ochłodź, bo ten upał źle na Ciebie wpływa.krystiank pisze:Gerson w Romie no świetnie !!!!![]()
![]()
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
"Drągowski powie Buffonowi, że to teraz jego miejsce"
I to zdjęcie na końcu tego newsa sprawia, że nie traktuję tej strony poważnie. Nawet moje nazwisko jest nieco podobne do jego 8) , ale gość i tak poszedłby na wieczne wypożyczenia, więc nie wiem czy jest w tym jakiś większy sens.
I to zdjęcie na końcu tego newsa sprawia, że nie traktuję tej strony poważnie. Nawet moje nazwisko jest nieco podobne do jego 8) , ale gość i tak poszedłby na wieczne wypożyczenia, więc nie wiem czy jest w tym jakiś większy sens.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- pablo1503
- Juventino
Tak z czystej ciekawości. Ile razy widziałeś jego kompilacje na YT, że tak bardzo płaczesz za tym grajkiem? Mówię o kompilacjach, bo przypuszczam, że ani razu nie miałeś możliwości oglądania Gersona 'na żywo' w jakimś spotkaniu. No chyba, że oglądasz ligę brazylijską - w takim razie pardą.krystiank pisze:Gerson w Romie no świetnie !!!!![]()
![]()
prawie 20 baniek za 18latka? Na obecną chwilę po stokroć wolę Goetze.
Krystian, to już nie do Ciebie, ale do reszty. Swoją drogą śmieszne jest to, że niektórzy wybrzydzają Niemca, a płaczą i zazdroszczą Romie Gersona.

PS. A propos tego Gersona. Zauważyłem, że na forum zawsze znajdzie się jakiś użytkownik, którzy potrafi wystawić notkę jakiemuś piłkarzowi. Bez znaczenia czy gra on w lidze węgierskiej, czeskiej czy innej chińskiej. Prawdziwi tru fani futbolu

Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2015, 11:50 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- annihilator1988
- Juventino
Aha. Szczęśliwie Juventus nie zwraca uwagi na cuda z ekstraklapy i niech tak zostanie. Agent Gotzego mówi, że "wszystko zdarzyć może się" :-DBoogey96 pisze:http://www.przegladsportowy.pl/pilka-no ... tmlCiekawy ruch jakiś talent ten chłopak ma
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Rok temu był Iturbe, ale nie oznacza to, że Gerson też nie wypali. Dajesz przykład Barcelony, a taki Manchester i guru Ferguson oddali nam Pogbę za którego teraz biją się największe kluby. W piłce nożnej szybko wszystko się zmienia, nie ma reguł. Może kolega krystiank ceni umiejętności Gersona, ale widzę ty się uważasz za eksperta futbolu, pewnie oglądałeś prawie każdy jego występ.Elo Vidal:) pisze:No i co z tego? Sezon pokaże ponownie jakie mercato. Kolejna sprawa Barcelona sama z niego zezygnowała i dostanie spowrotem kasę za pierwokup. Jakby wygrali z Barcą można by było śpiewać peany na ich cześć. Rok temu wtopiliśmy sromotnie walkę z nimi o Iturbe. Weź się ochłodź, bo ten upał źle na Ciebie wpływa.krystiank pisze:Gerson w Romie no świetnie !!!!![]()
![]()
Sam wystawiasz mu notę, to co się dziwisz komuś.pablo1503 pisze:PS. A propos tego Gersona. Zauważyłem, że na forum zawsze znajdzie się jakiś użytkownik, którzy potrafi wystawić notkę jakiemuś piłkarzowi. Bez znaczenia czy gra on w lidze węgierskiej, czeskiej czy innej chińskiej. Prawdziwi tru fani futbolu
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2015, 11:51 przez dawid1897, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA JUVE!!!
- pablo1503
- Juventino
Kulturalnie zapytałem skąd ten płacz, chyba mam prawo.dawid91 pisze:Może kolega krystiank ceni umiejętności Gersona, ale widzę ty się uważasz za eksperta futbolu, pewnie oglądałeś prawie każdy jego występ.
I nie, nie oglądałem ani jednego meczu z udziałem młodego Brazylijczyka. Jak to się mówi - Czego oczy nie widziały, tego sercu nie żal.

- Dybala 4ever
- Juventino
I po co się wtrącasz? Przeczytaj moje drugie zdanie, kluczowe! Nawiązałem tylko, że podobne płacze były rok temu.dawid91 pisze:Rok temu był Iturbe, ale nie oznacza to, że Gerson też nie wypali. Dajesz przykład Barcelony, a taki Manchester i guru Ferguson oddali nam Pogbę za którego teraz biją się największe kluby. W piłce nożnej szybko wszystko się zmienia, nie ma reguł. Może kolega krystiank ceni umiejętności Gersona, ale widzę ty się uważasz za eksperta futbolu, pewnie oglądałeś prawie każdy jego występ.Elo Vidal:) pisze:No i co z tego? Sezon pokaże ponownie jakie mercato. Kolejna sprawa Barcelona sama z niego zezygnowała i dostanie spowrotem kasę za pierwokup. Jakby wygrali z Barcą można by było śpiewać peany na ich cześć. Rok temu wtopiliśmy sromotnie walkę z nimi o Iturbe. Weź się ochłodź, bo ten upał źle na Ciebie wpływa.krystiank pisze:Gerson w Romie no świetnie !!!!![]()
![]()
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Jak nie chcesz żeby ktoś się wtrącał to nie pisz na forum tylko na pw. Ja nawiązałem do tego, że to żadna reguła, ale bez tekstów, że komuś coś się dzieje nie tak z głową.Elo Vidal:) pisze:I po co się wtrącasz? Przeczytaj moje drugie zdanie, kluczowe! Nawiązałem tylko, że podobne płacze były rok temu.dawid91 pisze:Rok temu był Iturbe, ale nie oznacza to, że Gerson też nie wypali. Dajesz przykład Barcelony, a taki Manchester i guru Ferguson oddali nam Pogbę za którego teraz biją się największe kluby. W piłce nożnej szybko wszystko się zmienia, nie ma reguł. Może kolega krystiank ceni umiejętności Gersona, ale widzę ty się uważasz za eksperta futbolu, pewnie oglądałeś prawie każdy jego występ.Elo Vidal:) pisze:
No i co z tego? Sezon pokaże ponownie jakie mercato. Kolejna sprawa Barcelona sama z niego zezygnowała i dostanie spowrotem kasę za pierwokup. Jakby wygrali z Barcą można by było śpiewać peany na ich cześć. Rok temu wtopiliśmy sromotnie walkę z nimi o Iturbe. Weź się ochłodź, bo ten upał źle na Ciebie wpływa.
FORZA JUVE!!!
- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A dajcie sobie spokój z tymi płaczami. Przecież na forum tutaj płacz był i po przegranej walce o wielkiego piłkarza imieniem Lucas Piazon i narzekanie, że Marotta nie chciał dać małolatowi z Brazylii pensji na poziomie 1 mln, ale już chętnie taką da jakiemuś Padoinowi itp... :roll: Gwoli ścisłości. Tak, ja wiem gdzie rzeczony Piazon obecnie gra i co sobą reprezentuje bo jestem hardcorem. Ciekawe ilu narzekających wtedy wie 8)
Ostatnio zmieniony 07 sierpnia 2015, 12:05 przez RICTOR, łącznie zmieniany 2 razy.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
In the facedawid91 pisze:Sam wystawiasz mu notę, to co się dziwisz komuś.pablo1503 pisze:PS. A propos tego Gersona. Zauważyłem, że na forum zawsze znajdzie się jakiś użytkownik, którzy potrafi wystawić notkę jakiemuś piłkarzowi. Bez znaczenia czy gra on w lidze węgierskiej, czeskiej czy innej chińskiej. Prawdziwi tru fani futbolu

annihilator1988 pisze:Aha. Szczęśliwie Juventus nie zwraca uwagi na cuda z ekstraklapy i niech tak zostanie. Agent Gotzego mówi, że "wszystko zdarzyć może się" :-DBoogey96 pisze:http://www.przegladsportowy.pl/pilka-no ... tmlCiekawy ruch jakiś talent ten chłopak ma
Pewnie Marotta sobie teraz nuci