Mercato (Lato 2016)
- jakku1
- Juventino
1. Allegri mowil o Dybale.zabekmj23 pisze:Ciekawe czy za rok jak Pogba odejdzie to przesuna tam Markiza?Cabrini_idol pisze:#kamil
Mandzukic i Zaza grają więcej plecami do bramki przeciwników.![]()
No ale chyba tak będzie nie ? Pogba zostanie przesunięty na trequa, tzn będzie podobnie funkcjonował jak Vidal rok temu.
Trochę to zalatuje "tonący brzytwy się chwyta"
Nie tak dawno Max mowil ze Pogba mu nie pasuje na 3/4 teraz niby już mu pasuje ale porostu musi siedzieć cicho.Bo Conte nie siedział i sobie odszedł.
2. Skad pewnosc, ze nie kupimy nikogo na pozycje 3/4?
3. Skad pewnosc, ze Pogba odejdzie za rok?
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- wloski
- Juventino
To sponczi, 6 pasuje do Khediry, pamiętam że grał z tym numerem. Jedynie mi szkoda, że Rugani nie wziął piątalaPoprostu pisze:Na juvestore już są koszulki z "nowymi" numerami.wloski pisze:Skąd info?Yaro417 pisze:A Khedira właśnie przejął dawny numer naszego Paula

- Tom_my
- Juventino
Jestem jedynym, który uważa, że Pogba nie będzie grał na 3/4?
Modlę się, żeby ten numer oznaczał coś więcej, niż tylko odwrócenie uwagi kibiców i mediów od ewentualnej klęski ze sprowadzeniem trequartisty

Modlę się, żeby ten numer oznaczał coś więcej, niż tylko odwrócenie uwagi kibiców i mediów od ewentualnej klęski ze sprowadzeniem trequartisty

- bendzamin
- Redaktor
O Pogbie też, tylko trochę mniej niedawnojakku1 pisze:1. Allegri mowil o Dybale.zabekmj23 pisze: Nie tak dawno Max mowil ze Pogba mu nie pasuje na 3/4 teraz niby już mu pasuje ale porostu musi siedzieć cicho.Bo Conte nie siedział i sobie odszedł.

Tak czy inaczej, wyciąganie jakichkolwiek wniosków na temat naszych zakupów na mercato na podstawie tego, że Pogba dostał (zapewne w wyniku nacisków Adidasa) numer 10, jest... przystające poziomem do większości wypowiedzi w tym temacie

- jakku1
- Juventino
W takim razie zwracam honor zabekmj23 ;-).bendzamin pisze:O Pogbie też, tylko trochę mniej niedawnojakku1 pisze:1. Allegri mowil o Dybale.zabekmj23 pisze: Nie tak dawno Max mowil ze Pogba mu nie pasuje na 3/4 teraz niby już mu pasuje ale porostu musi siedzieć cicho.Bo Conte nie siedział i sobie odszedł.
Tak czy inaczej, wyciąganie jakichkolwiek wniosków na temat naszych zakupów na mercato na podstawie tego, że Pogba dostał (zapewne w wyniku nacisków Adidasa) numer 10, jest... przystające poziomem do większości wypowiedzi w tym temacie
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- zabekmj23
- Juventino
ad1. Byc moze mi sie wydawało ze padły takie słowa z jego ust kiedy.Ciekawe czemu wiec cały sezon męczył Vidala na 3/4 skoro każdy widział ze Arturo lepiej gra jako Box to Box.jakku1 pisze:1. Allegri mowil o Dybale.zabekmj23 pisze:Ciekawe czy za rok jak Pogba odejdzie to przesuna tam Markiza?Cabrini_idol pisze:#kamil
Mandzukic i Zaza grają więcej plecami do bramki przeciwników.![]()
No ale chyba tak będzie nie ? Pogba zostanie przesunięty na trequa, tzn będzie podobnie funkcjonował jak Vidal rok temu.
Trochę to zalatuje "tonący brzytwy się chwyta"
Nie tak dawno Max mowil ze Pogba mu nie pasuje na 3/4 teraz niby już mu pasuje ale porostu musi siedzieć cicho.Bo Conte nie siedział i sobie odszedł.
2. Skad pewnosc, ze nie kupimy nikogo na pozycje 3/4?
3. Skad pewnosc, ze Pogba odejdzie za rok?
2.Nie twierdze ze nie kupimy 3/4 sprawdź mój wcześniejszy post.
Uważam że jednak ze jeśli go nie kupimy to będzie to właśnie kpina z kibiców i trenera bo od 2 lat prosi o takiego gracza. Będziemy mądrzejsi w sobotę i zobaczymy gdzie Pogba będzie ustawiony. Jak na 3/4 to marne szanse na prawdziwego topa na ta pozycje jak w środku tzn ze dalej go szukamy.
3.To ja odwrócę pytanie a czy Ty jesteś pewien ze nie odejdzie.Że danie mu teraz 10 to tylko gaszenie pożaru który sami sobie zrobiliśmy i ty go tak ładnie opisałeś w swoim poście?
Zobaczymy co się wydarzy dla mnie, na razie to jest gaszenie pożaru który sami wywołaliśmy.
Jakku będziemy mądrzejsi na koniec marcato.Tak jak pisałem niech Pogba biega w środku z 10 na plecach bo to jest jego naturalna pozycja a na 3/4 niech przyjdzie któryś z zawodników o których się pisze.
Podobno Pogba poprosił o 10

Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2015, 12:34 przez zabekmj23, łącznie zmieniany 1 raz.
- Virgil
- Juventino
Mnie zastanawia jedno straciliśmy Vidala, Pirlo, Teveza oprócz Buffona liderów naszej drużyny którzy przez ostatnie 4 lata(2 w przypadku Teveza) stanowili o sile tej drużyny. I nie zastąpiliśmy ich nikim sprawdzonym ani klasowym.
Wierzę w Dybale, ale kiedy on będzie na poziomie Teveza i czy kiedykolwiek, na pewno ma talent, ale to na tą chwilę Berardi jest dużo lepszym i bardziej doświadczonym piłkarzem co więcej dwa sezony w Serie A grającym na bardzo wysokim poziomie, Dybala miał na razie jeden w miarę dobry sezon.
Reszta transferów to żaden wzmocnienia, tylko łatanie dziur. Mandzukic jest fajny ale czy on podnosi jakoś znacząco jakoś zespołu. Khedira to wielka niewiadomo + kontuzjowany. Rugani to kolejny transfer na przyszłość bo na razie to będzie raczej rezerwowym.
Nie dokonaliśmy żadnego transferu który w obliczu odejścia wymienionej trójki wzmacniałby już teraz zespół. Co więcej nie mam zbytnio piłkarzy którzy idealnie by pasowali do jakiejkolwiek formacji - czy to 4-3-1-2, 4-3-3 czy 3-5-2.
Ja naprawdę w tej chwili byłbym za tym żeby MArotta brał Cuadrado robił wszystko żeby sprowadzić jednak Berardiego i jedziemy. Wtedy możemy z powodzeniem grać każdą taktyką bo na razie to jest jednak wielka lipa.
Wierzę w Dybale, ale kiedy on będzie na poziomie Teveza i czy kiedykolwiek, na pewno ma talent, ale to na tą chwilę Berardi jest dużo lepszym i bardziej doświadczonym piłkarzem co więcej dwa sezony w Serie A grającym na bardzo wysokim poziomie, Dybala miał na razie jeden w miarę dobry sezon.
Reszta transferów to żaden wzmocnienia, tylko łatanie dziur. Mandzukic jest fajny ale czy on podnosi jakoś znacząco jakoś zespołu. Khedira to wielka niewiadomo + kontuzjowany. Rugani to kolejny transfer na przyszłość bo na razie to będzie raczej rezerwowym.
Nie dokonaliśmy żadnego transferu który w obliczu odejścia wymienionej trójki wzmacniałby już teraz zespół. Co więcej nie mam zbytnio piłkarzy którzy idealnie by pasowali do jakiejkolwiek formacji - czy to 4-3-1-2, 4-3-3 czy 3-5-2.
Ja naprawdę w tej chwili byłbym za tym żeby MArotta brał Cuadrado robił wszystko żeby sprowadzić jednak Berardiego i jedziemy. Wtedy możemy z powodzeniem grać każdą taktyką bo na razie to jest jednak wielka lipa.
- Cabrini_idol
- Juventino
Będzie jeszcze śmiesznie jak Berardi jednak dołączy do nas w tym okienku 

- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
ja go obstawiam na zimę, jak Sassuolo sobie zapewnie utrzymanie. Wtedy już nie będzie zmiłuj, ani przebacz.Cabrini_idol pisze:Będzie jeszcze śmiesznie jak Berardi jednak dołączy do nas w tym okienku
- wloski
- Juventino
Miałem parę razy taką myśl, że będzie jak ze Sturaro, zapłacimy "karę" za to i weźmiemy chłopaka do siebie. Zobaczymy.Robaku pisze:ja go obstawiam na zimę, jak Sassuolo sobie zapewnie utrzymanie. Wtedy już nie będzie zmiłuj, ani przebacz.Cabrini_idol pisze:Będzie jeszcze śmiesznie jak Berardi jednak dołączy do nas w tym okienku
- wloski
- Juventino
Miałem parę razy taką myśl, że będzie jak ze Sturaro, zapłacimy "karę" za to i weźmiemy chłopaka do siebie. Zobaczymy.Robaku pisze:ja go obstawiam na zimę, jak Sassuolo sobie zapewnie utrzymanie. Wtedy już nie będzie zmiłuj, ani przebacz.Cabrini_idol pisze:Będzie jeszcze śmiesznie jak Berardi jednak dołączy do nas w tym okienku
- zabekmj23
- Juventino
ktoś kiedyś pisał ze chyba mamy możliwość go ściągnąć na koniec marcato w razie jakiś większych problemów z pozyskaniem 3/4 ale nie daje sobie nic uciąć za to info.Cabrini_idol pisze:Będzie jeszcze śmiesznie jak Berardi jednak dołączy do nas w tym okienku
- kamil-8853
- Juventino
Virgil pisze:Mnie zastanawia jedno straciliśmy Vidala, Pirlo, Teveza oprócz Buffona liderów naszej drużyny którzy przez ostatnie 4 lata(2 w przypadku Teveza) stanowili o sile tej drużyny. I nie zastąpiliśmy ich nikim sprawdzonym ani klasowym.
Panowie odeszło 3 ważnych zawodników na których psioczylismy w zeszłym sezonie, jest to strata ale nie tak której nie da się zastąpić.
Za Pirlo "przyszedł" Markiz czyli zawodnik który w zeszłym sezonie dawał nam wiele radości kiedy występował na jego Pozycji.
Odszedł Vidal który przez ponad pół sezonu szukał optymalnej formy a jak do niej doszedł to i tak nie pokazywał jej w pełni ponieważ występował na pozycji 3/4 a z jaki skutkiem to chyba każdy z nas widział. Najbardziej boli utrata Teveza który potrafił cofnąć się po piłke, rozegrać yebnąć z dystansu albo wykończyć sytuację 1na1. Z wypowiedzi Marotty i Maxa jasno wynika że dojdzie do nas ofensywny pomocnik tylko musimy na niego spokojnie poczekać. Mimo tych 3 osłabień kadra wygląda lepiej niż w zeszłym sezonie, a po przyjściu 3/4 będzie jeszcze lepiej !
- annihilator1988
- Juventino
Empoli też ma ofensywnych pomocników, myślisz, że tam nie szukał?kamil-8853 pisze:Z wypowiedzi Marotty i Maxa jasno wynika że dojdzie do nas ofensywny pomocnik tylko musimy na niego spokojnie poczekać. Mimo tych 3 osłabień kadra wygląda lepiej niż w zeszłym sezonie, a po przyjściu 3/4 będzie jeszcze lepiej !

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG