Mercato (Lato 2016)
- Virgil
- Juventino
A na jakiej podstawie sądzisz że Dybala jest największym talentem ofensywnym we Włoszech ? Statystykami i nawet rozpoznawalnością Berardi bije go na głowę. I doświadczeniem także po rozegrał już więcej niż jeden sezon w Serie A
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
Co do Dybali to osobiście się zgadzam a co do Gersona...oczywiście może to być kolejny talent, który się nie wybije z tym, że zastanawia mnie to, że Barcelona tak zagięła na niego parol...jeśli chodzi o młodzież z Brazylii to Barcelona ma bardzo dobrego nosa do tych grajków i do tej pory zawsze to procentowało...i to właśnie podsuwa mi wniosek tego rodzaju, że jeśli jest na niego szansa to trzeba uderzyć !
Co do Berardiego...no właśnie, mam nadzieję, że za wszelką cenę go sprowadzimy najpóźniej za rok...
Nie wiem czy to całkiem nowe doniesienia w sprawie Gersona ale według mnie posprzątane...
http://www.fcbarca.com/65031-gerson-jed ... n=mainpage
Co do Berardiego...no właśnie, mam nadzieję, że za wszelką cenę go sprowadzimy najpóźniej za rok...
Nie wiem czy to całkiem nowe doniesienia w sprawie Gersona ale według mnie posprzątane...
http://www.fcbarca.com/65031-gerson-jed ... n=mainpage

- kamil-8853
- Juventino
Lgds - w przyszłym tygodniu spotkanie w sprawie Draxlera (tutaj Juve zaproponuje 15mln + 9mln bonusów i będzie to ostatnia nasza oferta) oraz planowane jest spotkanie z agentem Gotze. Tutaj jeszcze nie padały konkretne kwoty jakie Juve ma zaproponowac Bayernowi.
Siqueira w Juve kontrakt 3 letni gwarantujący 2 mln za sezon oficjalne ogłoszenie wkrótce.
W skrócie - nic nowego i śmierdzi "odgrzewanymi kotletami"
Siqueira w Juve kontrakt 3 letni gwarantujący 2 mln za sezon oficjalne ogłoszenie wkrótce.
W skrócie - nic nowego i śmierdzi "odgrzewanymi kotletami"
- wloski
- Juventino
Zagięła i odgięła. Bo po pierwsze nie byłoby dla niego miejsca, po drugie kibice Barcy wspominają o jakimś młodzianie szykowanym na pozycję Gersona (dokładnie nie wiem jaka to jest, czy skrzydło w ataku czy OŚP). Nie ważne, talenty będą przepuszczane tu i tam, bo wszystko zależy od finansów, miejsca w kadrze itp. w tym wypadku na pewno jest brak miejsca w kadrze. Źle Romie nie życzę, żeby to nie był tylko talent tego typu, co piłkarze włączeni do transferu Neymara xD.alessandro1977 pisze:Barcelona tak zagięła na niego parol...
Aha.Virgil pisze:A na jakiej podstawie sądzisz że Dybala jest największym talentem ofensywnym we Włoszech ? Statystykami i nawet rozpoznawalnością Berardi bije go na głowę. I doświadczeniem także po rozegrał już więcej niż jeden sezon w Serie A
- annihilator1988
- Juventino
Jeśli dobrze rozumiem, to Juve zamierza wydać 10 mln na 30-latka, bo za rok właśnie tyle będzie miał gracz AM
Spoko. Lichy przechodził bodajże za 11 i był o 3(4) lata młodszy

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Tuttosport poinformował, że Siqueira ma się pojawić w Turynie w przyszłym tygodniu. Mało tego - według tego dziennika jedynie wypożyczymy gracza, co miałoby nas kosztować 1,6 mln €. Ponoć nie będziemy zobligowani do jego wykupu.
Oby. Na takich warunkach wygląda to już zupełnie inaczej i jestem nawet "za".

- zabekmj23
- Juventino
na takich warunkach da się zrozumieć ten transfer za rok przedłużyć Pata na 1-2 lata i kupić LO do pierwszej 11CavAllano pisze:Tuttosport poinformował, że Siqueira ma się pojawić w Turynie w przyszłym tygodniu. Mało tego - według tego dziennika jedynie wypożyczymy gracza, co miałoby nas kosztować 1,6 mln €. Ponoć nie będziemy zobligowani do jego wykupu.
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
Biorąc pod uwagę, że TS jest ostatnio dość wiarygodny, wypożyczenie tego zawodnika bez obowiązku wykupu faktycznie brzmi już znacznie lepiej i będziemy mieli zawodnika, który da pooddychać Patrykowi w meczach z ogórkami...oby tylko to była prawda bo jeśli okaże się, że wykup po sezonie za 9 baniek jest obowiązkowy... :evil:

- Krzychu89
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
Taa. To zmienia postać rzeczy. Pamiętam ową Siekierę sprzed dwóch sezonów i wtedy całkiem ogarniał, myślę że nie ma co go skreślać od razuCavAllano pisze:Tuttosport poinformował, że Siqueira ma się pojawić w Turynie w przyszłym tygodniu. Mało tego - według tego dziennika jedynie wypożyczymy gracza, co miałoby nas kosztować 1,6 mln €. Ponoć nie będziemy zobligowani do jego wykupu.

Poza tym na tych warunkach ryzyko niewielkie. Zawsze można mu podziękować po sezonie i wziąć Masuaku, Babę (o ile nie wyląduje w Chelsea) czy Kurzawę - co kto lubi.
Niech tylko Marotta ogarnie ofensywnego pomocnika w końcu...
- zabekmj23
- Juventino
dobrze widzę w superpucharze z 10 bedzie biegał Pogba??
Czy tylko 1 meczy czy na stałe??
Szok troche czyżby chcial z nami zostac na dluzej??
Jedna decyzja tyle pytan:
Poprosił o 10?
Kto weźmie 6? Moze Mascherano?
Czy to oznacza ze nie będzie nikogo mocnego na 3/4?
Ciekawa zagrywka dajemy 10 naszej największej gwieździe, najbardziej medialnemu graczowi
może zbieramy kasę z koszulek na 3/4;p
Jedna decyzja tyle pytan:
Poprosił o 10?
Kto weźmie 6? Moze Mascherano?
Czy to oznacza ze nie będzie nikogo mocnego na 3/4?
Ciekawa zagrywka dajemy 10 naszej największej gwieździe, najbardziej medialnemu graczowi

Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2015, 10:40 przez zabekmj23, łącznie zmieniany 1 raz.
- gucio_juve
- Juventino
Ostatnia 10tka fest długo z nami była...zabekmj23 pisze:dobrze widzę w superpucharze z 10 bedzie biegał Pogba??
- zabekmj23
- Juventino
Tevez byl krótko ale dał z siebie wszytko i grał znakomicie.To było godne zastepstwo dla Alexa.Ja Pogby w 10 nie widze nie ten typ gracza ktorzy u nas biegali.gucio_juve pisze:Ostatnia 10tka fest długo z nami była...zabekmj23 pisze:dobrze widzę w superpucharze z 10 bedzie biegał Pogba??