Mercato (Lato 2016)
- Mehehehe
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 18 razy
koki90 pisze:Di Maria podobno blisko PSG, więc nie zdziwię się jak za niedługo zaczną nas łączyć z Pastore. W sumie Jeden z Argentyńczyków - Pastore/Vazquez zadowoliliby mnie na trequartiście
Wielu zawodników klepaliśmy o wiele wcześniej, rok-pół, i gdy wydawało się, że plotki łączące nas z nimi były wzięte z 4 liter, to okazywało się, że rzeczywiście dany gracz był zaklepany. Z Pastore byliśmy łączeni już od zimy. No i jakku twierdził, że weźmiemy jakiegoś argentino na trequartistę. 8) Pastore bardzo by mnie ucieszył.
Klepnąłem 1000+ na forum, a jeszcze nic mądrego nie napisałem

- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 28 razy
Nie liczyłbym na Pastore, PSG za gorsze go nie puści nawet po transferze Di Marii, sprzedali Cabaye,Lavezzi na wylocie, Ibra wcale nie musi tam zostać. Pastore to chyba jeszcze mniej realna opcja niż Goetze na tą chwilę:D
- sebatiaen
- Juventino
Celujemy w Guarina.
Mi się on zawsze podobał.
Zobaczymy czy nasi myślą o nim w kontekście of. pomocnika czy za Khedire?
To był zawsze dobry gracz tylko otoczenie miał beznadziejne;)
W lepszym klubie takim jak Juventus on by się jeszcze rozwinął pomimo wieku.
Jeszcze 3 lata spokojnie pogra na dobrym poziomie, ja bym brał.
Di Marzio jednak podaje że Fredy jest nie na sprzedaż.
Agent Witsela podaje że nasi znowu dopytują o Belga, Zenit chciał 30/40 mln ale podobno 25 i 5 mln bonusów wystarczy ruskim.
Mi się on zawsze podobał.
Zobaczymy czy nasi myślą o nim w kontekście of. pomocnika czy za Khedire?
To był zawsze dobry gracz tylko otoczenie miał beznadziejne;)
W lepszym klubie takim jak Juventus on by się jeszcze rozwinął pomimo wieku.
Jeszcze 3 lata spokojnie pogra na dobrym poziomie, ja bym brał.
Di Marzio jednak podaje że Fredy jest nie na sprzedaż.
Agent Witsela podaje że nasi znowu dopytują o Belga, Zenit chciał 30/40 mln ale podobno 25 i 5 mln bonusów wystarczy ruskim.
- Cabrini_idol
- Juventino
Zamienić Vidal 37mln na Witsela za 30 mln . That makes sense 

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Ok niechciani zawodnicy z najlepszych klubow, ale z Interu ?
Na Pastore nie ma szans. Tam bedzie trio Di Maria, Pastore, Lucas.
Na Pastore nie ma szans. Tam bedzie trio Di Maria, Pastore, Lucas.
- Feeps
- Juventino
Bayern to niech nam już da spokój, ja bym Comana nie puszczał.
Co do treka, no kurczę wierzę jednak w tego Marottę i topa: czas jest i myślę, że w końcu coś ogarnie. Z roku na rok jest coraz lepiej, ale nadal musimy się bawić w jakieś głupie opcje zamiast strzelić raz, a dobrze.
Co do treka, no kurczę wierzę jednak w tego Marottę i topa: czas jest i myślę, że w końcu coś ogarnie. Z roku na rok jest coraz lepiej, ale nadal musimy się bawić w jakieś głupie opcje zamiast strzelić raz, a dobrze.
Ostatnio zmieniony 09 sierpnia 2015, 15:51 przez Feeps, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma nic piękniejszego niż Juve
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
Powinni opchnąć Comana bo chłopak się tutaj zmarnuje...będzie grał od święta lub wcale albo będzie tułał się po Frosinonach...nie wierzę w naszą wiarę w niego...

- Sebkovič
- Juventino
Alex no coś Ty najpierw Vidal teraz Coman?? Przecież ten Bayern by nas dopiero wydymał. Coman jeszcze się wybije tylko potrzebuje więcej gry a grać naprawdę potrafi o czym nas już w zeszłym sezonie przekonał. Duże NIE dla tego transferu.alessandro1977 pisze:Powinni opchnąć Comana bo chłopak się tutaj zmarnuje...
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll:
- Dybala 4ever
- Juventino
Coman musi zostać i grać dużo w Juve. Tylko on powinien indywidualny trening dzięki któremu nabierze więcej masy i będzie mocniejszy fizycznie. Szybkość i technikę ma na bardzo dobrym poziomie. Tylko jego wątłość w Serie A powoduje, że byle jaki zawodnik walnie mu z bara to leci jak worek kartofli ze schodów. Siła fizyczna w tej lidze daje przetrwanie.sebinho86 pisze:Alex no coś Ty najpierw Vidal teraz Coman?? Przecież ten Bayern by nas dopiero wydymał. Coman jeszcze się wybije tylko potrzebuje więcej gry a grać naprawdę potrafi o czym nas już w zeszłym sezonie przekonał. Duże NIE dla tego transferu.alessandro1977 pisze:Powinni opchnąć Comana bo chłopak się tutaj zmarnuje...
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 26 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
W wielu rzeczach sie z Toba zgadzam, ale chlopie przestan juz plakac i jeczec na wszystko. Coman dopiero co wrocil z urlopu, Vadala wiadome ze pojdzie gdzies na wypozyczenie, a chociaz sobie troche z nami potrenowal. Comana nie sprzedawac, ma talent i dopiero 19 lat !alessandro1977 pisze:Właśnie...potrzebuje gry ale jakoś czarno to widzę...nawet w sparingach ani on ani Vadala zero gry, ostatniego epizodu Comana nie liczę...