Milan 3-2 Inter :(

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Bartas_01

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 11:33

kur.... znowu wygrali ps ale braamka sedorfa wyyyyyyyyyypasowa z 40 metrow i to w dodatku w 85 minucie

Veerapan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 12:04

Philby pisze:SEADORF jest dla mnie dziwnym czlowiekiem... najpierw MILAN pozniej INTER teraz znow MILAN.. niech on sie zdecyduje....

Na Inter nie mozna po prostu liczyc :( :evil:
Co ty gadasz człowieku, Seedorf przyeszedl z Interu do Milanu, a do Interu z Realu a nie z Milanu. Coś ci sie chyba pomylilo.

A to ze na Inter nie mozna liczyc to przecierz wiadomo juz od wieeeeelu lat :D

Milan wygrał zasłużenie i zwiększają się nasze szansę na Scudetto w tym sezonie.

booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 12:16

Eh... Tak liczyłem na Inter... No ale cóż trzeba wygrywac a nie liczyć na porażki przeciwników...

★ ★ ★
fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 12:22

inter sie nie sprawil, i nam nie pomogl, al no nic, polegasz na kims to polegaj na samego siebie.musimy sami odrobic straty i trzeba dalej wierzyc.!!
Ostatnio zmieniony 22 lutego 2004, 15:35 przez fighter_juve, łącznie zmieniany 1 raz.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
Milan

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 13:29

Philby pisze:SEADORF jest dla mnie dziwnym czlowiekiem... najpierw MILAN pozniej INTER teraz znow MILAN.. niech on sie zdecyduje....
o ile mnie pamiec nie myli, to poprzednim klubem Seedorfa przed przejsciem do Interu byl Real Madryt, a do Milanu Clarence przeszedl dopiero w sezonie 2002/2003 :roll:

CI SN LE COSE DA NN FARE MAI
NE' DI GIORNO NE' DI NOTTE
NE' X MARE NE' X TERRA
UNA AD ESEMPIO. LA GUERRA
TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 14:03

Philby pisze:a pozniej na dobitke CLARENS SEDORF (zdrajca) strzelil gola...
Dobrze Philby. A teraz wykaz sie i udowodnij, ze Seedorf jest zdrajca. Tylko zastanow sie dobrze nad tym, co zamierzasz napisac, zebys sie znow nie osmieszyl, tak jak miales to w zwyczaju robic na mailingliscie :lol:

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 14:56

juvek pisze:Milan ma więcej szczęścia w tym sezonie niż umiejętności. Zastanowiam się kiedy ten fart sie im skończy, oby nie za póżno.
Oby przegrali w nastepnym maczu.
To się właśnie nazywają wysokie umiejętności, a nie szczęcie... Mało która drużyna potrafi wychodzić z takich opresji. Milan pokazał klase :(
alex_DP pisze:moim zdanie ten mecz był po prostu sprzedany. Takie rzeczy nie zdarzają się w meczach o taką stawkę :(
Własnie w takich meczach jest wszystko możliwe. Debry żądzą się swoimi prawami. I tak jak jest możliwe że ktoś dostaje 6-0, tak samo jest możliwe wygrać 3-2 przegrywając 0-2.
JuveQL pisze:Dzisiaj uswiadomiłem sobie jedną, ale jakże ważną rzecz: tak zawalic mecz to potrafi chyba tylko Inter.
Podać Ci jeden najprostrzy przykład kto jeszcze potrafi tak zawalić mecz??

21.04.99 Juventus - Manchester United 2-3
1-0 Inzaghi
2-0 Inzaghi
2-1 Keane
2-2 Yorke
2-3 Cole

...

Nie rozumie dlaczego jesteście wkurzeni na Inter. Jest po prostu za słaby żeby rywalizowac z Milanem i tyle. Może teraz zaczniecie gadać, że Juve nie zdobędzie scudetto przez Inter?!?! Jeśli Juventus nie zdobędzie to tylko i wyłącznie przez Siebie.

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 21:58

Kiedy wieczorem kładłem się spać było jeszcze 2-0 dla Interu. Rano wstałem zobaczyłem wynik końcowy i mnie z butów wyrwało. CO ZA FUKSIARZE :!: :evil: :!:

zIzKaCz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 lutego 2004, 23:19

ja w ogole nie mam slow do tego wyniku, pilkarze Interu mieli chyba sraczke ze pozwolili sobie wbic trzy gole prowadzac dwoma

Walo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 20:10

Ach ten milan ma farta :evil:
Najpierw przegrywa do przerwy 0:2 a potem jeszcze wygrywa 3:2 :cry:
A takie fartowne bramki że Toldo powinien się wstydzić że wpuscił je. takiej Wysokiej klasy bramkaż powinien to obronić.

Mike Milanista

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 22:20

Nie wydaje mi sie zebysmy mieli jakiegos farta wygrywajac z Interem. Bylismy lepsi i udowodnilismy to na boisku. I jeszcze wykazalismy sie ogromnym charakterem mimo niekorzystnego wyniku. Nieco farta mial za to Inter bo bramki przez nich strzelone byly zdobyte w psosob szczesliwy. Walka wciaz trwa ale chyba tym razem my bedziemy swietowac. Forza Milan !!!

Gigi Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2004, 00:38

Chyba tylko Inter moze tak frajersko przegrywac :/ . Jak wogole mozna cos takiego odwalic ? Mozna sie zalamac.

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2004, 01:29

alex_DP pisze:moim zdanie ten mecz był po prostu sprzedany. Takie rzeczy nie zdarzają się w meczach o taką stawkę :(
Czyli Juventus też sprzedał mecz w derby kiedy wygrywał 3-0 w 1 poł. i w drugiej dał sobie wbić 3 gole i na koniec jeszcze Salas posłał karniaka panu Bogu w okno?

A co do meczu, to cóż, trzeba mieć nielada cierpliwość i nerwy żeby być kibicem Interu :?
zresztą nie na darmo nazywa sie ich zamiast Interista - Intertriste (smutny Interista :D )

ODPOWIEDZ