Mecze Juve w TV

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2015, 17:18

filippo pisze:Moze lipinski? Jeśli na byc bomba to bym obstawiał bardziej wolskiego
rozmawiałem wczoraj z Tomkiem..a właściwie Panem Tomaszem i oczywiście zapytałem co dalej, czy będzie może w Eleven komentował.. uśmiechnął się tylko mówiąc, że jest pracownikiem nc+

byłoby super ogólnie, bo słuchać kolejny sezon o calciopoli nie mam zamiaru lub 30 razy na mecz "Stara Dama"

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2015, 10:14

Eleven jutro zaczyna nadawanie, a tymczasem nie dogadał się z żadnym polskim operatorem telewizyjnym! Mecz Arsenal - Chelsea zostanie udostępniony TVN Turbo, a tak to zostaje tylko internet.

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/new ... Id,1861750

Piszą też o tym w innych serwisach.

Trochę to smieszne, że kanał, który chce zwojować polski rynek zaczyna nadawanie nie dogadując się z żadnym operatorem. Dla mnie jest to zaskoczenie i wygląda na brak profesjonalizmu. No ale mam nadzieję, że to tylko trudne początki i od 22 sierpnia będziemy zadowoleni z transmisji Serie A.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2015, 10:54

Zanim wygłosisz tezę o braku profesjonalizmu najpierw warto dowiedzieć się co jest powodem takiej sytuacji, a nie innej. Rozumiem, gdybyś znał powody tej decyzji, ale nie znasz, a głosisz tezy. Przede wszystkim nie wiemy na jakim etapie są rozmowy i jak wyglądały. Po drugie TVN Turbo został wybrany jako kanał, który już pokazywał piłkę i jest na wszystkich platformach, co ewidentnie pokazuje, że platforma chce być wszędzie. Jak nie wiemy o co się rozchodzi to na pewno o pieniądze. Dajmy czas, Serie A jest za miesiąc. Rozumiem, że niektórzy mają z tym kanałem większe oczekiwania niż ze sprowadzeniem "10", ale bez przesady.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2015, 11:30

Ależ grono komentatorsko-eksperckie :prochno: Jeszcze brakuje tylko Stanowskiego i tego, który na bombie komentował skróty w Eurosporcie.

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2015, 12:38

Być może czekają na roztrzygnięcie przetargu na La Ligę.Mieliby mocny argument przy negocjacjach z operatorami.

Zostały 3 tygodnie do startu Serie A. Może już będą wtedy w nc+.

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2015, 12:42

Sorek21 pisze:Być może czekają na roztrzygnięcie przetargu na La Ligę.Mieliby mocny argument przy negocjacjach z operatorami.

Zostały 3 tygodnie do startu Serie A. Może już będą wtedy w nc+.
Dogadanie z TVN Turbo a nie np. z Polsat Sport News świadczy o tym, że jednak nc+ ma większe szanse na Eleven. Najlepiej jednak będzie, gdy Eleven pojawi się na wszystkich platformach, zważywszy na to, że każdy z nas ma inny rodzaj odbioru swojej ukochanej drużyny. Jedni przez satelitę, inni przez kablówkę.

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2015, 14:02

liga włoska w tvn turbo? byłbym za ;)

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2015, 14:06

PrzemasJuve pisze:liga włoska w tvn turbo? byłbym za ;)
Nie będzie w TVN Turbo ligi włoskiej.

delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2015, 18:32

wloski pisze:Zanim wygłosisz tezę o braku profesjonalizmu najpierw warto dowiedzieć się co jest powodem takiej sytuacji, a nie innej. Rozumiem, gdybyś znał powody tej decyzji, ale nie znasz, a głosisz tezy. Przede wszystkim nie wiemy na jakim etapie są rozmowy i jak wyglądały. Po drugie TVN Turbo został wybrany jako kanał, który już pokazywał piłkę i jest na wszystkich platformach, co ewidentnie pokazuje, że platforma chce być wszędzie. Jak nie wiemy o co się rozchodzi to na pewno o pieniądze. Dajmy czas, Serie A jest za miesiąc. Rozumiem, że niektórzy mają z tym kanałem większe oczekiwania niż ze sprowadzeniem "10", ale bez przesady.
Zgadzam się, ale... Masz trochę racji, że pewnie takie a nie inne działania wynikają z pewnych powodów, o których nigdy się nie dowiemy. Niemniej jednak uważam, że jeśli Eleven chce wejść na rynek i jak można się domyśleć z wypowiedzi niektórych osób, że zależy im, aby stali się znaczącym elementem polskiej telewizji sportowej to dla mnie taka sytuacja, że kanał rusza, a oni nie potrafią dogadać się z żadną telewizją jest już nie do zaakceptowania. To powinno być priorytetem na równi z kupnem praw telewizyjnych różnych rozgrywek, a dla mnie wygląda to tak, jakby najpierw pokupowali Serie A, Ligue 1 itp. i dopiero zaczęli kombinować, na jakich kablówkach czy telewizjach satelitarnych się znajdą.

Btw. kogo obchodzą jakieś ploty o "10", jeśli nie wiadomo, gdzie będzie można oglądać Serie A :prochno:

pandecybel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2015, 21:43

Przecież będzie w Eleven. Podejrzewam, że uruchomią dwa kanały na raz chociaż mogę się mylić. Ligue 1 startuje już za tydzień, może do tego czasu pojawi się ten kanał na satelicie?

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2015, 16:20

A superpuchar to gdzieś w polskiej telewizji będzie?

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2015, 16:30

delarudii pisze:
wloski pisze:Zanim wygłosisz tezę o braku profesjonalizmu najpierw warto dowiedzieć się co jest powodem takiej sytuacji, a nie innej. Rozumiem, gdybyś znał powody tej decyzji, ale nie znasz, a głosisz tezy. Przede wszystkim nie wiemy na jakim etapie są rozmowy i jak wyglądały. Po drugie TVN Turbo został wybrany jako kanał, który już pokazywał piłkę i jest na wszystkich platformach, co ewidentnie pokazuje, że platforma chce być wszędzie. Jak nie wiemy o co się rozchodzi to na pewno o pieniądze. Dajmy czas, Serie A jest za miesiąc. Rozumiem, że niektórzy mają z tym kanałem większe oczekiwania niż ze sprowadzeniem "10", ale bez przesady.
Zgadzam się, ale... Masz trochę racji, że pewnie takie a nie inne działania wynikają z pewnych powodów, o których nigdy się nie dowiemy. Niemniej jednak uważam, że jeśli Eleven chce wejść na rynek i jak można się domyśleć z wypowiedzi niektórych osób, że zależy im, aby stali się znaczącym elementem polskiej telewizji sportowej to dla mnie taka sytuacja, że kanał rusza, a oni nie potrafią dogadać się z żadną telewizją jest już nie do zaakceptowania. To powinno być priorytetem na równi z kupnem praw telewizyjnych różnych rozgrywek, a dla mnie wygląda to tak, jakby najpierw pokupowali Serie A, Ligue 1 itp. i dopiero zaczęli kombinować, na jakich kablówkach czy telewizjach satelitarnych się znajdą.

Btw. kogo obchodzą jakieś ploty o "10", jeśli nie wiadomo, gdzie będzie można oglądać Serie A :prochno:
No, ale skąd wiesz ile trwa uruchomienie takiej stacji. To znane już nam marki jak Polsat czy NC+ (wcześniej Cyfra +) miały pewne problemy podczas przejęcia praw i ogarnięcia wszystkiego, a co dopiero ma firma, która od podstaw tworzy swój team. To tak jakbyś chciał w miesiąc otworzyć portal, który miałby przebić ofertę Juvepoland. No heloł, zamiast narzekać i wytykać czyiś nieprofesjonalizm warto poczekać, bo utworzenie wszystkiego od podstaw, a szczególnie nowej stacji i firmy na naszym terenie nie trwa miesiąc. Podejrzewam, że pod koniec sierpnia będzie już o wiele więcej informacji na ten temat, co gdzie i jak. Trochę cierpliwości i zdroworozsądkowego podejścia do sprawy...

kubik123

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2015, 19:39

podbijam wiadomo gdzie superpuchar wloch? Czy w ogole zobaczymy w polskiej TV?

Juve Storia Di Un Grande Amore...
pandecybel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2015, 20:02

Jeśli będzie to na Polsacie bo pokazywali ostatni Superpuchar i Puchar Włoch.

delarudii

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 sierpnia 2015, 20:41

kubik123 pisze:podbijam wiadomo gdzie superpuchar wloch? Czy w ogole zobaczymy w polskiej TV?
Na tą chwilę nie znalazłem żadnego info o tym, że mecz miałby być transmitowany w polskiej TV.

ODPOWIEDZ