Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Kontaktowałem się z adidasem w sprawie tych rzeczonych emblematów i nie łudziłbym się. Oto treść wiadomości, którą otrzymałem w odpowiedzi na moje zapytanie:
Witam,
Dziękujemy za Twoją wiadomość i zainteresowanie produktami adidas.
Uprzejmie informuję, że odrębnego dokupienia "znaczków" w naszym sklepie na chwilę obecną nie ma. Można oczywiście zamówić koszulkę z wybranymi przez siebie emblematami - zgodnie z informacją z naszej strony. Niestety nasza Centrala, która znajduje się w Holandii póki co nie przekazała nam informacji czy zamówienie jedynie samych emblematów będzie w ogóle u nas możliwe.
Słowem, jeśli ktoś koniecznie będzie chciał wziąć koszulkę jutro pod stadionem, nie ma żadnej pewności, czy w przyszłości uda się mu dokupić te emblematy. Sam nigdy jeszcze nie spotkałem się z sytuacją, by te były dostępne oficjalnie u producenta. Nie zapominajmy też o tym, że Nike swoje dodatki dołączał do koszulek do samodzielnego naprasowania; Adidas z kolei dostarcza koszulki już z naprasowanymi rozetą i Scudetto (adidas.pl oraz Juvestore).
Opcja z Ebay oczywiście jest to przemyślenia, ale pamiętajcie o tym, że każdy producent ma swoje obszycie Scudetto, podobnie rozeta potrafi się różnić pod względem wielkości, jakości wykonania, a nawet kolejności występujących na niej barw włoskich.
Witam,
Dziękujemy za Twoją wiadomość i zainteresowanie produktami adidas.
Uprzejmie informuję, że odrębnego dokupienia "znaczków" w naszym sklepie na chwilę obecną nie ma. Można oczywiście zamówić koszulkę z wybranymi przez siebie emblematami - zgodnie z informacją z naszej strony. Niestety nasza Centrala, która znajduje się w Holandii póki co nie przekazała nam informacji czy zamówienie jedynie samych emblematów będzie w ogóle u nas możliwe.
Słowem, jeśli ktoś koniecznie będzie chciał wziąć koszulkę jutro pod stadionem, nie ma żadnej pewności, czy w przyszłości uda się mu dokupić te emblematy. Sam nigdy jeszcze nie spotkałem się z sytuacją, by te były dostępne oficjalnie u producenta. Nie zapominajmy też o tym, że Nike swoje dodatki dołączał do koszulek do samodzielnego naprasowania; Adidas z kolei dostarcza koszulki już z naprasowanymi rozetą i Scudetto (adidas.pl oraz Juvestore).
Opcja z Ebay oczywiście jest to przemyślenia, ale pamiętajcie o tym, że każdy producent ma swoje obszycie Scudetto, podobnie rozeta potrafi się różnić pod względem wielkości, jakości wykonania, a nawet kolejności występujących na niej barw włoskich.
- mateo369
- Juventino
Jeśli mówisz o tarczy i rozecie i wyszłoby to w granicach rozsądku - co dla mnie oznacza max 30 PLN już z przesyłką krajową do mnie - to ja bym się pisał.--Maq-- pisze:Ktoś by się pisał na zamówienie z ebaya tych emblematów?
PS. Nie śledzę na bieżąco tematu, jakby coś z tego wyszło to proszę o prywatną wiadomość.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Maku
- Juventino
Przeglądam teraz ebaya i sama tarcza scudetto wychodzi ponad 50 zł od sztuki :shock:
http://www.ebay.pl/itm/10-X-SCUDETTO-uf ... 1c3e2b35f8
http://www.ebay.pl/itm/10-X-SCUDETTO-uf ... 1c3e2b35f8

- Maku
- Juventino
Tu w sumie jest ciekawa oferta:
http://www.ebay.pl/itm/COCCARDA-SCUDETT ... 4aedd81579
tylko musiałoby się zebrać więcej chętnych :-D
tylko musiałoby się zebrać więcej chętnych :-D

- kondzio129
- Juventino
http://www.ebay.pl/itm/SCUDETTO-COPPA-I ... 1c56f18ffb
Mi te emblematy sie bardzije podobaja...ktos może zamóił te ?
jak to wyglada z płatnością ??:)
Mi te emblematy sie bardzije podobaja...ktos może zamóił te ?

- Zizou_1989
- Juventino
Maq ja jestem chetny
chcesz je tez zamówić ? 

- kondzio129
- Juventino
ja jestem chetny zamówić
ale nie wiem jak to zrobić z płatnością itp ;/

- Zizou_1989
- Juventino
jeśli ktoś ma konto i wie jak to ogarnąć może by to dla nas zrobił ? 

- kondzio129
- Juventino
myślę że więcej by było osób chętnych kupienia tych emblematów...ale gorzej z organizacja by było ;/
- Zizou_1989
- Juventino
mam pytanie do osób które umawiały szczegóły koszulek z adidasem na meczu
czy nie dałoby się porozmawiać z adidasem (jeśli tego nie robiliście) o kupno emblematów na ich stronie ? przecież dla nich to czysty zarobek ?

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Pisalem juz o tym wczesniej. Nie, nie jest to mozliwe. Sam probowalem, ale to nie jest zalezne od nich, a od centrali w Holandii, ktora nie odpowiada na zapytania w tej sprawie. Szanse na to, ze Adidas zdecyduje sie na sprzedaz samych emblematow sa raczej bardzo malo prawdopodobne, a pozyskanie koszulek z rzeczonymi emblematami jest mozliwe tylko u 2 zrodel - na oficjalnych stronach internetowych Adidasa badz w Juvestore (takze online). Problem polega pewnie miedzy innymi na tym, ze te dodatki nie sa sygnowane logiem Adidasa, wiec ich sprzedaz bylaby raczej klopotliwa. Osobiscie zakladam, ze niemieckiej firmie dostarcza je jakis inny producent. Pamietajmy tez o tym, ze Nike dostarczal swoje dodatki dolaczone do metek - mozna bylo je naprasowac samemu. W przypadku Adidasa zajmuje sie tym sklep.Zizou_1989 pisze:mam pytanie do osób które umawiały szczegóły koszulek z adidasem na meczuczy nie dałoby się porozmawiać z adidasem (jeśli tego nie robiliście) o kupno emblematów na ich stronie ? przecież dla nich to czysty zarobek ?
- Maku
- Juventino
To w takim razie jesteśmy: ja, Zizou_1989, kondzio129, Kamex22(2 szt.) i acidgrajuZizou_1989 pisze:Maq ja jestem chetnychcesz je tez zamówić ?
Jeszcze nie wiem skąd by tu zamówić, bo zdjęcie z tej aukcji:
znalazłem też tu:
http://soccerpoint.tictail.com/product/ ... cial-patch
Czyli mogą to nie być rzeczywiste zdjęcia emblematów

- kondzio129
- Juventino
znalazłem prezentacje koszulki, no i wydaje mi sie ze to beda raczej te emblematy co podałeś Maq