Pre-season sparing (29.07.2015): Lechia 1-2 JUVENTUS
- JuveGrzesiu
- Juventino
Tez sie chetnie dowiem czy ktos juz jest^^ Mi sie zaspalo i bede dopiero za jakies 15minut.
- grzes88_92
- Juventino
Jakies sukcesy? Jacy zawodnicy pojechali na konferencje?
- rad
- Juventino
Ale nędzę grał Zaza i Khedira.
Na plus Gigi, Pogba, Dybala, Mario i Neto.
Nad resztą nie ma się co rozwodzić, zwłaszcza nad Moratą, który miał chyba niezły "butthurt" tego dnia.
Ale z Zazą to my chyba wtopiliśmy.
Na plus Gigi, Pogba, Dybala, Mario i Neto.
Nad resztą nie ma się co rozwodzić, zwłaszcza nad Moratą, który miał chyba niezły "butthurt" tego dnia.
Ale z Zazą to my chyba wtopiliśmy.
- Urbi27
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Zaza totalnie bezużyteczny. Fajnie grał Dybala, gdyby dać mu Mandzu, Marchisio i Pogbe to moze nawet by to jakoś wyglądało. Przydałby się ewidentnie ktoś kreatywny w pomocy
- Sebkovič
- Juventino
Szału dziś nie było, zawodnicy ślizgali się jak na lodzie. Na duży plus Dybala widać, że z tego piłkarza coś będzie. Premierowy gol Mario oraz bramka Pogby i...właściwie tyle można by powiedzieć. Ciekawi mnie tylko jak Max poradzi sobie z temperamentem wspomnianego Mandzukicia. Piłkarz o specyficznym charakterze no ale Tevez też pokazywał a po przyjściu do nas się ,,odmienił''.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE!
Seba :roll:

Seba :roll:
- Osgiliath
- Juventino
Wrażenia po meczu siłą rzeczy opisałem na fb, więc tu tylko krótko powiem, że nowe nabytki (z wyjątkiem jednego) zrobiły na mnie dobre wrażenie. Khedira walczył w środku pola i był nieustępliwy.
Rugani imponował swym opanowaniem i dzięki temu jakoś mniej obawiam się kontuzji Barzy, czy Kielona.
Dybala, w mojej opinii, całkiem porządnie się zaprezentował, widać w nim było chęć gry a i kilka podań miał niebanalnych i dobrych (np. to do Zazy). Od biedy nada się jako ten gracz za napastnikami, ale chyba mimo wszystko marnowałby tym część swego potencjału.
Cieszy mnie, że jako drugiego bramkarza mamy Neto. Szczęście mamy do tej pozycji od czasów Storariego.
Rozczarował mnie Zaza. Może to za dużo powiedziane, ale w pierwszej połowie był jakiś nieobecny, choć zbyt często przy piłce nei był, ale jeśli już to niestarał się o nią walczyć...
... w przeciwieństwie do Mandzu, który mi zaimponował walecznością, a jak będzie dostawał dobre piłki to będzie niezły lis.
Poza tym tradycyjnie grając 4-3-1-2 gramy dużo lepiej niż 3-5-2.
Mam nadzieję, że kontuzja Kielona to jednak nic poważnego. W ogóle nasi ślizgali się po tym boisku masakrycznie...
Zirytował mnie lekko Morata, który miał chyba dzień leniwca, co też wpieniło Maksia, który go zdjął. Sądząc jednak po fotach z insta Alvaro chyba się rozchmurzył potem.
Ogólnie, jak na taki sparing, widziałem progres w stosunku do meczu z BvB. Nie panikuję jednak bo to pre-season i tu mamy trenować i się zgrywać, a nie wygrywać mecze o pietruszkę. Pomny przedsezonu z Conte jestem spokojny. (Lazio dostało w baniak z Mainz)
Ps. Nasze wyjazdowe stroje, imho, są piękne, a bramkarskie, to już w ogóle
Rugani imponował swym opanowaniem i dzięki temu jakoś mniej obawiam się kontuzji Barzy, czy Kielona.
Dybala, w mojej opinii, całkiem porządnie się zaprezentował, widać w nim było chęć gry a i kilka podań miał niebanalnych i dobrych (np. to do Zazy). Od biedy nada się jako ten gracz za napastnikami, ale chyba mimo wszystko marnowałby tym część swego potencjału.
Cieszy mnie, że jako drugiego bramkarza mamy Neto. Szczęście mamy do tej pozycji od czasów Storariego.
Rozczarował mnie Zaza. Może to za dużo powiedziane, ale w pierwszej połowie był jakiś nieobecny, choć zbyt często przy piłce nei był, ale jeśli już to niestarał się o nią walczyć...
... w przeciwieństwie do Mandzu, który mi zaimponował walecznością, a jak będzie dostawał dobre piłki to będzie niezły lis.
Poza tym tradycyjnie grając 4-3-1-2 gramy dużo lepiej niż 3-5-2.
Mam nadzieję, że kontuzja Kielona to jednak nic poważnego. W ogóle nasi ślizgali się po tym boisku masakrycznie...
Zirytował mnie lekko Morata, który miał chyba dzień leniwca, co też wpieniło Maksia, który go zdjął. Sądząc jednak po fotach z insta Alvaro chyba się rozchmurzył potem.
Ogólnie, jak na taki sparing, widziałem progres w stosunku do meczu z BvB. Nie panikuję jednak bo to pre-season i tu mamy trenować i się zgrywać, a nie wygrywać mecze o pietruszkę. Pomny przedsezonu z Conte jestem spokojny. (Lazio dostało w baniak z Mainz)
Ps. Nasze wyjazdowe stroje, imho, są piękne, a bramkarskie, to już w ogóle

- kdzr
- Juventino
Ale Morata trzodę odwalił, brak pytań. Szkoda, zawsze sprawiał wrażenie mega pracowitego i skromnego, a ten mecz...mam nadzieję, że to gorszy dzień, a nie zwiastun zgrzytów. Jak wyżej ktoś pisał, stroje na piłkarzach wyglądają ładnie, na manekinach było gorzej. Mecz jak to mecz w tym stylu, odbył się i to tak. Fajnie Dybala. Zaza...hm, zastanawiam się czy nie strzeliliśmy sobie w stopę takim transferem.
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- jakku1
- Juventino
Allegri zreszta wypowiedzial sie po spotkaniu, ze zdjal Morate nie ze wzgledu na to, ze zle gral, ale ze wzgledu na podejscie, ktore Hiszpan zaprezentowal. No i nie ma sie co dziwic. Morata jest jeszcze mlody, trzeba od razu temperowac takie rzeczy, bo to mogloby miec zly wplyw na druzyne. Pogba tez swego czasu dostal po łbie i od tego momentu problemow z nim nie ma.
Co do meczu, Zaza - tragedia. Niemniej prawda tez jest taka, ze Zaza to jest pilkarz, ktory w 90% bazuje na przygotowaniu fizycznym. Dam mu szanse, bo facet ma i szybkosc i sile, zeby troche u nas postrzelac, nawet jako ten 4 napastnik.
Podobala mi sie gra Khediry i Dybały. Niemiec jest bardzo inteligentnym pilkarzem, potrafi sie swietnie ustawic, dobrze sie porusza po boisku, dobrze wypelnia wolna przestrzen. Mam wrazenie, ze bedzie do nas pasował. Co do Dybały, to... Argentynczyk zwyczajnie ma to coś ;-). Jesli tylko szybkosciowo i wydolnosciowo podola, to bedzie wielkim wzmocnieniem.
Co do meczu, Zaza - tragedia. Niemniej prawda tez jest taka, ze Zaza to jest pilkarz, ktory w 90% bazuje na przygotowaniu fizycznym. Dam mu szanse, bo facet ma i szybkosc i sile, zeby troche u nas postrzelac, nawet jako ten 4 napastnik.
Podobala mi sie gra Khediry i Dybały. Niemiec jest bardzo inteligentnym pilkarzem, potrafi sie swietnie ustawic, dobrze sie porusza po boisku, dobrze wypelnia wolna przestrzen. Mam wrazenie, ze bedzie do nas pasował. Co do Dybały, to... Argentynczyk zwyczajnie ma to coś ;-). Jesli tylko szybkosciowo i wydolnosciowo podola, to bedzie wielkim wzmocnieniem.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- Zizou_1989
- Juventino
Wiadomo co z Kielonem ? Na meczu nic nie mówili. Tyle ile widziałem ze raczej nic groźnego bo normalnie chodził. Moze jakieś delikatne ukucie poczuł i nie chciał ryzykować.
- Arbuzini
- Juventino
Meczu nie oglądałem, ale widziałem w skrócie, że Cerri miał jedną fajną akcję. Wiem, że może była to jedyna dobra rzecz jaką pokazał, ale on ma dopiero 19 lat, a i same gabaryty nie ułatwiają mu takiej gry.
- Wojtek
- Juventino
Dybala świetnie zagrał
No i będziemy mieli wreszcie świetnego wykonawce rożnych
Khedira sprawia wrażenie bardzo ociężałego i wolnego zawodniego, bardziej niż Pirlo!! ;O Zaza lipa.
Dlaczego stronka nie działała przez X godzin?

Dlaczego stronka nie działała przez X godzin?

- Morgesztern
- Juventino
Dybala - niezwykle prawidłowo. 
Neto - również bardzo dobrze,
Rugani - ma potencjał,
Khedira - tak se,
Mandżukić - fajnie powalczył,
Zaza - :doh:
Jezusie, co ten Simone? Jak ktoś napisał po meczu z BVB - "Gdyby Zaza miał włosy to by był Amaurim"... Sad, but true...

Neto - również bardzo dobrze,
Rugani - ma potencjał,
Khedira - tak se,
Mandżukić - fajnie powalczył,
Zaza - :doh:
Jezusie, co ten Simone? Jak ktoś napisał po meczu z BVB - "Gdyby Zaza miał włosy to by był Amaurim"... Sad, but true...