Mercato (Lato 2016)
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
No dobra...kibice Bayernu mieli żałobę po sprzedaży Bastiana ale już po żałobie bo w zamian dostali Vidala...zacnie więc i skok jakościowy...
Kibice Juve maja żałobę po odejściu Vidala...ciekawe czy żałoba szybko minie jeśli w zamian dostaną Saponarę... :rotfl:
Kibice Juve maja żałobę po odejściu Vidala...ciekawe czy żałoba szybko minie jeśli w zamian dostaną Saponarę... :rotfl:

- sebatiaen
- Juventino
Ale się nakręciliście.
Mi już dawno przeszło a wy stale ten temat ciągniecie.
Vidal był i już go nie ma, NIE MA!!!!, Pisze wam obudźcie się!!!.
Nie narzekajcie na to znowu bo już to przerabialiśmy, Alessandro nie rób sobie jaj z tym Saponarą.
Jest jeszcze miesiąc, może kogoś kupimy, napewno nie jestem za takim płaczem jaki znowu trochę zaczyna się pojawiać na forum, temat minął, już go nie ma i skończcie pisać głupoty jak to Aless zrobił teraz.
Mi już dawno przeszło a wy stale ten temat ciągniecie.
Vidal był i już go nie ma, NIE MA!!!!, Pisze wam obudźcie się!!!.
Nie narzekajcie na to znowu bo już to przerabialiśmy, Alessandro nie rób sobie jaj z tym Saponarą.
Jest jeszcze miesiąc, może kogoś kupimy, napewno nie jestem za takim płaczem jaki znowu trochę zaczyna się pojawiać na forum, temat minął, już go nie ma i skończcie pisać głupoty jak to Aless zrobił teraz.
- rydwadydwa
- Juventino
Przykro to mówić, ale to nie są jaja. Jeszcze przed informacjami o Draxlerze czy Goetze na JP był news o zainteresowaniu Saponarą, a skoro jak zwykle doszło do starań o alternatywy alternatyw to niewykluczone, że przypomną sobie o tym supertalencie.sebatiaen pisze:Nie narzekajcie na to znowu bo już to przerabialiśmy, Alessandro nie rób sobie jaj z tym Saponarą.
- Robaku
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
DiMarzio poinformowal,że nie śpieszy się nam względem Draxlera i podobno możemy się wstrzymac z tematem do Superpucharu Włoch. Czyżby Allegri w takim meczu chciał przetestować ustawienie i ew. podjąc decyzję czy treq mu potrzebny czy jednak nie?
Jesli tak to spoko, ale to może niech powalczą o boki obrony. Sandro, Sime, Babe. No i zajmą się sprzedażami Ferdek, Isla, DeCeglie.
Jesli tak to spoko, ale to może niech powalczą o boki obrony. Sandro, Sime, Babe. No i zajmą się sprzedażami Ferdek, Isla, DeCeglie.
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
To on jeszcze żyje? Zabrali mu numer i póki co nie jest powoływany na sparingi, myślałem, że się już go pozbyli. Może zatrudnili go jako dublera Kutchera?Robaku pisze: No i zajmą się sprzedażami Ferdek, Isla, DeCeglie.

Ostatnio zmieniony 28 lipca 2015, 21:13 przez Haris, łącznie zmieniany 2 razy.
Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- annihilator1988
- Juventino
Widły zaostrzone, pochodnie przygotowane, przynajmniej Llorente nie dostał powołania. Może go wyautują za 10 mlnRobaku pisze:Czyżby Allegri w takim meczu chciał przetestować ustawienie i ew. podjąc decyzję czy treq mu potrzebny czy jednak nie?
.

ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Yaro417
- Juventino
Raczej nie.....LLorente nie dostał powołania, bo bezpośrednio przed sparingiem z Borussią doznał jakiejś lekkiej kontuzji, która go wyłączyła z gry na około 10 dniannihilator1988 pisze:przynajmniej Llorente nie dostał powołania. Może go wyautują za 10 mln

- RICTOR
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Kolega się wybiera do Turynu z osobistymi widłami czy jak?
Bo tak całkiem serio to nic mi nie wiadomo na temat jakiegokolwiek poruszenia kibiców niezadowolonych ze sprzedaży Vidala czy rozczarowanych brakiem trequartisty.
Podobno dalej negocjujemy Draxlera. Zobaczymy co powie Di Marzio po 23.

Podobno dalej negocjujemy Draxlera. Zobaczymy co powie Di Marzio po 23.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
bawiąc się w nostradamusa podejrzewam, że jeżeli chodzi o AMC nikt nie przyjdzie i zostaniemy z trójką Morata - Mandzukic i za nimi Dybala - dlaczego? nie po to wydaliśmy na tą trójkę około 80-90 mln żeby któryś z nich siedział, w szczególności, że Morata w tamtym sezonie prezentował się nadwyraz dobrze, chorwat to gwarancja kilkunastu jak nie kilku dziesięciu goli, a polski argentyńczyk jest jednym z naszych najdroższych transferów i nie po to go kupowaliśmy żeby siedział na ławce, a jego nominalną pozycją jest cofnięty napastnik - podobno (ja uważam inaczej, bo też inaczej grał w Palermo) tzn. że ma cofać się po piłkę, rozgrywać, kiwać czyli to co AMC. Oczywiście że to mnie nie cieszy ale po dłuższej analizie doszedłem do powyższych wniosków.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Yaro417
- Juventino
Dybalę kupiliśmy z myślą o zastępstwie dla Teveza, Mandzukicia jako zastępstwo dla LLorente, a teraz szukamy treqa z prawdziwego zdarzenia z myślą o załataniu dziury po sprzedaży Arturo...tak to się generalnie przedstawia, więc zakup ofensywnego pomocnika jest nieunikniony. Pytanie tylko kto do nas zawita? :twisted:
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2015, 22:51 przez Yaro417, łącznie zmieniany 1 raz.