Pre-season sparing (29.07.2015): Lechia 1-2 JUVENTUS
- Abi
- Juventino
ja pier.doleMishaAveJuve pisze: bronić barw klubowych? człowieku to nie średniowiecze, czasy Ci się pomyliły, to że część społeczeństwa nie ewulowała z neadertalczyka i została w tym stadium rozwoju nie znaczy że mamy się do nich przystosować, świat się rozwija, jest coś takiego jak tolerancja, poszanowanie itd. Szacunek innych kibiców (może oprócz interu) to coś co powinno być wizytówką prawdziwego kibica, idąc dalej tokiem takiego rozumowania, możemy się prać o to że ktoś gdzieś indziej pracuje. To jest chore i pisanie na forum takich rzeczy powinno być karane.
internet powinien być reglamentowany
- Spitfire1991
- Juventino
Ja tylko piszę jakie są realia, żeby co niektórzy się nie zdziwili.MishaAveJuve pisze:jeżeli chodzi o ten parking to wymagana jest wcześniejsza rezerwacja ?
bronić barw klubowych? człowieku to nie średniowiecze, czasy Ci się pomyliły, to że część społeczeństwa nie ewulowała z neadertalczyka i została w tym stadium rozwoju nie znaczy że mamy się do nich przystosować, świat się rozwija, jest coś takiego jak tolerancja, poszanowanie itd. Szacunek innych kibiców (może oprócz interu) to coś co powinno być wizytówką prawdziwego kibica, idąc dalej tokiem takiego rozumowania, możemy się prać o to że ktoś gdzieś indziej pracuje. To jest chore i pisanie na forum takich rzeczy powinno być karane.
Pasja, wiedza, uwielbienie dla klubu czy nawet miłość nie może być utożsamiane z bronieniem braw - biciem się czy stawianiem. To jest football w cywilizowanym kraju byśmy razem szli ramię w ramię z kibicami Lechii, szczególnie że dla nich to coś wyjątkowego zagrać w takim przeciwnikiem, dla nas też zobaczyć nasz zespół w Polsce, a po meczu wspólne zdjęcia, kibicowanie, rozmowy po meczu, ale niestety takim rozumowaniem jest o niemożliwe, bo każdy kto gra przeciwko nam to wróg, Jest to o tyle denne myślenie, że ciężko jest grać przeciw samemu sobie i zawsze jest jakiś przeciwnik, a taki rozumowaniem wrogiem jest cały świat - zwykłe niezrozumienie tej gry, tak proste, a jak widać nie dla wszystkich.
- PrzemasJuve
- Juventino
otóż to, ale widać, że światowcy swoje wiedząSpitfire1991 pisze:Ja tylko piszę jakie są realia, żeby co niektórzy się nie zdziwili.

yhhm...yanquez pisze:Najczęściej to lamusy mocne tylko w grupie
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- tomanek
- Juventino
link co do tego gdzie Juventus będzie nocował oraz plan ich pobytu w Gdańsku
http://deluxe.trojmiasto.pl/Juventus-Tu ... 92851.html
http://deluxe.trojmiasto.pl/Juventus-Tu ... 92851.html
- grzes88_92
- Juventino
Ktos sie orientuje co znaczy pozny wieczor przylotu? W telefonicznej informacji Pani powiedziala, ze w mediach podaja godzine 21, ona mi nie powie dokladnie, a na tablicy przylotow prywatnych lotow nie uwzgledniaja.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Tuttojuve podaje jedynie, że zespół o 18:40 zakończył trening i niebawem wyleci do Polski. Nie spodziewałbym się jednak szczegółowych informacji odnośnie godziny wylotu - pojawią się pewnie dopiero wówczas, gdy drużyna będzie już w powietrzu.grzes88_92 pisze:Ktos sie orientuje co znaczy pozny wieczor przylotu? W telefonicznej informacji Pani powiedziala, ze w mediach podaja godzine 21, ona mi nie powie dokladnie, a na tablicy przylotow prywatnych lotow nie uwzgledniaja.
Prawdopodobny skład na jutro:
(4-3-1-2) Buffon - Caceres Bonucci Chiellini Evra - Khedira Marchisio Pogba - Dybala - Mandzukic Morata
- fantomatic
- Juventino
Ja planuję pojechać pod hotel ok 21:40. Myślicie, że to dobry pomysł? Jedzie tam ktoś?
GRANDE JUVE PER SEMPRE
- Zizou_1989
- Juventino
Gdybym był z Gdańska to juz bym tam stał porób fajne fotki kolego 

- grzes88_92
- Juventino
Pojawili sie na lotnisku?