Mercato (Lato 2016)
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
I teraz czas na rage kibiców... o ile Marotta mogl pojechac na 'plotkach', to teraz kupienie Saponary moze odbic sie ogolna frustracja..Mateuszello pisze:O 15:30 Vidal ma prezentację w Monachium
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- rydwadydwa
- Juventino
Nie mogę na to patrzeć :płaczę:
- Zizou_1989
- Juventino
Idealnie mu w szkopskim trykocie
nasz Arturek juz mówi ze było to jego spelnienie marzeń.

Ostatnio zmieniony 28 lipca 2015, 16:08 przez Zizou_1989, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yaro417
- Juventino
Pewna epoka się właśnie zakończyła.....no cóż trzeba patrzeć w przyszłość. Tylko szkoda, że ta przyszłość ciągle taka niewyraźna (czyt. gdzie ten upragniony ofensywny pomocnik :evil:)
Edit: rozmowa Vidala dla strony fcbayern.de
fcb : Witaj Arturo. Jak się czujesz po tak ciepłym powitaniu w Monachium?
AV : Jestem bardzo szczęśliwy. To nowy rozdział w mojej karierze i mam nadzieję, że będę sobie tutaj radził dobrze. Chcę pomóc zespołowi i wygrywać trofea. Osobiście, to spełnienie moich marzeń.
fcb : Dlaczego zdecydowałeś się na dołączenie do Bayernu?
AV : Chciałem poczynić kolejny duży krok w mojej karierze. Chcę rozwijać się jako piłkarz i wygrywać takie trofea jak Puchar Europy. Myślę, że najlepsza okazja.
fcb : Byłeś bliski wygrania trypletu w Juventusie w poprzednim sezonie. Jakie stawiasz sobie cele w Bayernie?
AV : Nie byliśmy dalecy od wygrania trzech rozgrywek. Mam nadzieję, że z Bayernem to mi się uda - taki mam cel.
fcb : Cieszysz się na myśl o powrocie do Bundesligi?
AV : Jestem zachwycony powrotem do Bundesligi i wierzę że tym razem uda się wygrać. Nie udało mi się tego dokonać z Leverkusen, ale z Bayernem jest bardzo, bardzo duża szansa.
Edit: rozmowa Vidala dla strony fcbayern.de
fcb : Witaj Arturo. Jak się czujesz po tak ciepłym powitaniu w Monachium?
AV : Jestem bardzo szczęśliwy. To nowy rozdział w mojej karierze i mam nadzieję, że będę sobie tutaj radził dobrze. Chcę pomóc zespołowi i wygrywać trofea. Osobiście, to spełnienie moich marzeń.
fcb : Dlaczego zdecydowałeś się na dołączenie do Bayernu?
AV : Chciałem poczynić kolejny duży krok w mojej karierze. Chcę rozwijać się jako piłkarz i wygrywać takie trofea jak Puchar Europy. Myślę, że najlepsza okazja.
fcb : Byłeś bliski wygrania trypletu w Juventusie w poprzednim sezonie. Jakie stawiasz sobie cele w Bayernie?
AV : Nie byliśmy dalecy od wygrania trzech rozgrywek. Mam nadzieję, że z Bayernem to mi się uda - taki mam cel.
fcb : Cieszysz się na myśl o powrocie do Bundesligi?
AV : Jestem zachwycony powrotem do Bundesligi i wierzę że tym razem uda się wygrać. Nie udało mi się tego dokonać z Leverkusen, ale z Bayernem jest bardzo, bardzo duża szansa.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2015, 16:18 przez Yaro417, łącznie zmieniany 2 razy.
- Boogey96
- Juventino
Mimo wszystko mam do niego żal. Wiem, że w obecnej piłce większość to najemnicy ale w takim razie niech nie gada jak to mu dobrze i, że może tu zostać do końca kariery. Pogba w wywiadach zawsze mówi, że świetnie się czuje w Juve i w ogóle ale nigdy nie mówi o jakimś przywiązaniu do Turynu i jak odejdzie to będzie to jednak lepiej wyglądało (tak jak w przypadku Teveza, który nigdy nie kłamał, że dwa max trzy lata i dowidzenia).
Teraz Marotta musi szybko załatwić treqa, bo Superpuchar już niedługo, a nam brakuje jeszcze jednego zawodnika, który będzie potrafił w jednym momencie zmienić bieg spotkania. W tamtym sezonie robili to Tevez, Pirlo (mimo słabej formy trzeba przyznać wygrał nam parę spotkań w lidze) i Pogba. Teraz został Francuz i Dybala jeśli odpali. Osobiście liczę, że Pereyra też odegra większą role, bo kilka razy w tamtym sezonie pokazał, że stać go na to. No i też mam małą nadzieje, że Coman już w tym sezonie odpali, bo z jego szybkością jakby poprawił grę na małej przestrzeni i tyłem do bramki to jest materiałem na zawodnika klasy światowej. A w jego wieku te elementy wciąż można znacząco polepszyć.
Teraz Marotta musi szybko załatwić treqa, bo Superpuchar już niedługo, a nam brakuje jeszcze jednego zawodnika, który będzie potrafił w jednym momencie zmienić bieg spotkania. W tamtym sezonie robili to Tevez, Pirlo (mimo słabej formy trzeba przyznać wygrał nam parę spotkań w lidze) i Pogba. Teraz został Francuz i Dybala jeśli odpali. Osobiście liczę, że Pereyra też odegra większą role, bo kilka razy w tamtym sezonie pokazał, że stać go na to. No i też mam małą nadzieje, że Coman już w tym sezonie odpali, bo z jego szybkością jakby poprawił grę na małej przestrzeni i tyłem do bramki to jest materiałem na zawodnika klasy światowej. A w jego wieku te elementy wciąż można znacząco polepszyć.
- Yaro417
- Juventino
A tutaj sesja zdjęciowa z przyjazdu Vidala do Monachium i testów medycznych
http://www.fcbayern.de/de/news/bilder/2 ... 280715.php
a tu materiał video
http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... 280715.php
http://www.fcbayern.de/de/news/bilder/2 ... 280715.php
a tu materiał video
http://www.fcbayern.de/de/news/news/201 ... 280715.php
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 10 razy
- Otrzymał podziękowanie: 28 razy
Cóż na chwilę obecną finansowo Juve jest jakieś 35mln na "-" jeżeli uda się opchnąć Ferdka i Isle to w ogóle wyjdzie raptem kilkanaście baniek na "-" dodając do tego pozbycie się wysokich pensji tych,którzy odeszli i duetu Loorente&Isla mamy sporą oszczędności, więc finansowo wcale źle to nie powinno wyglądać. Szczególnie po odejściu Llorente i Isli dodając do tego 2 poprzednie, oszczędne okienka i rekordowe zyski z LM oraz nowe umowy sponsorskie mam nadzieję na naprawdę sensownego of. pomocnika i lewego obrońcę. Chyba,że jednak zarząd chce jeszcze bardziej poprawić finanse klubowe,ale muszą iść w parze z inwestycjami w drużynę.
No cóż, poszedł do klubu, który w tym momencie jest lepszy od Juve, więc dla niego to jest krok naprzód... Jak dla mnie, to był najważniejszy gracz renesansu Juve (tj. ostatnich 4 lat). Grazie Arturo :!:
Jeśli Marotta nie ściągnie jakiegoś porządnego AMF, to ten deal będzie strzałem w kolano.
Jeśli Marotta nie ściągnie jakiegoś porządnego AMF, to ten deal będzie strzałem w kolano.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- Haris
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Ciekawe co teraz robi Marotta?
Jak można było dać 18 mln na Za(ra)ze, a teraz kombinować kogo tu ściągnąć
I moim skromnym zdaniem Draxler > Dybala. Wolałbym już Julka za 30 mln, który mimo młodego wieku grał w LM, niż Dybale za 40, który zagrał dwa sezony w i tak słabej Serie A.

Jak można było dać 18 mln na Za(ra)ze, a teraz kombinować kogo tu ściągnąć

Od kołyski, aż po grób Stara Dama to mój klub! Forza Juve! <3
- annihilator1988
- Juventino
Po odrzuceniu ostatniej propozycji przez Schalke, mówi się, że Juve przygotowuje bajeczną ofertę...Chodzi o wypożyczenie Niemca na sezon 2015-2016 po którym miałby zostać wykupiony

Jak to, nie wiesz? Ja też nie :lol: Juve kupiło zawodnika na poziomie Matriego, a grać przed napastnikami nie ma komu. Jeśli alternatywą alternatyw jest jakiś kołek typu Saponara, to niech nie kupują już nikogo.Haris pisze:Ciekawe co teraz robi Marotta?![]()
Jak można było dać 18 mln na Za(ra)ze
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2015, 16:49 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- mazi12
- Juventino
Mówcie co chcecie, ale ja nie mogę patrzeć na Arturo z koszulką Bayernu i udzielającego wywiadu dla FCB.tv. Dla mnie Arturo był symbolem tego Juve i nie obchodzi mnie co robił poza boiskiem, ale to co robił gry na nie wchodził. Dziękuję Arturo i żegnaj, powodzenia :płaczę:
Kiedys jakiś Isco albo Reus? Nigdy?
Kiedys jakiś Isco albo Reus? Nigdy?
- Tom A Juve
- Juventino
A włodarze Bayernu właśnie powiedzieli że Goetze nie na sprzedaż ! Najpierw nie dla transferu Draxlera i teraz nie dla Goetze ...super :?
A jednego z najbardziej rozchwytywanych pomocników oddajemy za niecałe 40 mln czyli w obecnym futbolu drobne
cóż, widać kasa ma się w klubie zgadzać a nie trofea , nawet o powtórzeniu wyniku z poprzedniego sezonu w takim składzie nie ma co oczywiście marzyć... nie ma co się oszukiwać że bez zainwestowania w top graczy niczego się nie zwojuje , dowodzi tego chociażby przykład Atletico, które ie będzie się liczyć na dłuższą metę w Europie
dojść na szczyt to jedno...szybko z niego nie spaść to drugie , obym się mylił
A jednego z najbardziej rozchwytywanych pomocników oddajemy za niecałe 40 mln czyli w obecnym futbolu drobne

cóż, widać kasa ma się w klubie zgadzać a nie trofea , nawet o powtórzeniu wyniku z poprzedniego sezonu w takim składzie nie ma co oczywiście marzyć... nie ma co się oszukiwać że bez zainwestowania w top graczy niczego się nie zwojuje , dowodzi tego chociażby przykład Atletico, które ie będzie się liczyć na dłuższą metę w Europie
dojść na szczyt to jedno...szybko z niego nie spaść to drugie , obym się mylił

jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 14 razy
- Otrzymał podziękowanie: 209 razy
Jak ceniłem typa tak teraz jest dla mnie zerem i sorki za to...rzecz w tym, że wielki Juventino zakochany w oddanych mu kibicach poszedł do Bayernu i ani be ani me ani pocałuj mnie w doopę...nawet Tevez, który wiadomo, że prawdziwego Juventino nigdy nie będzie udawał, dawał do zrozumienia dużo wcześniej, że chciałby wrócić do Boca i ładnie pożegnał się z kibicami...nie transfer ale postawa Vidala boli bo nie dość, że facet ma napaprane w głowie to na dodatek brakuje mu klasy...weźcie ten jego wytatułowany łeb zdejmijcie z głównej bo akurat tłukłem schabowe i nie chcę czegoś uszkodzić... 
Pamiętajcie, że sam byłem wielbicielem Arturo więc zanim zaczniecie mnie hejtować to odetchnijcie bo ja na dostępnych źródłach nie widziałem żadnych słów skierowanych do kibiców...

Pamiętajcie, że sam byłem wielbicielem Arturo więc zanim zaczniecie mnie hejtować to odetchnijcie bo ja na dostępnych źródłach nie widziałem żadnych słów skierowanych do kibiców...