Mercato (Lato 2016)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 lipca 2015, 19:48

Robaku pisze:Podobno oferta za gracza Schalke opiewała na 22 mln, więc jesli Schalke chce 30 mln to dogadamy się i stanie na 25 mln, 26 mln, pytanie wypożyczenie czy od razu
No oby oby. Obysmy nie zostali z reka w... z saponara.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Osgiliath

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2015, 19:50

Inter podobno dał jasno do zrozumienia Szakirze, iż albo wyjazd (do Schalke) albo trybuny przez rok.

Mam nadzieję, że karzeł jednak pójdzie po rozum do głowy i przejdzie do BL, co nam powinno ułatwić jakoś pozyskanie Draxlera, zaś Interowi Perisica, o ile będą nim dalej zainteresowani po nabyciu Jojo. Ot, znów naczynia połączone Robaku ;)

Jeśli zaś faktycznie daliśmy 22 mln przy niezdecydowaniu Szwajcara nie ma co się dziwić, iż Schalke nie zgodziło się na tą ofertę. Mam nadzieję, że jednak po tej rozmowie z działaczami Interu ten w końcu przejdzie do Niebieskich, bo już saga z Draxlerem zaczyna mnie lekko niecierpliwić.

Ciekawe za to, jakie będą nasze następne ruchy? Może powinniśmy podejść z takim samym nastawieniem, co inter do Szakiriego, do naszego Ferdka? Może przestałby marzyć o wielkim Realu w poszedł gdzieś, gdzie nie będzie grzał ławy.

Mam też nadzieję, że nasi nie odpuszczą LO.

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lipca 2015, 20:18

Robaku pisze:Podobno oferta za gracza Schalke opiewała na 22 mln, więc jesli Schalke chce 30 mln to dogadamy się i stanie na 25 mln, 26 mln, pytanie wypożyczenie czy od razu
To samo zródlo co bylo pierwsze z info, ze Schalke odrzucilo oferte podalo, ze Beppe zaoferowal im... 15mln + bonusy. :twisted: :twisted:

EDIT: Schalke sie chyba obraziło bo ich manager powiedzial, ze nie bedzie wiecej negocjacji z Juventusem :C :smile:

PS: Kup Zaze za 18 mln, zaoferuj 15mln za Draxlera :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2015, 20:31 przez D-Rose, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lipca 2015, 20:28

Szkoda że nasi nie chcą Reusa, może wiedzą że jest dla nas nie do wyciągnięcia?
Przecież to była by prawdziwa petarda, on zawsze był genialny, nawet w tym sezonie ciągnął jak mógł to Bvb.
Technika, strzał, wszystko ma, Goetze to mu może buty wiązać, jak dla mnie najlepszy Niemiecki piłkarz.

rydwadydwa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2015, 20:30

sebatiaen pisze:Szkoda że nasi nie chcą Reusa, może wiedzą że jest dla nas nie do wyciągnięcia?
.
Szkoda, że ty o tym nie wiesz.

Crunny

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 21 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2015, 20:33

https://twitter.com/s04_en?lang=pl'

#Heldt: "This afternoon we received and rejected a bid for Julian #Draxler from @juventusfcen." #s04

Oficjalne konto Schalke w języku angielskim.

Yaro417

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2015, 20:36

sebatiaen pisze:Szkoda że nasi nie chcą Reusa
:doh: Pewnie chcą, ale widzą, że nas po prostu nie stać.....przecież Reus to koszt koło 60 mln. Wniosek jest tylko jeden - ten piłkarz jest dla nas nieosiągalny.

Oby te negocjacje z Schalke odnośnie Draxlera się już zakończyły, oczywiście pozytywnie dla nas :smile:. Ale jak Szlonooki dalej będzie sypał takimi kwotami, to będzie to chyba najdłuższa telenowela transferowa w historii światowej piłki :angry:

Arbuzini

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2015, 20:38

Będzie powtórka z negocjacji Krasicia.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lipca 2015, 20:38

Pewnie że nie wiem bo nie mam takich kontaktów rydwadwadwa jak ty.
Skąd można wiedzieć przewidzieć działania takiej Borussi?
Przecież jeżeli była opcja wyciągnięcia Goetze z Bayernu to z takiej Borussi nie dało by się Reusa wyciągnąć za sume tych 30 mln euro?
Nie wiem, może tak może nie, piszę tylko że on w każdej drużynie na świecie jest wstanie podnieść poziom gry.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2015, 20:50

W trakcie losowania terminarza dziennikarz Sky mówił o... 15 mln, które zaoferowaliśmy Schalke. :shock: Dodatkowo do oferty mieliśmy rzekomo dorzucić mnóstwo bonusów, ale takie dziadowanie może się z naszej strony bardzo źle skończyć.

Marotta po losowaniu przyznał się do oferty i niestety podkreślił, że jesteśmy bardzo daleko od oczekiwań niemieckiego klubu. Typowe gadki w stylu "Draxler jest piłkarzem Schalke" także się pojawiły, co samo w sobie już może wskazywać na problemy w negocjacjach. Na koniec rzucił, że nam się nie spieszy...

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2015, 20:51

Patologia. Tak jak przewidywałem...

Obrazek
Zizou_1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2015, 20:55

niby dlaczego patologia ? koleś chce zbić cenę przecież nie powie że nam się spieszy i nie wyjdzie z maksymalną oferta klubu ...

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lipca 2015, 20:57

Ja już pisałem o tym, jeżeli nie sprowadzimy Draxlera to nic na siłę ale kupmy Kurzawe i jeszcze kogoś konkretnego, Dybala jest i może grać trochę z tyłu za napastnikami, przedewszystkim błagam nie róbmy z siebie matołów z 15 mln euro, rozumiem że negocjacje to negocjacje, to co nasi robią wszystko ma sens ale w końcu City i inne kluby jak będą widziały nasze oferty zadziałają i sprzątną gracza nam sprzed nosa, nie potrzebnie tracimy czas, jak Maxiu to wszystko poukłada?
To też weźmy pod uwagę.

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2015, 20:58

Dokładine Pumex, co ma Marotta mówić? że jesteśmy blisko, gdyby tak powiedział to by znaczyło jedno, że Juve "chce" wydać na Draxlera 30 baniek, powiedział jestesmy daleko co może swiadczyć, w zasadzie to nie myslelismy, że Schalke będzie chcialo taką kwotę - bo nas nie stać.
Schalke wali tekstami - Juve musi się śpieszyć, bo inaczej zamkniemy drogę do transferu, Juve mówi - my mamy czas, za chwilę Beppe powie, mamy nie tylko czas ale i opcje. to jest gra, negocjacje. dużo sciemniania,

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 lipca 2015, 21:03

Robak wyczytałeś to w Beppe oczach;)?

Zablokowany