Legenda Juventusu straciła nogę
- fighter_juve
- Juventino
no szkoda ze akurat noge ztracil. badzo przykra sprawa.ale przed storoscia sie nie ucieknie.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- krzysztof13
- Juventino
slyszalem o nim kedys szkoda nie zycze tego samego nikomu stracic konczyne :?
- dezali
- Juventino
odszedł kolejny wielki człowiek. jeszcze kilka lat temu regularnie pojawiał się w programie quelli che il calcio, jeszcze kilka tygodni temu glosno bylo o jego problemach zdrowotnych, byl gosciem programu domenica sportiva, wszyscy goscie w studio zyczyli mu powrotu do zdrowia... niestety wlasnie wtedy stan Jego zdrowia gwaltownie sie pogorszyl.
odszedl kolejny wielki sportowiec, a zarazem sympatyczny, zawsze pogodny czlowiek
odszedl kolejny wielki sportowiec, a zarazem sympatyczny, zawsze pogodny czlowiek
- RadeKas
- Juventino
Jezeli mowisz o Charlesie, to z tego co wiem nie odszedl tylko stracil noge. Chyba ze chodzi ci o kogos innego albo o czyms nie wiem :?dezali pisze:odszedł kolejny wielki człowiek. jeszcze kilka lat temu regularnie pojawiał się w programie quelli che il calcio, jeszcze kilka tygodni temu glosno bylo o jego problemach zdrowotnych, byl gosciem programu domenica sportiva, wszyscy goscie w studio zyczyli mu powrotu do zdrowia... niestety wlasnie wtedy stan Jego zdrowia gwaltownie sie pogorszyl.
srali muszki będzie wiosna
- RadeKas
- Juventino
No i niestety...okazalo sie ze to ja o czyms nie wiedzialem
. Zmiencie tytul topicu, zeby juz nowego nie zakladac.
Ehhhhh....kolejna legenda Juve i to jedna z najwiekszych odeszla od nas. Myslalem ze po poprzednim roku narazie skoncza sie te smierci, ale niestety. Ten rok jest wyjatkowo pechowy co do znanych ludzi i niestety jak widac, znanych ludzi zwiazanych z Juve to nie omija
. Spoczywaj w spokoju, pamiec o tobie nie zaginie
[*][*][*][*][*]
Ehhhhh....kolejna legenda Juve i to jedna z najwiekszych odeszla od nas. Myslalem ze po poprzednim roku narazie skoncza sie te smierci, ale niestety. Ten rok jest wyjatkowo pechowy co do znanych ludzi i niestety jak widac, znanych ludzi zwiazanych z Juve to nie omija

[*][*][*][*][*]
srali muszki będzie wiosna
- BIANCONERI
- Juventino
Odszedł jeden z największych piłkarzy w historii Juventusu...Jego gre mogłem podziwiac jedynie w archwalnych skrótach,ale i tak ciesze się,że wogóle mogłem zobacyć jak strzela gole dla naszego klubu.Pozostanie on na zawsze w sercach kibiców Juventusu.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- juveluck
- Juventino
Kolejan tragedia, przeczytalem o tym rano i nie moglem uwierzyc, zreszta nadal nie moge. Jeden z najlepszych pilkarzy jaki kiedy kolwiek gral w Juve, wspanialy strzelec, najlepszy pilkarz w histori Wali. Wielki czlowiek, zawsze usmiechniety, nie zyje. Z nie jednego w zyciu wyszedl, ale tym razem sie nie udalo. Pilka nozna poniosla nie oceniona strate. Agnielli, Chiusano, Charles na moich oczach umieraja kolejne legendy Juve, to cos okropnego...

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- miccoli
- Juventino
Śmierć Johna Charlesa zaznaczyła swoje znamię na każdym członku ekipy Juventusu. Nie inaczej było w przypadku Alessandro Del Piero, który aktualnie przywdziewa numer 10, niegdyś należący do wybitnego Walijczyka.
"Jako piłkarz i kibic Juve, jestem niezwykle smutny z tego powodu. Odwiedzając nas zawsze był w dobrym nastroju" - wspomina zmarłego gracza snajper ze Stadio delle Alpi.
"Podczas jednej z wizyt udało mi się zrobić z nim zdjęcie, które umieściłem w mojej książce. To był dla mnie olbrzymi zaszczyt, z racji tego, co Charles zrobił dla klubu i całej piłki".
http://ligawloska.ys.pl
"Jako piłkarz i kibic Juve, jestem niezwykle smutny z tego powodu. Odwiedzając nas zawsze był w dobrym nastroju" - wspomina zmarłego gracza snajper ze Stadio delle Alpi.
"Podczas jednej z wizyt udało mi się zrobić z nim zdjęcie, które umieściłem w mojej książce. To był dla mnie olbrzymi zaszczyt, z racji tego, co Charles zrobił dla klubu i całej piłki".
http://ligawloska.ys.pl
...
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dokładnie. Jeszcze warto wymienić Czecha Vycpalka, który zmarł w dzień zdobycia 26 Scudettojuveluck pisze:Kolejan tragedia, przeczytalem o tym rano i nie moglem uwierzyc, zreszta nadal nie moge. Jeden z najlepszych pilkarzy jaki kiedy kolwiek gral w Juve, wspanialy strzelec, najlepszy pilkarz w histori Wali. Wielki czlowiek, zawsze usmiechniety, nie zyje. Z nie jednego w zyciu wyszedl, ale tym razem sie nie udalo. Pilka nozna poniosla nie oceniona strate. Agnielli, Chiusano, Charles na moich oczach umieraja kolejne legendy Juve, to cos okropnego...
Przyjechałem uśmiechnięty z weekendu patrzę na opis juvelucka, myslę sobie to niemożliwe, zaraz wchodzę na JP i

['][']['] JOHN CHARLES [']['][']

- juveluck
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Dokładnie. Jeszcze warto wymienić Czecha Vycpalka, który zmarł w dzień zdobycia 26 Scudetto![]()
Oczywiscie i Cestmira pamietam, naszego czechoslowackiego zawodnika a potem trenera. Nie wymienilem jego imienia z prostej przyczyny, na forum jest moze 5-6 osob ktore wiedzial by o kogo mi chodzi.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!