Legenda Juventusu straciła nogę

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
fighter_juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 lutego 2004, 19:06

no szkoda ze akurat noge ztracil. badzo przykra sprawa.ale przed storoscia sie nie ucieknie.

JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
krzysztof13

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 lutego 2004, 18:52

slyszalem o nim kedys szkoda nie zycze tego samego nikomu stracic konczyne :?

Coldsoul

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 lutego 2004, 18:25

Smutne.....ale w końcu ma juz swoje lata

10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 lutego 2004, 23:48

niestety - wielka legenda Juventusu - bodajże król strzelców i tu taki los.......... nie wiem co pisać - JOHN WIELKIE DZIĘKI!!!!

dezali

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 12:32

odszedł kolejny wielki człowiek. jeszcze kilka lat temu regularnie pojawiał się w programie quelli che il calcio, jeszcze kilka tygodni temu glosno bylo o jego problemach zdrowotnych, byl gosciem programu domenica sportiva, wszyscy goscie w studio zyczyli mu powrotu do zdrowia... niestety wlasnie wtedy stan Jego zdrowia gwaltownie sie pogorszyl.

odszedl kolejny wielki sportowiec, a zarazem sympatyczny, zawsze pogodny czlowiek :cry:

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 13:12

dezali pisze:odszedł kolejny wielki człowiek. jeszcze kilka lat temu regularnie pojawiał się w programie quelli che il calcio, jeszcze kilka tygodni temu glosno bylo o jego problemach zdrowotnych, byl gosciem programu domenica sportiva, wszyscy goscie w studio zyczyli mu powrotu do zdrowia... niestety wlasnie wtedy stan Jego zdrowia gwaltownie sie pogorszyl.

odszedl kolejny wielki sportowiec, a zarazem sympatyczny, zawsze pogodny czlowiek :cry:
Jezeli mowisz o Charlesie, to z tego co wiem nie odszedl tylko stracil noge. Chyba ze chodzi ci o kogos innego albo o czyms nie wiem :?

srali muszki będzie wiosna
Tomusmc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 15:12

Barzdzo mu wspolczuje! ale pewnie gdyby nie mial amputowanej nogi to by umarl!

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah :D
Misza_18

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 15:18

hmm :( w newsach napisane jest ze niestety John juz nas opuscil :!: :( to chyba jakies fatum ostatnio coraz wiecej wielkich ludzi umiera :( :(

RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 15:23

No i niestety...okazalo sie ze to ja o czyms nie wiedzialem :cry: :cry: :cry: :cry:. Zmiencie tytul topicu, zeby juz nowego nie zakladac.

Ehhhhh....kolejna legenda Juve i to jedna z najwiekszych odeszla od nas. Myslalem ze po poprzednim roku narazie skoncza sie te smierci, ale niestety. Ten rok jest wyjatkowo pechowy co do znanych ludzi i niestety jak widac, znanych ludzi zwiazanych z Juve to nie omija :( :(. Spoczywaj w spokoju, pamiec o tobie nie zaginie :(

[*][*][*][*][*]

srali muszki będzie wiosna
Tomusmc

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 15:39

Teraz dopiero przeczytalem :( najpierw stracic noge a pozniej umrzec...ehh [']['][']['][']['][']

<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah :D
BIANCONERI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 16:20

Odszedł jeden z największych piłkarzy w historii Juventusu...Jego gre mogłem podziwiac jedynie w archwalnych skrótach,ale i tak ciesze się,że wogóle mogłem zobacyć jak strzela gole dla naszego klubu.Pozostanie on na zawsze w sercach kibiców Juventusu.

"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"
Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 22:18

Kolejan tragedia, przeczytalem o tym rano i nie moglem uwierzyc, zreszta nadal nie moge. Jeden z najlepszych pilkarzy jaki kiedy kolwiek gral w Juve, wspanialy strzelec, najlepszy pilkarz w histori Wali. Wielki czlowiek, zawsze usmiechniety, nie zyje. Z nie jednego w zyciu wyszedl, ale tym razem sie nie udalo. Pilka nozna poniosla nie oceniona strate. Agnielli, Chiusano, Charles na moich oczach umieraja kolejne legendy Juve, to cos okropnego...

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
miccoli

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 lutego 2004, 23:18

Śmierć Johna Charlesa zaznaczyła swoje znamię na każdym członku ekipy Juventusu. Nie inaczej było w przypadku Alessandro Del Piero, który aktualnie przywdziewa numer 10, niegdyś należący do wybitnego Walijczyka.

"Jako piłkarz i kibic Juve, jestem niezwykle smutny z tego powodu. Odwiedzając nas zawsze był w dobrym nastroju" - wspomina zmarłego gracza snajper ze Stadio delle Alpi.

"Podczas jednej z wizyt udało mi się zrobić z nim zdjęcie, które umieściłem w mojej książce. To był dla mnie olbrzymi zaszczyt, z racji tego, co Charles zrobił dla klubu i całej piłki".
http://ligawloska.ys.pl

...
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 10:15

juveluck pisze:Kolejan tragedia, przeczytalem o tym rano i nie moglem uwierzyc, zreszta nadal nie moge. Jeden z najlepszych pilkarzy jaki kiedy kolwiek gral w Juve, wspanialy strzelec, najlepszy pilkarz w histori Wali. Wielki czlowiek, zawsze usmiechniety, nie zyje. Z nie jednego w zyciu wyszedl, ale tym razem sie nie udalo. Pilka nozna poniosla nie oceniona strate. Agnielli, Chiusano, Charles na moich oczach umieraja kolejne legendy Juve, to cos okropnego...
Dokładnie. Jeszcze warto wymienić Czecha Vycpalka, który zmarł w dzień zdobycia 26 Scudetto :cry:

Przyjechałem uśmiechnięty z weekendu patrzę na opis juvelucka, myslę sobie to niemożliwe, zaraz wchodzę na JP i :cry: :cry: Ehhh.... Jak wspomnieli koledzy odeszła wielka legenda JUVE. Zrobił dla nas tak wiele :cry: Nie znam go osobiście a mimo to bardzo mnie poruszyła i zasmuciła ta informacja :cry: Czarnce hmury są nad nami, niestety :(

['][']['] JOHN CHARLES [']['][']

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 lutego 2004, 14:52

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Dokładnie. Jeszcze warto wymienić Czecha Vycpalka, który zmarł w dzień zdobycia 26 Scudetto :cry:

Oczywiscie i Cestmira pamietam, naszego czechoslowackiego zawodnika a potem trenera. Nie wymienilem jego imienia z prostej przyczyny, na forum jest moze 5-6 osob ktore wiedzial by o kogo mi chodzi.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
ODPOWIEDZ