Kawałów (głownie o Tottim) cd.
- wErOn
- Juventino
Nie chciałem wygrzebywac tamtego starego tematu o kawałach o Gattuso i Tottm więc założyłem nowy 8) Nowa porcja kawałów:
--------------------------------------------------------------------------------
Po meczu, w którym Totti strzelił w ostatniej minucie wyrównującego gola, wykorzystując jedyną okazję podbramkową, dziennikarz stwierdza: "Allora, Totti, carpe diem!".
Totti: "Nie zadawaj mi takich pytań, przecież wiesz, że nie znam nawet słowa po angielsku".
--------------------------------------------------------------------------------
Totti udziela wywiadu: "Imię?"- "Francesco". "Nazwisko?" - "Totti". "Urodzony?" - "Si".
Totti do przyjaciela: „Znalazłem niedawno w księgarni bardzo ciekawą książkę »Jak rozwiązać 50 procent swoich problemów «. - „I co, kupiłeś?”- „Tak, od razu dwie”.
Trzy najtrudniejsze lata w karierze Tottiego? - Pierwsze klasy podstawówki.
W CEPU [centrum edukacyjne przygotowujące do studiów uniwersyteckich - red.] po teście kwalifikacyjnym Totti spotyka Nestę: "Alessandro, jak ci poszło?". Nesta: "Słabo, oddałem czystą kartkę".
Totti: "Ja też! To niedobrze, jeszcze pomyślą, że ściągaliśmy od siebie!".
Totti i Del Piero oglądają w kinie scenę wyścigów konnych. Del Piero: "Stawiam dziesięć euro na tego gniadego".
Totti: "OK, ja na karego".
Po wyścigu Del Piero stwierdza: "Wygrałem, ale nie wezmę pieniędzy, bo widziałem ten film wcześniej".
Totti: "Wiesz, ja też".
Del Piero: "To dlaczego postawiłeś na karego?".
Totti: "Wydawało mi się, że był dziś w lepszej formie".
Pożar zniszczył osobistą bibliotekę Tottiego. Obie książki uległy zniszczeniu. Piłkarz jest niepocieszony: nie skończył kolorować jednej z nich.
Totti układa puzzle przez dwa miesiące. Po zakończonym zadaniu odwraca pudełko, czyta: "od 2 do 3 lat", i stwierdza: "Jestem geniuszem".
Dlaczego Cassano ma dziury w twarzy? - Bo uczy się jeść widelcem.
Po meczu, w którym Totti strzelił w ostatniej minucie wyrównującego gola, wykorzystując jedyną okazję podbramkową, dziennikarz stwierdza: "Allora, Totti, carpe diem!".
Totti: "Nie zadawaj mi takich pytań, przecież wiesz, że nie znam nawet słowa po angielsku".
Totti udziela wywiadu: "Imię?"- "Francesco". "Nazwisko?" - "Totti". "Urodzony?" - "Si".
Totti do przyjaciela: „Znalazłem niedawno w księgarni bardzo ciekawą książkę »Jak rozwiązać 50 procent swoich problemów «. - „I co, kupiłeś?”- „Tak, od razu dwie”.
Trzy najtrudniejsze lata w karierze Tottiego? - Pierwsze klasy podstawówki.
W CEPU [centrum edukacyjne przygotowujące do studiów uniwersyteckich - red.] po teście kwalifikacyjnym Totti spotyka Nestę: "Alessandro, jak ci poszło?". Nesta: "Słabo, oddałem czystą kartkę".
Totti: "Ja też! To niedobrze, jeszcze pomyślą, że ściągaliśmy od siebie!".
Totti i Del Piero oglądają w kinie scenę wyścigów konnych. Del Piero: "Stawiam dziesięć euro na tego gniadego".
Totti: "OK, ja na karego".
Po wyścigu Del Piero stwierdza: "Wygrałem, ale nie wezmę pieniędzy, bo widziałem ten film wcześniej".
Totti: "Wiesz, ja też".
Del Piero: "To dlaczego postawiłeś na karego?".
Totti: "Wydawało mi się, że był dziś w lepszej formie".
Pożar zniszczył osobistą bibliotekę Tottiego. Obie książki uległy zniszczeniu. Piłkarz jest niepocieszony: nie skończył kolorować jednej z nich.
Totti układa puzzle przez dwa miesiące. Po zakończonym zadaniu odwraca pudełko, czyta: "od 2 do 3 lat", i stwierdza: "Jestem geniuszem".
Dlaczego Cassano ma dziury w twarzy? - Bo uczy się jeść widelcem.
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Piekne te kawaly :lol: :lol: :lol:
Masz wiecej?
Swietny jest ten o pozarze i tescie... Po prostu wysiadlem :lol: :lol: :lol:
Masz wiecej?
Swietny jest ten o pozarze i tescie... Po prostu wysiadlem :lol: :lol: :lol:
- Juverulez!
- Juventino
- Wojtom
- Juventino
buehehehehehhe ....
takie to lubie !! super ! 
a i to z wywiadem to słyszałem w telewizji !
Imię?:"Francesco"- Nazwisko?:"Totti" -Urodzony?:"Tak"

a i to z wywiadem to słyszałem w telewizji !
Imię?:"Francesco"- Nazwisko?:"Totti" -Urodzony?:"Tak"
Ostatnio zmieniony 20 lutego 2004, 21:51 przez Wojtom, łącznie zmieniany 1 raz.
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- wErOn
- Juventino
Znalazlem to na gazeta.pl :-D Mnie najbardziej przypadł do gustu ten ostatni

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Yari
- Juventino
http://www.gry-online.pl/.%5CGaleria%5C ... 603759.jpg
hhehehe
Nie chodzi mi o coś negatywnego:)_
Te dowcipy naprawde mnie rozbawiły :-D :-D :-D :-D .
Prosimy o więcej :-D
hhehehe
Nie chodzi mi o coś negatywnego:)_
Te dowcipy naprawde mnie rozbawiły :-D :-D :-D :-D .
Prosimy o więcej :-D
- juvek
- Juventino
Super dowcipy, nie wiem tylko dlaczego czy sa dobre czy dobra jest osoba której sie tyczą, a moze dwie rzevczy naraz. Usmiałem sie do łez moge czytać tego więcej.
. . . . . . J U V E . . . . F O R E V E R . . . . . .
- Alexa Del Piero
- Juventino
Po prostu genialne :!: Dawno się tak nie uśmiałam
, proszę o więcej 

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Pavciooo
- Juventino
Siedzi Dida przy stole i patrzy na szklankę odwróconą do góry nogami. Przychodzi do niego Kaka i Dida mówi do niego: Ty patrz, jaka dziwna szklanka- nie ma otworu :!: Kaka bierze szklankę i ją odwraca i mówi: Ty, patrz :!: Dna też nie ma :!: ...