Mercato (Lato 2016)
- PlanetJuve
- Juventino
Na jakie okazje czeka jak od tygodnia wiadomo o kogo się stara :doh:FelekJUVE pisze:Taki staż a jeszcze sie nie nauczyl. Marotta nie ma co sie spieszyć bo na początkowe mecze sklad jest zacny. Giuseppe czeka na okazję albo licytacje się o każdy grosz i tak było co roku. Przypomnę tylko że dzięki takiej polityce wróciliśmy z pupy na szczyt.Paweljuve2006 pisze:Na co mu czekamy?? Pierwsi gramy o trofeum,a zaczelismy pozniej niz Lazio i nadal meczyly bule zeby kogos sprowadzic. Jovetic w Interze zamieszne pieniadze ( wypozyczenie z wykupem) Salah w Romie. A my sie mordujemy z dwójką niemców bez konca. Gdzie hajs za Vidala.. Wkurzające to wszystko.
Oby tylko nie skończyło sie na alternatywie alternatywy. Nie żebym nie wierzył w naszego łysolka ale widać on ma większa cierpliwość niż ja
Temat kręci się wokół Niemiec. My kogoś wyhaczymy- Vidal oficjalnie trafi do Bayernu- tak to widzę. Z tym, że Vidal migiem był ogłoszony zawodnikiem Bayernu, a my się szczypiemy..
Jakiś szerszy komentarz??Adrian27th pisze:Jakies 'szczere' źródło mówi o transferze i Goetze i Draxlera, mimo ze nie chca w to wierzyć nawet specjalisci, to takie cos gdzies tam coraz czesciej przemyka.
Podobno Draxler nie ma byc numerem 10. o.O
Wiara jest- cierpliwość się kończykamil-8853 pisze:
Nie uczymy się na błedach ? Trochę wiecej wiary - Przypomnijcie sobie sprawę z Shaqirim, też był lament jak możemy odpuścić takiego zawodnika, a jak to się skończyło doskonale wiemy :C Więcej wiary w zarząd. Na moje jeżeli Beppe i Max widzieli w nich mega potencjał to już by byli dawno u nas.
Taa bo raz coś wypomniałem to już beksa.. A że twoje posty składają się w większości z mokrych oczu to już nie ważne. Patrz na siebie.sebatiaen pisze:Pawel ale ty jesteś beksa a ostatnio mi o tym pisałeś, parodia średniowiecznego rycerza!
:C
- sebatiaen
- Juventino
:płaczę:
Moggi wczoraj powiedział że Juve ma trequa Dybale, że nie powinni kasę wydawać na następnych graczy.
W sumie ma rację, Dybala powinien się sprawdzić a trochę więcej w ofensywie polotu mógłby dać wchodząc z prawej strony z obrony Cuadrado, fajnie by to wyglądało.
Mając Alexa Sandro i Cuadrado na bokach i w napadzie Morate z Mandzukiciem a za nimi Dybale.
Kontratak na poziomie.
Moggi wczoraj powiedział że Juve ma trequa Dybale, że nie powinni kasę wydawać na następnych graczy.
W sumie ma rację, Dybala powinien się sprawdzić a trochę więcej w ofensywie polotu mógłby dać wchodząc z prawej strony z obrony Cuadrado, fajnie by to wyglądało.
Mając Alexa Sandro i Cuadrado na bokach i w napadzie Morate z Mandzukiciem a za nimi Dybale.
Kontratak na poziomie.
- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
No tak, tylko że w Serie A w 95% meczów to my prowadzimy grę i wtedy już potrzeba prawdziwej "10". Dybala to napastnik.sebatiaen pisze:Kontratak na poziomie.
Czekam na tego Draxlera. Byłbym bardzo zdziwiony gdyby wybrał Wolfsburg zamiast Juve, a i szefowie klubu z Gelsenkirchen raczej chętni do wzmacniania bezpośredniego rywala nie będą. Hajs może i się tam zgadza, ale pod względem sportowym to żaden awans dla Juliana (tak, tak, wiem że Wolfsburg był 2, a Schalke 6, ale powiedzmy sobie szczerze, że w przyszłym roku może to wyglądać odwrotnie. Taki urok tej Bundesligi).
- sebatiaen
- Juventino
Vitoo z takim składem też można prowadzić grę a i zmienić takce na 3-5-2 można, sporo ugramy grając takim składem.
Juve nie musi kupować Trequa, kibice się napalili, ja też ale tak szczerze to chyba możemy zaufać Dybali i Comanowi, zobaczycie że Allegri w sparingach będzie sprawdzał Dybale na trequ, oni sprawdzą go czy nadaje się, jak będzie dobrze to odpuszczą Draxlera i Goetze i kupią boki obrony.
Juve nie musi kupować Trequa, kibice się napalili, ja też ale tak szczerze to chyba możemy zaufać Dybali i Comanowi, zobaczycie że Allegri w sparingach będzie sprawdzał Dybale na trequ, oni sprawdzą go czy nadaje się, jak będzie dobrze to odpuszczą Draxlera i Goetze i kupią boki obrony.
- annihilator1988
- Juventino
Juve musi kupić ofensywnego pomocnika. Raz, by nikt nie zabił Szalonookiego, a dwa, by wzmocnić potencjał ataku. Skoro osłabili obronę, to niech zadbają, by Juve zawsze miało o 1 gol więcej od przeciwnika . Żadnych Saponar czy Snijderów. Już wolałbym za pół darmo Nasriego,choć bardzo chciałbym widzieć Draxlerasebatiaen pisze:Vitoo z takim składem też można prowadzić grę a i zmienić takce na 3-5-2 można, sporo ugramy grając takim składem.
ktośtam na forum p$g pisze:Odnoszę wrażenie, że Ibra nie jest związany z PSG
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
To przypomina wieczne lamenty o lewego obrońcę, bez którego już od czterech lat wszystko miało się zawalić. Teraz nagle mamy rozpaczliwie kupować trequartistę, a jak nie kupimy, to nas Intery wyprzedzą w tabeli.sebatiaen pisze:Juve nie musi kupować Trequa, kibice się napalili, ja też
Juventus w ruinie?
- Zizou_1989
- Juventino
eh przecież kupią gracza napewno godnego Vidala. Smieszy mnie jak ktos mysli że przyjdzie Saponara czy holender za Vidala...
spokojnie chłopaki za 40 mln naprawde można kogoś kupić 

- deszczowy
- Juventino
Może kupią, może godnego. Jak dla mnie wymiana gracza pokroju Vidala na Draxlera godną wymianą nie jest.Zizou_1989 pisze:eh przecież kupią gracza napewno godnego Vidala. Smieszy mnie jak ktos mysli że przyjdzie Saponara czy holender za Vidala...spokojnie chłopaki za 40 mln naprawde można kogoś kupić
- Zizou_1989
- Juventino
deszczowy rozumiem ale Vidal sam chciał odejść nie można było go zatrzymać. Draxler przychodzi zwiększym potencjałem niż Vidal 4 lata temu. Zresztą poczytaj sobie komentarze jak przychodził ... miał bardzooo wielu sceptyków spłacił się a mało tego zarobilismy na nim. Co nie zmienia faktu że troszkę więcej powinniśmy za niego dostać. A i jeszcze jedno Draxler ma 21 lat a nie 28 i nie można wymagać tyle co od Vidala na wejściu.
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2015, 16:07 przez Zizou_1989, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
Czy z większym... nie wiem, trudno powiedzieć. Na pewno jest młodszy, podobno uznawany za talent, być może się rozwinie. Jeśli do nas trafi, oczywiście.Zizou_1989 pisze:deszczowy rozumiem ale Vidal sam chciał odejść nie można było go zatrzymać. Draxler przychodzi zwiększym potencjałem niż Vidal 4 lata temu. Zresztą poczytaj sobie komentarze jak przychodził ... miał bardzooo wielu sceptyków spłacił się a mało tego zarobilismy na nim. Co nie zmienia faktu że troszkę więcej powinniśmy za niego dostać.
- Zizou_1989
- Juventino
zgadza się czekajmy na rozwój wydarzeń ale smucić nie ma co
damy rade 

- vitoo
- Juventino
- Podziekował: 15 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
No ale to właśnie sam Allegri sobie zażyczył ofensywnego pomocnika. Kibice nie mają tu nic do rzeczy. Allegri stwierdził, że go potrzebuje dlatego powinniśmy go kupić. Chyba trener najlepiej wie, kto mu jest niezbędny.sebatiaen pisze:Juve nie musi kupować Trequa, kibice się napalili, ja też ale tak szczerze to chyba możemy zaufać Dybali i Comanowi, zobaczycie że Allegri w sparingach będzie sprawdzał Dybale na trequ, oni sprawdzą go czy nadaje się, jak będzie dobrze to odpuszczą Draxlera i Goetze i kupią boki obrony.
Coman moim zdaniem powinien pójść na wypożyczenie, no ale ani on tego nie chce, ani Allegri. W każdym razie, w zeszłym sezonie poza przebłyskami nie pokazał nic, co miałoby mu dać jakąś większą rolę w drużynie.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie, ja się zgadzam z tym co zacytowałem. Wszyscy oczekują trequartisty, ja też, ale jakoś do tej pory całkiem nieźle nam wychodziło bez niego, więc całe to ciśnienie bierze się z odejścia Vidala, który przecież grywał na tej pozycji od święta, a instynkt strzelecki i dobre ostatnie podanie u niego zanikają już od dłuższego czasu.
Większość osób już chyba zapomniała, że wygrywaliśmy mistrzostwa Włoch z napastnikami takimi jak Quagliarella, Matri, Vucinić czy Giovinco, a teraz mamy rozpaczać, bo mamy "tylko" Moratę, Dybalę, Mandżukicia i Zazę?
Większość osób już chyba zapomniała, że wygrywaliśmy mistrzostwa Włoch z napastnikami takimi jak Quagliarella, Matri, Vucinić czy Giovinco, a teraz mamy rozpaczać, bo mamy "tylko" Moratę, Dybalę, Mandżukicia i Zazę?
- Yaro417
- Juventino
Kupno ofensywnego pomocnika jest na chwilę obecną (i zdecydowanie powinno być) naszym priorytetem transferowym. Przyznam szczerze, że naszej gry przez cały sezon z Moratą, Dybalą i Mandżukiciem w podstawie oraz z Comanem i Zazą na ławce jakoś nie widzę. Co prawda jest jeszcze Pereyra, który od biedy na trequ może też zagrać, ale w dłuższej perspektywie nie widzę dla niego tam miejsca. Taki skład na SerieA pewnie spokojnie by wystarczył, ale na CL (zwłaszcza ławka) wygląda trochę słabo. Wystarczy, że jeden zawodnik złapie zjazd formy lub przytrafi się jakaś kontuzja (co oglądaliśmy w rundzie rewanżowej w zeszłym sezonie nader często), to wtedy leżymy i kwiczymy 
Dlatego ofensywnie usposobiony zawodnik w to okienko po prostu musi do nas zawitać...i na pewno zawita

Dlatego ofensywnie usposobiony zawodnik w to okienko po prostu musi do nas zawitać...i na pewno zawita